- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Bi halt anlamadım deseem :26: yani benim bu değer normalmiş dimi? ama tüp bebek nerden çıktı yaa bide zamanından önce aktif olmuş folikül ne oliyiii? :26: uğraştırıyom sizide kusura bakmayın kızlar yaa
Bi halt anlamadım deseem :26: yani benim bu değer normalmiş dimi? ama tüp bebek nerden çıktı yaa bide zamanından önce aktif olmuş folikül ne oliyiii? :26: uğraştırıyom sizide kusura bakmayın kızlar yaa
canımcım,sen sabah gel,ben sana salim kafayla anlatayım olur mu
nazoş bir başkasının dr a sorduğu sorunun cevabını kopyalamış,senla alakalı değil
genetik olduğunu sanmıyorum
dr a sormuştum ben,öyle bişey olmaz dediydi
gelelim folikül e
folikül olmasına sevinmelisin,çünkü onlar yumurtanın ana maddeleri,onlar büyüyecek ve mımırta olcaklar
hiç kafana katılmasın
pko lar bi yönden zor grup olsa bile bi yönden çok kolay bi grup,yumurta bol çünkü onlarda
bu kadar üzülme
canım bunu yazan kişinin estradiol 72 çıkmış dra sormuş iyimidir diye dr da böyle cevap vermiş tüp tedavisindeymiş yani seninki normal
onu anladımda sabah gelememki ben koca jandarma 24-24 çalışıyo yarın sabah 10da işten gelecek öbür sabah geri gidecek ilgi alaka bekler o şimdi tüm gün ayırmaz dibindenyarın giremeyebilirim öbürsü gün görüşürüz artıkın bizde çok teşekkürler ama sağolun arkadaşlar yardımcı oldunuz
hadi yaa bak bizde yumurta bol olduğunu bilmiyodum yaa niye acabaa? her ay yumurtlayamıyoz bi kısmı kalıyo diyemiki acabaa? :26: ay iyi bari genetik olmadığısağol canım yaa yordum sizide
ha iyi bari daha önce niye demedin yaahu 73 değerine öyle dediğini nooluyos dedim bende
sen ne zaman istersen
ama geldiğinde benim salim kafalı olmam lazım,bazen iyi olmuyorum çünkü
neredesiniz kimseler yokmu hu huuu kadınlarrrr...
ben geldim günaydın....
günaydın canım yenimi geliyosun bu topiğe.
yok yeni değil de pek sık giremiyorum...
ee neler yapıyosun ne kadar süredir evlisin ve bebiş varmı yada ne kadar süredir istiyosun?
3 buçuk yıllık evliyim .1 buçuk yıl önce 1 düşük yaptım 1 senedir de olmuyo bebiş ...sen ne durumdasın?
çok geçmiş olsun canım bende 6 aylık evliyim yumurtalıklarımda kist var hiç korunmadım o yüzden ve bebekte istiyodum şimdii allaha şükür 2 aylık hamileyim inş bi sorun çıkmaz. düşügün belirli bi sebebi varmıydı?
allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah . allah bizlere de nasip etsin...düşük kendinden olmadı canım 9. haftada kalbi durmuş 11. hafta kontrole gittiğimde öğrendim ve kürtaj oldum . sebebi belli değil ...
canım yaa inş ALLAH en kısa zamanda bidaha nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?