cnm ya Allah sabır versin size bi gün var bi gün yok.
korkmuyormusun gece yatarken.
merak etme benim kocişte evde yok gece 1de geliyo
canim burda kan testi yapmiyorlar testte yapiyorum negatif cikiyor beklerim artik ya testim cikar yada adet olurum cok zor ama beklemek.
canım değişik bişeyler hissediyomusun peki kendinde
nebilim belirti falan varmı diğer aylardan farklı
bencede çok zor beklemek canım çok haklısın sen nerdedğn ki kan testi yapmıyorlar
benimde 3 gün kaldı bata ama hiç ümidim yok karnım sancıya kaç gündür erken gelmese bari :18:
heee evet ya bende duydum öyle hatta bizim bi komşunun kızı çok ciddi söylüyorum 7 ay boyunca anlamamış hamile olduğunu.
hep adet görmüş, karnı şiştikçe kilo aldım sanmş.
kendileri anlattı yaaa yoksam inanmazdım
kuzum naber yaaa sen geceleri gelirmiydinnnnnnnnnnn
hoşgeldin hoş hatun napıyosun özledim kısSelammm canlar nasılsınız
yok canim hic birsey hissedemiyorm sadece kipriklerim ust uste binmis oda hamilelik belirtisi diyorlar ama yinede hic umidim yok yani merakla beklemedeyim sizce testte cikmassa olabilirmiki ilk defa basima geliyo kizimda adet gunumdu yaptim cok nette cikti
vay benimki gelmiş nbr karıcık. cepten mi geldin yine.
hiç verimli olmuyon cepten
canim ben ingilteredeyim insallah gelmez canim adettin adet sancilari bile hamilelik belirtisi diyorlar ben sancilanmiyorum hic belirtim yok adet olacakmisim gibi
canim ben ingilteredeyim insallah gelmez canim adettin adet sancilari bile hamilelik belirtisi diyorlar ben sancilanmiyorum hic belirtim yok adet olacakmisim gibi
ohaa diyorum yaani 7 aylık olana kadarda anlamazmı insan canıım adette görmeyincedemi anlamamış yaa adetmi görmüş yoksa hamişken benim karında zaten gittikçe şişiyo valla adet görmesem hamişim sanıcam gerçi kimi hamişlerde adet görüyo insan oyüzden şüphelenmiyoda diil ama diilimdir yaa piko varya zor kalırım ben
hoşgeldin hoş hatun napıyosun özledim kıs
inşallah hamişsindir canım bak kirpik olayını bende duymuştum
bazen geç döllenme oluyormuş canım belki seninde öyledir
canım her gebelik bir olmuyokii birinde yaşadıklarını öbüründede yaşayacan diye bi kural yok sen bikaç gün arayla yap anlaşılır ozaman nasılsaa
merhaba kızlaaar. nasılsınızzz
yarın doktora gitcem benim için dua edermisiniz, yumurtalarım büyümüş olsun. 2 aydır büyümüyolar
merhaba kızlaaar. nasılsınızzz
yarın doktora gitcem benim için dua edermisiniz, yumurtalarım büyümüş olsun. 2 aydır büyümüyolar
cnm ümitlendirmek istemem ama bi topicde okumuştum ikiz hamilelik yaşadığı halde hiç bir belirti yaşamamış bi hatunnn olabir yaniii....hayırlısı olsunnn
canim o negatifi gormek artik piskolojimi bozdu bari gelecegin varsa gel yoksada ciksa cok zor canim ya berisizlik
evet canim ama benim hic adetim gelecekmis gibi bir belirtimde yok ne sanci ne bel agrisi anlamadim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?