- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
şöyle bi bakmaya çalıştımda konuştuklarınıza birazcık hamilemizmi var yoksa topikte yada hamile adayımızmııı? oh ne güzel iki olgun yumurta birden varmıış darısı başımıza artıkın kızlaar
inşallah canım,rabbim sizlerin yumurtaları da olgunlaştırsın ilk fırsat gecesinde inşallah
evet onlar hamile olarak girdiler topiğe bir tanede inşallah adayımız var bakalım sonuç ne olacak
slm kızlar bugun gelemedim doktora gitttim simdi geldim doktordan intihabım hala devam ediyomuş bu yüzden ilaç verdi fitil yerdi gene bu arada eşimin spermorgrafisini istedi haftaya bu arada yumurtalıklarımın cok güzel gelişmiş dedi utrasondada gösterdi 2tane yumurtam varmış büyük olgun senin ikiz olma ihtimali var dedi doktor sende hiç bir sorun yok dedi cok mutluyum hamilelik hakkında birsey demedi carsambaya kadar beklicem bakalımm ama kasıklarımda agrı var dedim intihaptanda olabilir gebeliktende dedi öyle yaniii neyse bu görüyüm sizi dedim evime geciyorum yemek yapmam lazım hoscakalın
şöyle bi bakmaya çalıştımda konuştuklarınıza birazcık hamilemizmi var yoksa topikte yada hamile adayımızmııı? oh ne güzel iki olgun yumurta birden varmıış darısı başımıza artıkın kızlaar
nazoş abla hamile adayımız kim kıss ay günü geçenmi var
evet onlar hamile olarak girdiler topiğe bir tanede inşallah adayımız var bakalım sonuç ne olacak
inşallah canım,rabbim sizlerin yumurtaları da olgunlaştırsın ilk fırsat gecesinde inşallah
kızlar bu arada şunu belirteyim,benim dört sene sonra oldu bebeğim,çok tedavilerden geçtim,çok yollar aştım
inşallah size böyle imtihanlar olmadan gelsin yavrularınız
kızlar bu arada şunu belirteyim,benim dört sene sonra oldu bebeğim,çok tedavilerden geçtim,çok yollar aştım
inşallah size böyle imtihanlar olmadan gelsin yavrularınız
aaaminnnnkeşke gelse bende çok tedaviler oldum inşallah gelsinde tedaviyle gelsin yeterki isyan etmeden gelsin
Ay inşallah canım yaa kimbilir neler yaşamışsındır bende tek çocuğum anneminde 3 yıl olmamış tedaviyle olmuşum sonra bende yumurtalıklarında kist falan varmış annemin ay allah öyle zor zamanlar yaşatmasın kimseye yaa neyseki sabrın sonu selamet sende sabrın sonunda en güzel hediyene kavuşmuşsun allah ayırmasın sizi sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip eder allahım iiinnşallaaah
bu arada anlarsınız heralde diye sonuçlarımıda bi yazmak istedim
ultrason sonucunu aynen yazıyorum;
Mesane normal görünümdedir.Duvar veya lümen patalojisi gözlenmemiştir.
Uterus normal boyuttadır.Myometrium homojen görünümde olup endometrial çift duvar kalınlığı 7 mm dir.
Her iki overde periferik milimetrik boyutlu foliküller izlenmiştir(PCOS)
Dauglasta mayi izlenmedi.
Kan tahlili sonuçlarımda;
Estradiol 36 FSF 4,61 Lüteinleştiren 21,62 Progesteron 2,2 Prolaktin 8,72 TSH 3,71
Böyle yani lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar anlayan bilen varsa bu sonuçlardan lütfen bilgilendirin beni pikom var yumurtalarım tembel çalışıyomuş ve 4 aydır progesteron 100 mg kullanıyorum yarın ilacımın son günü bakalım adetim gelicekmi bu ay umarım hamile kalmışımdır yaa :18:
bu arada anlarsınız heralde diye sonuçlarımıda bi yazmak istedim
ultrason sonucunu aynen yazıyorum;
Mesane normal görünümdedir.Duvar veya lümen patalojisi gözlenmemiştir.
Uterus normal boyuttadır.Myometrium homojen görünümde olup endometrial çift duvar kalınlığı 7 mm dir.
Her iki overde periferik milimetrik boyutlu foliküller izlenmiştir(PCOS)
Dauglasta mayi izlenmedi.
Kan tahlili sonuçlarımda;
Estradiol 36 FSF 4,61 Lüteinleştiren 21,62 Progesteron 2,2 Prolaktin 8,72 TSH 3,71
Böyle yani lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar anlayan bilen varsa bu sonuçlardan lütfen bilgilendirin beni pikom var yumurtalarım tembel çalışıyomuş ve 4 aydır progesteron 100 mg kullanıyorum yarın ilacımın son günü bakalım adetim gelicekmi bu ay umarım hamile kalmışımdır yaa :18:
aaaminnnn
ne garip,ben de tedaviyle olmuş bi çocuğum ama sadece bi defa ilaç kullanmış anneciğim
çok şükür ben kavuştum,inşallah bekleyen,isteyen tüm insanlar da kavuşur ve sağlıkla kucaklarımıza alırız.
7 mm iyi sayılır fsh iyi prolaktin iyi diğerlerini bende unuttum inşallah dr birşey demedimi bu sonuçlara iyidir yada şunlar yüksektir diye
canım,rahmin çok iyiymiş maşallah,tabi bu 7 mm adetliyken mi,ya da kaçıncı gününde ölçüldü,orası önemli
kan sonuçlarına gelince onların da ne zaman yapıldığı önemli,yani adetliyken ve sonrasında farklı çıkıyolar,o yüzden netten referans değerlerine bakabilrisin her bir testi yazıpta
eğer bulamazsan sabah beraber bakarız olur mu?
aaaminnnn
ne garip,ben de tedaviyle olmuş bi çocuğum ama sadece bi defa ilaç kullanmış anneciğim
çok şükür ben kavuştum,inşallah bekleyen,isteyen tüm insanlar da kavuşur ve sağlıkla kucaklarımıza alırız.
merhaba değerleriniz normalleşme göstermiş, estrodiol yumurtalıklardan üretilen en önemli kadınlık hormonudur. adetin 3. günü 50nin altında bekleriz. sizin değeriniz aşırı anormallik içermiyor, belki zamanından önce aktif olmuş bir folikülün işareti olabilir. tüp bebek tedavilerinde bu değer varsa biriki gün daha baskılayıcı ilaç kullanılır ama sizin yumurta takibinizi engellemez.
bir drun yazısını buldum estrodiol ile ilgili işine yarar sanırım
evet allatn ultrasonda rahim iyi dediydi zaten doktorda o biraz içimi rahatlattıydı yok adet diilkenki sonuçlar bunlar çok baktım sonuçlara ama bi halt anlamadıydım geneli normal gibi ah bi şu milimetrik boyutlu foliküllerde olmasaydı keşke onlar karıştırıyo işi heralde çocuğa engel bişii yoktur ama yumurtalarım tembel çıktı anacığım bide bende demir eksikliği var ondanmıdır nedendir adetken kanım fazla gelmiyo 1 günlük pedi anca dolduruyodur heralde 7 aydır öyle damla damla geliyo yaa bide 7-8 aydır sapıttıydı işte sık ama az adet olmaya başlamıştım 2-3 haftaya bi yumurtlama zamanı tamda adet oluveriyodum olcak şeymi okadar çalışıyoz uğraşıyoz sonuç sıfır.. neyse ilacı kullanınca hiç diilse adetim düzene girdi yaav hiç diilse artık yumurtlama şansım var bakalım noolcak
kardelencim bu genetik olmasın sakıın bende oytüzden korkuyom ya anneminde yumurtalıklarında sorun vardı benimde öyle olursa diye korkuyom vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?