Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi hayırlı olsun bakalım inşallah istediğin gibi olur
kaç kaç çalışacaksın

hadi hayırlı olsun bakalım inşallah istediğin gibi olur
kaç kaç çalışacaksın
15-19

eşimde 15te gidiyor biliyorsun. o açıdan çok güzel.
inşallah hayırlı olur canım yaa. çünkü ben yaşadım daha önce başka iş için işte ayrılıp pişman olduğum oldu.
off çok stresli yaaaaa. hele ki bulunduğun iş yerine ayrılacağını söylemek çok zor.
napcam ki nazocum
iyi olur dimi burası

saatler çok iyiymiş tam istediğin gibi
işyerinede söylersin eşim çalışma saatlerimi çok buluyor onun içinde huzursuzluk oluyor onun için bırakmak zorundayım gibi bişeyler söylersin

saatler çok iyiymiş tam istediğin gibi
işyerinede söylersin eşim çalışma saatlerimi çok buluyor onun içinde huzursuzluk oluyor onun için bırakmak zorundayım gibi bişeyler söylersin
evet nazocum iyi geliyor böyle söylemen rahatlat beni rahatlat hadiiiiiiii

başımı okşa, omzuna koy kafamı

evet nazocum iyi geliyor böyle söylemen rahatlat beni rahatlat hadiiiiiiii

başımı okşa, omzuna koy kafamı

tamam gel canım benim
bak kafanı okşuyorum gibi hayal et
herşey güzel olacak istediğin gibi olacak en azından şimdiki işinden daha güzel olacak

tamam gel canım benim
bak kafanı okşuyorum gibi hayal et
herşey güzel olacak istediğin gibi olacak en azından şimdiki işinden daha güzel olacak
dimi bence de en azından bu işim den güzel olacak. cesur olmak lazım biraz
bu hayat bunu gerektiriyor. öölmden öte köy mü var. iyi olcak iyi evet.
başımı okşamaya devam

yok canım yaptırmadım ne tahlili istiyorum diye gitcem peki doktoraa salı sağlık ocağından yaptırsam olur herhalde demi? o halde yarın yada salı gidiyim ben doktora?
canım git 3.ü günü direk tahlil yaparr

kuzumm hoşgeldinnn...nerelerdesiniz sabahtan beri buradayım nöbetçi bendim bugün burdaa tek başımaA...
işin de hayırlı olsun kuzummm saatler süper ...
ne işi acaba ???

dimi bence de en azından bu işim den güzel olacak. cesur olmak lazım biraz
bu hayat bunu gerektiriyor. öölmden öte köy mü var. iyi olcak iyi evet.
başımı okşamaya devam

yani şimdiki işinden daha iyi olacağı kesin sen zaten şimdiki işnden hiç memnun değilsinki üstelik senin için çok yorucu ve eşine zaman ayıramıyorsun
en azından yeni işinde hem daha az yorulup hemde eşinle daha çok vakit geçireceksin

başak msn yi açsanda mood kim yazıver hele benim bi tahminim var ama doğrumu tahmin ettim acep:26:

cnm yatıyordum yaa .senmi nöbetçi oldun bu kez .
sağol tatlım inşallah hayırlı olurrr inşallah Rabim pişman ettirmesn
sağol nazocum çok iyisin iinşallah dediğin gibi olur.
şimdi gelelim sanaaa sen neler yapıyorsun bakalım nasılsın.

ben bugün hiç bişey yapmadım desem yeridir tembellikle geçti akşam 5 te yattım 7 kalktım sonrada yemek yedim netin başına geçtim

fıstıklar ne habersinizzzz 2 gündür yağmur yağıyor dışarıya (ekmek almaya )bile zor çıkıyoruz valla
ama ihtiyacımız vardı böyle güzel yağmurlara (rabbim afet vermesinde) yazın bol bol su kulanmak içinnn kışın yağmurun bol olması lazımmm

[

ne güzel hayallerimdeki hayat tarzııı

inşallah birgün ben gibi tembel tembel yatıp vakit öldüreceğin zamanlarda gelir
bak o benim ikinci tahminimdi neyse sonunda öğrendim kim olduğunu içim rahatladı biraz meraklıyımdırda

hoşgeldin yeter ben iyiyim sende iyisindir inşallah gribin nasıl oldu iyimisin biraz daha
bizimde burda yarın kar yağacak çok seviyorum kar ı hem biraz mikroplarda kırılır

adetin 3. günü başlanıyor genelde, istersen tam zamanı yarın başlayabilirsin

dimi yarın gidiyom ozaman ben doktora kocişe söyledim bilem yarın oda dişçiye gitcekti beraber gideriz artıkın

amin cnm yaa Rabbim felaketler den afetlerden korusun
inşallah birgün ben gibi tembel tembel yatıp vakit öldüreceğin zamanlarda gelir
bak o benim ikinci tahminimdi neyse sonunda öğrendim kim olduğunu içim rahatladı biraz meraklıyımdırda

1.kimdi

başakcım yaa benim eşim 1 gün çalışıyı bir gün çalışmıyoda oyüzden bende o yüzden o olmadığım zamanlarda giriyorum anca kocişim varken onunla ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…