Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcım yaa benim eşim 1 gün çalışıyı bir gün çalışmıyoda oyüzden bende o yüzden o olmadığım zamanlarda giriyorum anca kocişim varken onunla ilgileniyorum
evet cnm hatırladım eşinin mesleğini de söylemiştin neydiiiiiiii unuttum şimdi.
tabii o evdeyken onunla ilgilen aferim kuzum

hatice cimmm cnm inşallah gelen giden yoktur. 5gün geçmiş duydumm.
daha önce gecikmişmiydi bu kadar

canim insanlah size hayirli haberler veririm canim burda kan tahlili yapmiyorlar artik cikana kadar beklerim yada adetim gelir .

Huu kızlaar nereye kayboldunuz yaa hadi başak gitti gerisine nooluyoo? Gene topikte yalnız kaldım yaa e tabi milletin kocişi yanında onlarla ilgileniyonuzdur siz şimdiii ühüü ben kocişimi özlediiim dışaydada fırtına vay zavalla kocişim bu havada devriye atıyo bide yaa kıyamam ben onaa özledim zaatiii.. bide buyda yalnız bıyaktınız beniii..

bernardo da gelmiş
nasılsın kuzum sen akşamları geliyor muydun

cnm ya Allah sabır versin size bi gün var bi gün yok.
korkmuyormusun gece yatarken.
merak etme benim kocişte evde yok gece 1de geliyo

jandaymaydı benim kociş garibim yaa bu fıytınada devyiye atıyooo özlüyoz birbirimizi e o oluncada onla ilgileniyom iştee başaks yaa dün akşam adet olduum gene olmadı yaa beni artıkın batımı bidahaki ayın 7sine yazarsınız kızlar..

Hadi bakalım hatice inşallah sendende güzel haberler alırız bikaç gün daha bekle öyle test yap ozaman hatta kiminin uzun zaman idrar testinde bile çıkmıyomuuş oyüzden 3-4 ay hamiş olduğunu anlamayan insanlar duymuştum düşün yaanii

heee evet ya bende duydum öyle hatta bizim bi komşunun kızı çok ciddi söylüyorum 7 ay boyunca anlamamış hamile olduğunu.
hep adet görmüş, karnı şiştikçe kilo aldım sanmş.
kendileri anlattı yaaa yoksam inanmazdım
vayttt gece gece nasılsınız kızlar
kuzum naber yaaa sen geceleri gelirmiydinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…