Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm tatlım yatmadım daha kaşlarımı aldım ohh mis oldum

sana noldu kuzum regl mi olcan

evet erkekler öyle sen okadar özenirsin farketmezler ama birgün pasaklı ol sanki hergün pasaklıymışın gibi davranırlar bende öyle durumlarda eşime sende bazen kendine dikkat etmiyorsun herşeyi devletten bekleme diyorum
bak bir hikaye çok hoş

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.
Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'

Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin

'Evet'

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.'

ben burdaydım bir hikayeyi arıyordum çevrim dışı olmuşum senin niye moralin bozuldu

vay süpermiş
farketmiyorlar diyorsun
ama moralimi bozuyo sanki hep böyleymişim gibi davranıyo

slm tatlım yatmadım daha kaşlarımı aldım ohh mis oldum

sana noldu kuzum regl mi olcan
ohh yüzün gözün açıldı desene
daha 6 gün var ama sanki gelecekmiş gibi bi his var başım ağrır benim gelceğinde bugünde ağrıyor
pis kırmızılarrrrrr
ben burdaydım bir hikayeyi arıyordum çevrim dışı olmuşum senin niye moralin bozuldu

hikayene bayıldım ablacım çok güzel
sanırım bu ayda olmadı başım ağrıyor regl olacammm

ayy cnm benim kocişte aynen böyle .....
Bende anlam weremiyorumm .....
Sanırım bütün erkekler böleee

vay süpermiş
farketmiyorlar diyorsun
ama moralimi bozuyo sanki hep böyleymişim gibi davranıyo

çok umursamayacaksın aman güzel görüneyim hep bakımlı olayım diye yıpratmayacaksın kendini yoksa öyle alışıyorlar yapmayınca senden pasaklısı olmuyor bende dikkat ederim ama öyle çokta kendimi paralamam canım isterse çok güzel olurum istemezsede sadece üstüme başıma özen gösteririm
eşin nasıl peki her daim 4..4 lükmü hep bakımlımıdır senin için yanında özen gösterirmi

üzülme cnm yaaaaaaa sağlık olsun napalım üzülünce geçmiyoki.
boşuna üzme kendini de eşini de

ayy cnm benim kocişte aynen böyle .....
Bende anlam weremiyorumm .....
Sanırım bütün erkekler böleee
seninki de mi bööle
bak demekki erkeklerin ruhunda var
aaaa yok anacım dişerini çok nadir fırçalar. hatta utansın diye çok söylerim "dişlerin sararmış, ağzın iğrenç kokuyor" diye.
sen yabancı mısın diyor bana
özenmez yani kendine

üzülme cnm yaaaaaaa sağlık olsun napalım üzülünce geçmiyoki.
boşuna üzme kendini de eşini de

öyle canım haklısın hem daha gelmedi kırmızılarım dimi gelmedikçe ümit etmeye devam
neyse en iyisi ben gidip yatayım uyuyunca unutuyorum :)
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarımm

ozaman sende ona diyeceksin sen yabancımısın diye ama kızarak değil ne bileyim ben mesala sarılıp rahatsızlık duyduğum şeyleri sakince öperken söylerim hiç bir zaman kızarak söylemem
erkeklr çocuk gibidir inatlaşmayacaksın gururunu okşarken rahatsızlık duyduğun şeyleri söyleyeceksin
hatta eşim malum iş olacağı zaman dişini fırçalar çünkü temizlikten özellikle diş temizliğine önem verdiğimi bilir

öyle canım haklısın hem daha gelmedi kırmızılarım dimi gelmedikçe ümit etmeye devam

iyi geceler canım varsada üzüntüden riske atacaksın bırak herşey olacağına varıyor

tatlı rüyalarr rüyanda beni gör
sen blmşsun yolunu valla.
benim koca malum iş olacağı zaman sabırsızlıktan dişlerini fırçalayamaz.

aslında onun neden böyle rahat benimse neden bakımlı olmak zorunda olduğmu sordğum da "sen bayansın her zaman miss gibi olmalısın" der

ne demek sen bayansın tamam mis gibi olmak konusunda haklı ama onunda mis gibi olması lazım hem dişini fırçaladığında yada yakışan birşey olduğunda onu öv
mesala eşim traş olduğunda kedi gibi sırnaşırım öperim oda bilir bazen de farketmem o sırnaşır traş oldum diye hoşuna gidiyor bende temiz ve güzel koktuğunda ne güzel kokuyorsun diye söylerim överim oda daha çok dikkat etmeye çalışıyor

ne güzel bende yaparm o dediklerini .
benim eşim sadece banyo dan çıktıktan sonra miss olurr.
onun dışında üşenir diş fırçalamaya falan.
bana da mı saygısı yok nedir

ne güzel bende yaparm o dediklerini .
benim eşim sadece banyo dan çıktıktan sonra miss olurr.
onun dışında üşenir diş fırçalamaya falan.
bana da mı saygısı yok nedir

canım yavaş yavaş işleyecen kocanı kızmadan gururunu okşaya okşaya saygısınıda elde edersin ama zaman lazım

başak ne yapıyon şimdi bizden başka kimse kalmamış

Son düzenleme:
canım yavaş yavaş işleyecen kocanı kızmadan gururunu okşaya okşaya saygısınıda elde edersin ama zaman lazım
öyle mi dersin nazocum.

sen kıdemlisin tecrübelerin var daha iyi biirsin muhakka zamanla olur inşallah herşey rayına oturur.

canım ben çıkıyım uyumadım daha eve gelince hamam yaptım. tırnaklarımı kestim kaşlarımı aldım. anca yhatıyorm.
kafamı da sardım. saçlarımı örmedim.
hadi sana da Allah rahattlık versin kuzum

olur canım sabır lazım hadi yat dinlen iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…