- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hayırlı cumalar olsun ablacımgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
inşallah myhoscum. ben senin içini açıyım gelgünaydın güzeller hava burda kapalı puslu sisli içim de kapalı sankii
güzel bi gün olurs inşallahhhbemn
seninde mi keyfin yok hocamgünaydın kızlarrr. burada da hava kapaalı benm de hiç keyfim yok
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör
kanka napıyon yaa niye geldin olum:130:günaydınn topikcanlar nassınızzz
günaydın kk'nın en güzel ve sexsi kadınları.
amin kardeloşummm yirim seniiiiii güzel karıhayırlı cumalar arkadaşlar
rabbim neşemizi hiç kaybetmemeyi,bol bol yumurtlayıp,bebişlerimizin olmasını nasib etsin inşallah
naber annem gelmezsen bööle olur iştegunaydın kızlar ben gıremıyorum bu aralar
ne kadar cook sayfa olmuss
iyiyim cnm öksürüyorum biras işte idare ediyorum. bardağı nasıl çekiyosunuz yaa içine kağıtmı yakıyosunuz:44:hava çok kötü burada kapalı sürekli yağışlı. sırtımda da bir ağrı var 2 3 günden beri. akşam aeşim bi kupa çekti mesaj yaptı ama aynı. sen nasılsın başak
hayırlı cumalar tatlım naberrrrrrrrr sexy karııı nasılsın bugün. oğulcukların okulda mıhayırlı cumalar herkeze selam kızlar nasılsınız bakalım bugün
iyiyim cnm öksürüyorum biras işte idare ediyorum. bardağı nasıl çekiyosunuz yaa içine kağıtmı yakıyosunuz:44:
hastayım tatlım grip oldum boğazım ağrıyo ,öksürüyorum işte ,oğluşlarım okuldalar küçük oğluşuma bugün aşı olacaktı ,öğretmenini aradım iyi geçmişiyiyim cnm öksürüyorum biras işte idare ediyorum. bardağı nasıl çekiyosunuz yaa içine kağıtmı yakıyosunuz:44:
hayırlı cumalar tatlım naberrrrrrrrr sexy karııı nasılsın bugün. oğulcukların okulda mı
pamuka kolonya döksek ne olurbardağın için bi parça pamuş yapıştırosun onu yakınca hemen sırtına bastırıosun. pamuk sönüo etini de içine çekior
ne zor dimi evlat sahibi olmak büyük sorumlluluk.hastayım tatlım grip oldum boğazım ağrıyo ,öksürüyorum işte ,oğluşlarım okuldalar küçük oğluşuma bugün aşı olacaktı ,öğretmenini aradım iyi geçmiş
piraye hoşgeldinn topikimizee ben erenay tanışalımm canımm
pamuka kolonya döksek ne olur
Allah yardımcın olsun cnm.işte elimizden geldiğince neşeleniyoruz.inşallah ilk tüpte başarılı olur ve bebeğine kavuşursunMerhaba hoşbuldum, ne kadar neşelisiniz yahu :) yumurtlayamıyoruz diye strese girmek yok :) ne güselllll.... Ben biraz stresliyim bu aralar tüp tedavime başlıcam nasipse bu ay sonundakafayı yemek üzereyim
parlar kız yanarsın
evet pc başında oturmak mahfediyor insanı.olduydu ama bugün yeniden başladı. sanırım bu bilgisayar karşısında durma beni çok etkiliyor
ne zor dimi evlat sahibi olmak büyük sorumlluluk.
onlara bişi olsa senin canın yanar. hem güzel hem zor bişi
o kadar güzel bir duyguki demekki 3. yü istiyon baksanaewet canım ya hem çok güzel ,hemde sorumluluk ama iyiki varlar evimizin yaşam kaynakları:129:
o kadar güzel bir duyguki demekki 3. yü istiyon baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?