Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm ya Allah sabır versin size bi gün var bi gün yok.
korkmuyormusun gece yatarken.
merak etme benim kocişte evde yok gece 1de geliyo

normalde ben hiç korkmamda bura tatil yeri olduğundanmıdır böyle olaylar çok oluyo nedendir bilmem hırsızlık olayları çok oluyo o yüzden birazcık korkuyo tabi insan yaa geçen halilin çalıştığı akşam 4 evi birden soymuşlar yaa hepside birinci kat yada zemin katmış allahtan bizimki en üst katta ondan içim rahat valla evin kapısını iyice katlıyom oturuyom naapiim çatıdan inmedikleri sürece sorun yok hepte pimapenli evlere giriyolarmış çok kolaymış açması kızlar amman dikkat haa neyseki seninki 1 dede olsa geliyomuş eve sen ona dua et canım neyse bu sene tayinciyiz inşallah gittiğimiz yerde akşama kadar çalışır artıkda rahat ederiz

canim burda kan testi yapmiyorlar testte yapiyorum negatif cikiyor beklerim artik ya testim cikar yada adet olurum cok zor ama beklemek.

bencede çok zor beklemek canım çok haklısın sen nerdedğn ki kan testi yapmıyorlar
benimde 3 gün kaldı bata ama hiç ümidim yok karnım sancıya kaç gündür erken gelmese bari :18:

canım değişik bişeyler hissediyomusun peki kendinde
nebilim belirti falan varmı diğer aylardan farklı

yok canim hic birsey hissedemiyorm sadece kipriklerim ust uste binmis oda hamilelik belirtisi diyorlar ama yinede hic umidim yok yani merakla beklemedeyim sizce testte cikmassa olabilirmiki ilk defa basima geliyo kizimda adet gunumdu yaptim cok nette cikti

ayy kızlar yaaa kopup duruyorum sizlerden kociş bugün esir alıyo beni kaçabilince de buruya koşuyorum sigara içicem diye mutfaa geldimmm:)neyse kawuştum kuzularıma:)

başakcım nazemir ablaya söledin mii sormuşş hatta bi tahmini bile warmış :)bildimi acaba ???
msjla bildiirrsin sen ok bebeğimm

bencede çok zor beklemek canım çok haklısın sen nerdedğn ki kan testi yapmıyorlar
benimde 3 gün kaldı bata ama hiç ümidim yok karnım sancıya kaç gündür erken gelmese bari :18:

canim ben ingilteredeyim insallah gelmez canim adettin adet sancilari bile hamilelik belirtisi diyorlar ben sancilanmiyorum hic belirtim yok adet olacakmisim gibi

ohaa diyorum yaani 7 aylık olana kadarda anlamazmı insan canıım adette görmeyincedemi anlamamış yaa adetmi görmüş yoksa hamişken benim karında zaten gittikçe şişiyo valla adet görmesem hamişim sanıcam gerçi kimi hamişlerde adet görüyo insan oyüzden şüphelenmiyoda diil ama diilimdir yaa piko varya zor kalırım ben

Selammm canlar nasılsınız
hoşgeldin hoş hatun napıyosun özledim kıs

inşallah hamişsindir canım bak kirpik olayını bende duymuştum
bazen geç döllenme oluyormuş canım belki seninde öyledir

vay benimki gelmiş nbr karıcık. cepten mi geldin yine.
hiç verimli olmuyon cepten

Yavrum ben kocama verimli olayim önceeeeee halvetler basladi ya allah bilare seni de degerlendiririm yarin alirim boyunun ölçüsünü laptoptan

canim ben ingilteredeyim insallah gelmez canim adettin adet sancilari bile hamilelik belirtisi diyorlar ben sancilanmiyorum hic belirtim yok adet olacakmisim gibi

ewet cnm bazı hamilelerde anlaşılmıyoo benim bi tanıdığımm 4 aylıktı menepoza girdiğini sanmıştı gittik dr.a kızın oluyo dedi :)aldırmak istedi ama geç kalınmış dedi dr.kısmett şimdi çok tatlı bi prensesi warr :)ahh ahhh darısı başımızaa..........

canım her gebelik bir olmuyokii birinde yaşadıklarını öbüründede yaşayacan diye bi kural yok sen bikaç gün arayla yap anlaşılır ozaman nasılsaa

kızlar benim annem 4,5 aylıkken kardeşime hamile olduğunu öğrenmişti ama adet görmüş bilememiş yani

merhaba kızlaaar. nasılsınızzz

yarın doktora gitcem benim için dua edermisiniz, yumurtalarım büyümüş olsun. 2 aydır büyümüyolar

cnm ümitlendirmek istemem ama bi topicde okumuştum ikiz hamilelik yaşadığı halde hiç bir belirti yaşamamış bi hatunnn olabir yaniii....hayırlısı olsunnn

yarın doktora gitcem benim için dua edermisiniz, yumurtalarım büyümüş olsun. 2 aydır büyümüyolar

allah yardımcın olsun cnmmm inşallahh istediğin gibi sonuçlar alırsınn...
ahh ahh kimimizinki büyümüyor kimimizin kide büyüyüp kist oluyor çatlamıyor

Ay inşallah canım bende yarın gtmeye karar verdim adetimin 3.günü oluyo yarın yumurta takibi istiycem galiba bende diymi? beni biraz bilgilendirin yaahu doktora gidip ne diycem ben şimdii ultrasonda yumurtalıklarımamı baktırcam onada şimdi bakmazlarkii tee 15 gün sonraya falan ultrason randevusu veriyolar yaahu devlet hastanesindedee

canim o negatifi gormek artik piskolojimi bozdu bari gelecegin varsa gel yoksada ciksa cok zor canim ya berisizlik

ay bilmemmii yeni evlendiğimde ilk ay 5 gün gecikmiştim bende ne güzel zart diye hamile kaldım sanmıştım saflık bu ya nasıl umutlanmıştım gittim kendime bide hamiş badileri neyim almıştım yaa tabi sonrası hayal kırıklığıı bu arada hamiş badisi hastasıyımdırda LCWye ne zaman gitsem dayanamam alırım bi kaç tane 7 tane badim oldu yaa ama giyemiyom tabi bebiş olmadan 8 aydır onlar bana bakıyo dolaptaan ben onlaraa..

evet canim ama benim hic adetim gelecekmis gibi bir belirtimde yok ne sanci ne bel agrisi anlamadim yani

her zaman adette sancılı gelmezki canım artık benim pek ağrımıyo meselaa arada bi sadece kasığıma sancı girer o kadar bu arada bilginiz varmı adetken insan nasıl adet görüyo yani nasıl geliyo adeti azmı çokmu damla damlamı meselaa bilen varmı yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…