slm tatlım yatmadım daha kaşlarımı aldım ohh mis oldumselam kızlarrr yine kimse yook topiğimizde noluyor bizim topiğe yaaa
çook yavaşladı... erenay nerde yaaa arıyor gözlerim valla kıs başak yine yattınmı yoksa nazoş abla sen olurdun hep sende yoksun amannn
zaten moralmanım bozukkkk bende giderim ozamannn
nazocum sana bişi sorcam.
kocam kendime çok dikkat ettiğim ve cillop gibi hatun olduğumda "aaa aşkım çok harikasın" demiyor.
fakat tüylenince, kaşlarım çıkınca hemen fark ediyo "aşkım ağdan gelmiş" diyo:26:
neden sence.
şu an kaşlarımı alıyom sen yanıtla
selam kızlarrr yine kimse yook topiğimizde noluyor bizim topiğe yaaa
çook yavaşladı... erenay nerde yaaa arıyor gözlerim valla kıs başak yine yattınmı yoksa nazoş abla sen olurdun hep sende yoksun amannn
zaten moralmanım bozukkkk bende giderim ozamannn
vay süpermişevet erkekler öyle sen okadar özenirsin farketmezler ama birgün pasaklı ol sanki hergün pasaklıymışın gibi davranırlar bende öyle durumlarda eşime sende bazen kendine dikkat etmiyorsun herşeyi devletten bekleme diyorum
bak bir hikaye çok hoş
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.
Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.
Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.
Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş
Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'
Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin
'Evet'
'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.'
ohh yüzün gözün açıldı deseneslm tatlım yatmadım daha kaşlarımı aldım ohh mis oldum
sana noldu kuzum regl mi olcan
ben burdaydım bir hikayeyi arıyordum çevrim dışı olmuşum senin niye moralin bozuldu
nazocum sana bişi sorcam.
Kocam kendime çok dikkat ettiğim ve cillop gibi hatun olduğumda "aaa aşkım çok harikasın" demiyor.
Fakat tüylenince, kaşlarım çıkınca hemen fark ediyo "aşkım ağdan gelmiş" diyo:26:
Neden sence.
şu an kaşlarımı alıyom sen yanıtla
vay süpermiş
farketmiyorlar diyorsun
ama moralimi bozuyo sanki hep böyleymişim gibi davranıyo
üzülme cnm yaaaaaaa sağlık olsun napalım üzülünce geçmiyoki.ohh yüzün gözün açıldı desene
daha 6 gün var ama sanki gelecekmiş gibi bi his var başım ağrır benim gelceğinde bugünde ağrıyor
pis kırmızılarrrrrr
hikayene bayıldım ablacım çok güzel
sanırım bu ayda olmadı başım ağrıyor regl olacammm
seninki de mi bööleayy cnm benim kocişte aynen böyle .....
Bende anlam weremiyorumm .....
Sanırım bütün erkekler böleee
aaaa yok anacım dişerini çok nadir fırçalar. hatta utansın diye çok söylerim "dişlerin sararmış, ağzın iğrenç kokuyor" diye.çok umursamayacaksın aman güzel görüneyim hep bakımlı olayım diye yıpratmayacaksın kendini yoksa öyle alışıyorlar yapmayınca senden pasaklısı olmuyor bende dikkat ederim ama öyle çokta kendimi paralamam canım isterse çok güzel olurum istemezsede sadece üstüme başıma özen gösteririm
eşin nasıl peki her daim 4..4 lükmü hep bakımlımıdır senin için yanında özen gösterirmi
üzülme cnm yaaaaaaa sağlık olsun napalım üzülünce geçmiyoki.
boşuna üzme kendini de eşini de
seninki de mi bööle
bak demekki erkeklerin ruhunda var
aaaa yok anacım dişerini çok nadir fırçalar. hatta utansın diye çok söylerim "dişlerin sararmış, ağzın iğrenç kokuyor" diye.
sen yabancı mısın diyor bana
özenmez yani kendine
öyle canım haklısın hem daha gelmedi kırmızılarım dimi gelmedikçe ümit etmeye devam
neyse en iyisi ben gidip yatayım uyuyunca unutuyorum :)
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarımm
öyle canım haklısın hem daha gelmedi kırmızılarım dimi gelmedikçe ümit etmeye devam
neyse en iyisi ben gidip yatayım uyuyunca unutuyorum :)
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarımm
sen blmşsun yolunu valla.ozaman sende ona diyeceksin sen yabancımısın diye ama kızarak değil ne bileyim ben mesala sarılıp rahatsızlık duyduğum şeyleri sakince öperken söylerim hiç bir zaman kızarak söylemem
erkeklr çocuk gibidir inatlaşmayacaksın gururunu okşarken rahatsızlık duyduğun şeyleri söyleyeceksin
hm iş uatta eşim malum iş olacağı zaman dişini fırçalar çünkü temizlikten özellikle diş temizliğine önem verdiğimi bilir
tatlı rüyalarr rüyanda beni gör
sen blmşsun yolunu valla.
benim koca malum iş olacağı zaman sabırsızlıktan dişlerini fırçalayamaz.
aslında onun neden böyle rahat benimse neden bakımlı olmak zorunda olduğmu sordğum da "sen bayansın her zaman miss gibi olmalısın" der
ne güzel bende yaparm o dediklerini .ne demek sen bayansın tamam mis gibi olmak konusunda haklı ama onunda mis gibi olması lazım hem dişini fırçaladığında yada yakışan birşey olduğunda onu öv
mesala eşim traş olduğunda kedi gibi sırnaşırım öperim oda bilir bazen de farketmem o sırnaşır traş oldum diye hoşuna gidiyor bende temiz ve güzel koktuğunda ne güzel kokuyorsun diye söylerim överim oda daha çok dikkat etmeye çalışıyor
ne güzel bende yaparm o dediklerini .
benim eşim sadece banyo dan çıktıktan sonra miss olurr.
onun dışında üşenir diş fırçalamaya falan.
bana da mı saygısı yok nedir
öyle mi dersin nazocum.canım yavaş yavaş işleyecen kocanı kızmadan gururunu okşaya okşaya saygısınıda elde edersin ama zaman lazım
öyle mi dersin nazocum.
sen kıdemlisin tecrübelerin var daha iyi biirsin muhakka zamanla olur inşallah herşey rayına oturur.
canım ben çıkıyım uyumadım daha eve gelince hamam yaptım. tırnaklarımı kestim kaşlarımı aldım. anca yhatıyorm.
kafamı da sardım. saçlarımı örmedim.
hadi sana da Allah rahattlık versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?