Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımcım,sen sabah gel,ben sana salim kafayla anlatayım olur mu
nazoş bir başkasının dr a sorduğu sorunun cevabını kopyalamış,senla alakalı değil

canım bunu yazan kişinin estradiol 72 çıkmış dra sormuş iyimidir diye dr da böyle cevap vermiş tüp tedavisindeymiş yani seninki normal

canımcım,sen sabah gel,ben sana salim kafayla anlatayım olur mu
nazoş bir başkasının dr a sorduğu sorunun cevabını kopyalamış,senla alakalı değil

onu anladımda sabah gelememki ben koca jandarma 24-24 çalışıyo yarın sabah 10da işten gelecek öbür sabah geri gidecek ilgi alaka bekler o şimdi tüm gün ayırmaz dibinden yarın giremeyebilirim öbürsü gün görüşürüz artıkın bizde çok teşekkürler ama sağolun arkadaşlar yardımcı oldunuz

hadi yaa bak bizde yumurta bol olduğunu bilmiyodum yaa niye acabaa? her ay yumurtlayamıyoz bi kısmı kalıyo diyemiki acabaa? :26: ay iyi bari genetik olmadığı sağol canım yaa yordum sizide

sen ne zaman istersen
ama geldiğinde benim salim kafalı olmam lazım,bazen iyi olmuyorum çünkü

bu arada bi dahaki aya ovulasyon testi kullanayım diyom yumurtlamanın zamanı ve yumurtlayıp yumurtayamadığımda belli olur böylece diymi?hem yumurtlama zamanımı öğrenmiş olurum erkenmi yumurtluyom geçmi anlarız ona göre çalışırık bidahada :26:

sen ne zaman istersen
ama geldiğinde benim salim kafalı olmam lazım,bazen iyi olmuyorum çünkü

bebiş yüzündenmi rahatmı bırakmıyo yoksa seni vay kerataa 4 aylıkmı şimdi seninki oh maaşallah zor zamanı atlatmışsın hadi bakalım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah allah tamam çok teşekkür ederim hem bakarsınız bi kaç güne bende müjde veririm pazara adet olmam lazım umarım olmamda bebiş vardıır direk salı kan testine giderim valla eğer gelmezse bi umut işte bakalım bu aydan ümidim vardı emme pek çalışamadık yaa tutmuştur inşallah bu sefer..:18:

Annaam yalnız kaldım gene topikde yaa neyse iyi geceler arkadaşlar Allahım bebişi olmayanlara bebiş olanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.. Hoşçakalıın..

3 buçuk yıllık evliyim .1 buçuk yıl önce 1 düşük yaptım 1 senedir de olmuyo bebiş ...sen ne durumdasın?

çok geçmiş olsun canım bende 6 aylık evliyim yumurtalıklarımda kist var hiç korunmadım o yüzden ve bebekte istiyodum şimdii allaha şükür 2 aylık hamileyim inş bi sorun çıkmaz. düşügün belirli bi sebebi varmıydı?

allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah . allah bizlere de nasip etsin...düşük kendinden olmadı canım 9. haftada kalbi durmuş 11. hafta kontrole gittiğimde öğrendim ve kürtaj oldum . sebebi belli değil ...

canım yaa inş ALLAH en kısa zamanda bidaha nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…