çok şanslısın o zaman tatlım arkadaş ortamının olmaması da harika bişey için sonuna kadar rahat yanii.annem suan kı ortamı gorsen ıyıcı pıslıklestı burası ya benım zamanımda ole degıldı sagolsun esım sozumden asla cıkmıyoo ne ıstesem anında alıyo o kadar ılgı gosteryokı akrabları aılse sınır oluyo bu duruma
buralı degıl hayatımmm 2 sene olck evlılıgımız daha ısten cıkınca 5 dk gec gelmedı hıc bı arkadas ortamı yokk
çok şanslısın o zaman tatlım arkadaş ortamının olmaması da harika bişey için sonuna kadar rahat yanii.
bi de bi dönem orda kumaş pantolunun paçalarının kenarlarına beyaz kumaş eklemek vardı. Allah'ımmmmmm neydi o yaaaaa
acayip bi modaydı. oranın bütün serserileri yaptırıyordu.
eminim şimdi daha kötü olmştur ortam
emolar ne kızonunda arkadas ortamı yok benımde ıcımm coook rahattt
allahım bır omur boyu bole olur ıns
ayy sımdı emolar mıdır ne ole cıkmıs sacları papapaz gıbııı kucucuk bebeler bırsırı sevgılı elınde sıgara
emolar ne kızorda devamlı yeni modalar çıkyo zatn
afiyt olsun cnm löp löp et olsunnn kendine dikkat etkızlar ben çıkıom birazdan malum bizimkiler gelicek bişiler hazırlayayım canım tarhana çorbası istedi onu yapıcam sıcak sıcak içeyim boğazlarıma iyi gelirgrşrz pzrtesi sizi seviyorum kocaman kendinize iyi bakın
oooohhhhhhhh çok sevndm tatlım hadi umudumuz pınarımız. afiyet olsn cnmslm kızlar bugun gelemedim doktora gitttim simdi geldim doktordan intihabım hala devam ediyomuş bu yüzden ilaç verdi fitil yerdi gene bu arada eşimin spermorgrafisini istedi haftaya bu arada yumurtalıklarımın cok güzel gelişmiş dedi utrasondada gösterdi 2tane yumurtam varmış büyük olgun senin ikiz olma ihtimali var dedi doktor sende hiç bir sorun yok dedi cok mutluyum hamilelik hakkında birsey demedi carsambaya kadar beklicem bakalımm ama kasıklarımda agrı var dedim intihaptanda olabilir gebeliktende dedi öyle yaniii neyse bu görüyüm sizi dedim evime geciyorum yemek yapmam lazım hoscakalın
yeşil şimdik senin totona vurcam haaaaaaaa ilaç iç sakinleş.offff pofffff sıkıntııı baş ağrısıııı stesssss bu neyaaaaa
canım yerim seni annemmmm bugün biras işlerim vardı pek giremedim bebeğimm.başakcımmmm napıon kuzum nasılsınnnn...
yeşil şimdik senin totona vurcam haaaaaaaa ilaç iç sakinleş.
papatya çayı iç çok iyi geliyomuş
Slm arkadaşlar nasılsınız geceniz hayrolsun
selam seninde gecen hayrolsun
şöyle bi bakmaya çalıştımda konuştuklarınıza birazcık hamilemizmi var yoksa topikte yada hamile adayımızmııı? oh ne güzel iki olgun yumurta birden varmıış darısı başımıza artıkın kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?