hayırlı akşamlar canlarım yaaaa
ayyyyyyyy çok özlemişim sizleriiiiii
bengisu cum canım sen neden iki günde bir gelebiliyosun cnm bundan sonra gecerli burdayım görüşelim bol bol.
kızlar mevcut işimden ayrılıyorum, istediğim gibi bir iş buldm sanırım.
salı günü iş başı yapacağım. inşallah bir aksilik olmazsa.
ve iş değiştirme stresi sardı beni. çok kötüyüm.
şu anki patrona işten ayrılmak istediğimi nasıl söyleyeceğim ve bakalım yeni işim iyi gidecekmi.
pişman olacak mıyım burdan ayrıldığım için
ayyyyyyy ne biçim bi stres bu yaaaa kızlar beni sakinleştirin noolur:18:
15-19hadi hayırlı olsun bakalım inşallah istediğin gibi olur
kaç kaç çalışacaksın
15-19
eşimde 15te gidiyor biliyorsun. o açıdan çok güzel.
inşallah hayırlı olur canım yaa. çünkü ben yaşadım daha önce başka iş için işte ayrılıp pişman olduğum oldu.
off çok stresli yaaaaa. hele ki bulunduğun iş yerine ayrılacağını söylemek çok zor.
napcam ki nazocum
iyi olur dimi burası
evet nazocum iyi geliyor böyle söylemen rahatlat beni rahatlat hadiiiiiiiisaatler çok iyiymiş tam istediğin gibi
işyerinede söylersin eşim çalışma saatlerimi çok buluyor onun içinde huzursuzluk oluyor onun için bırakmak zorundayım gibi bişeyler söylersin
evet nazocum iyi geliyor böyle söylemen rahatlat beni rahatlat hadiiiiiiii
başımı okşa, omzuna koy kafamı
dimi bence de en azından bu işim den güzel olacak. cesur olmak lazım biraztamam gel canım benim
bak kafanı okşuyorum gibi hayal et
herşey güzel olacak istediğin gibi olacak en azından şimdiki işinden daha güzel olacak
canım git 3.ü günü direk tahlil yaparryok canım yaptırmadım ne tahlili istiyorum diye gitcem peki doktoraa salı sağlık ocağından yaptırsam olur herhalde demi? o halde yarın yada salı gidiyim ben doktora?
bengisu cum canım sen neden iki günde bir gelebiliyosun cnm bundan sonra gecerli burdayım görüşelim bol bol.
şu anki patrona işten ayrılmak istediğimi nasıl söyleyeceğim ve bakalım yeni işim iyi gidecekmi.
dimi bence de en azından bu işim den güzel olacak. cesur olmak lazım biraz
bu hayat bunu gerektiriyor. öölmden öte köy mü var. iyi olcak iyi evet.
başımı okşamaya devam
cnm yatıyordum yaa .senmi nöbetçi oldun bu kez .canım git 3.ü günü direk tahlil yaparr
kuzumm hoşgeldinnn...nerelerdesiniz sabahtan beri buradayım nöbetçi bendim bugün burdaa tek başımaA...ibi olur
işin de hayırlı olsun kuzummm saatler süper ...
ne işi acaba ???
sağol nazocum çok iyisin iinşallah dediğin gibi olur.yani şimdiki işinden daha iyi olacağı kesin sen zaten şimdiki işnden hiç memnun değilsinki üstelik senin için çok yorucu ve eşine zaman ayıramıyorsun
en azından yeni işinde hem daha az yorulup hemde eşinle daha çok vakit geçireceksin
cnm yatıyordum yaa .senmi nöbetçi oldun bu kez .
sağol tatlım inşallah hayırlı olurrr inşallah Rabim pişman ettirmesn
sağol nazocum çok iyisin iinşallah dediğin gibi olur.
şimdi gelelim sanaaa sen neler yapıyorsun bakalım nasılsın.
ne güzel hayallerimdeki hayat tarzıııben bugün hiç bişey yapmadım desem yeridir tembellikle geçti akşam 5 te yattım 7 kalktım sonrada yemek yedim netin başına geçtim
[
ne güzel hayallerimdeki hayat tarzııı
fıstıklar ne habersinizzzz 2 gündür yağmur yağıyor dışarıya (ekmek almaya )bile zor çıkıyoruz valla
ama ihtiyacımız vardı böyle güzel yağmurlara (rabbim afet vermesinde) yazın bol bol su kulanmak içinnn kışın yağmurun bol olması lazımmm
canım benim koca bigün evde bi gün diilde ondan bende o varken girmiyotum kocişimle ilgileniyorum
adetin 3. günü başlanıyor genelde, istersen tam zamanı yarın başlayabilirsin
amin cnm yaa Rabbim felaketler den afetlerden korusunfıstıklar ne habersinizzzz 2 gündür yağmur yağıyor dışarıya (ekmek almaya )bile zor çıkıyoruz valla
ama ihtiyacımız vardı böyle güzel yağmurlara (rabbim afet vermesinde) yazın bol bol su kulanmak içinnn kışın yağmurun bol olması lazımmm
inşallah birgün ben gibi tembel tembel yatıp vakit öldüreceğin zamanlarda gelir
bak o benim ikinci tahminimdi neyse sonunda öğrendim kim olduğunu içim rahatladı biraz meraklıyımdırda
amin cnm yaa Rabbim felaketler den afetlerden korusun
1.kimdi
pınar...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?