benim biraz işim var cnm. 1saate falan gelirim sonra takkılırız
cnm inşallah hamişsindirr ...belki geç döllenme olmuşturr....
bi kan tahlil yaptır garantiii:)
evet cnm hatırladım eşinin mesleğini de söylemiştin neydiiiiiiii unuttum şimdi.başakcım yaa benim eşim 1 gün çalışıyı bir gün çalışmıyoda oyüzden bende o yüzden o olmadığım zamanlarda giriyorum anca kocişim varken onunla ilgileniyorum
ay hadi inşallah hamişsindir bi kaç gün daha bekle bakalım olmazsa kan tahlili yaptır o kesin çözüm nasılsa bhcg yüksekse hamişsindir hayıırlı haberler verirsin inşallah bizeebenimde olmadı bu ay yaa dün akşam adetim geldii
cnm ya Allah sabır versin size bi gün var bi gün yok.Huu kızlaar nereye kayboldunuz yaa hadi başak gitti gerisine nooluyoo? Gene topikte yalnız kaldım yaa e tabi milletin kocişi yanında onlarla ilgileniyonuzdur siz şimdiii ühüü ben kocişimi özlediiim dışaydada fırtına vay zavalla kocişim bu havada devriye atıyo bide yaa kıyamam ben onaa özledim zaatiii..bide buyda yalnız bıyaktınız beniii..
cnm senin testte çıkmıyormu bişikizlar nasilsiniz gorusmeyeli ?
anam kızlar toplanmış kuzucuklarım napıyosunuz
evet cnm hatırladım eşinin mesleğini de söylemiştin neydiiiiiiii unuttum şimdi.
tabii o evdeyken onunla ilgilen aferim kuzum
hatice cimmm cnm inşallah gelen giden yoktur. 5gün geçmiş duydumm.
daha önce gecikmişmiydi bu kadar
evet kızlar toplandık çene çalıyoruz.
nerde kaldın sen
hissetim zaten hemen geldim canım
haticecim sen kan testi yaptır yarın bence:18:
evet canim birkere yine gecmisti 6 gun falan o yuzden fazla umutlenemiyorum gelir diye dusunuyorum ama suan gelen giden yok insanlada gelmez boyle gider.
heee evet ya bende duydum öyle hatta bizim bi komşunun kızı çok ciddi söylüyorum 7 ay boyunca anlamamış hamile olduğunu.jandaymaydı benim kociş garibim yaa bu fıytınada devyiye atıyooo özlüyoz birbirimizi e o oluncada onla ilgileniyom iştee başaks yaa dün akşam adet olduum gene olmadı yaa beni artıkın batımı bidahaki ayın 7sine yazarsınız kızlar..
Hadi bakalım hatice inşallah sendende güzel haberler alırız bikaç gün daha bekle öyle test yap ozaman hatta kiminin uzun zaman idrar testinde bile çıkmıyomuuş oyüzden 3-4 ay hamiş olduğunu anlamayan insanlar duymuştum düşün yaanii
kuzum naber yaaa sen geceleri gelirmiydinnnnnnnnnnnvayttt gece gece nasılsınız kızlar
vay benimki gelmiş nbr karıcık. cepten mi geldin yine.Selammm canlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?