günaydın güzeller hava burda kapalı puslu sisli içim de kapalı sankii
güzel bi gün olurs inşallahhh
günaydın ablacım nasılsın?günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın güzeller hava burda kapalı puslu sisli içim de kapalı sankii
güzel bi gün olurs inşallahhh
günaydın ablacım nasılsın?
günaydın neşeli hoş hatun
aynen burasıda öyle kapalı yağmur yağcak sanırımmm ama yağmuru çok severim ben
günaydın canım hoşgeldin sen dün gelmişsin heraldegünaydın kızlarrr. burada da hava kapaalı benm de hiç keyfim yok
iyi olmaya çalışıyorum ablacım ya adetim erken gelecek sanki karnım sancıyaiyiyim canım sen nasılsın
kısss gezgin hatun nerelerdesin bacım seni özledik valla gözümüz arıyor seniigünaydınn topikcanlar nassınızzz
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör
günaydın kk'nın en güzel ve sexsi kadınları.
günaydın kk nın en güzel hamişiiiii
kusmaların nasıl oldu ? hala devam ediyomu?
Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
günaydınn topikcanlar nassınızzz
iyi olmaya çalışıyorum ablacım ya adetim erken gelecek sanki karnım sancıya
Allahım!
bu aralar sanki biraz azaldı. biraz daha iyiyim. canım. ama galiba grip oluyorum başım çatlıyo boğazım ağrıyo sabahları buzdolabından buz gibi süt içince böye oldum.
aman kuzum dikkat et kendine öyle soğuk içme bebişide üşütürsün sonra bak :)
benimde başım ağrıyor ama adet olcam ondan
hiç sanmıyorum ama inşallah ablacımmmmhayırlısı olsun canım bakarsın kırmızlar yerine bebek gelir
erken mi gelecek yoksa keşke hiç gelmesede bebiş olsa.
günaydın erenaycım nasılsın canım
hayırlısı olsun canım bakarsın kırmızlar yerine bebek gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?