Ay inşallah canım bende yarın gtmeye karar verdim adetimin 3.günü oluyo yarın yumurta takibi istiycem galiba bende diymi? beni biraz bilgilendirin yaahu doktora gidip ne diycem ben şimdii ultrasonda yumurtalıklarımamı baktırcam onada şimdi bakmazlarkii tee 15 gün sonraya falan ultrason randevusu veriyolar yaahu devlet hastanesindedee
her zaman adette sancılı gelmezki canım artık benim pek ağrımıyo meselaa arada bi sadece kasığıma sancı girer o kadar bu arada bilginiz varmı adetken insan nasıl adet görüyo yani nasıl geliyo adeti azmı çokmu damla damlamı meselaa bilen varmı yaa?
cnm bak kadın doğuma gidicen direk muayene olmaya ..direk anlat bebiş için hormon testi we ymurta takibi yaptırmak istiyorum de tabii adetin 3.günü olduğunuda belirt ...dr.odasında oluyo ultrason.. benim gittiğimde dewlet sıra mıra yok zaten direk geç bakiim dio ....
cnm sanırım hamişler de demek istedin :)
az az gelir bence
ha evet canım yanlış yazmışım kusura kalma bendede az geliyoda hep evlendiğimden beri hele bi ara 2-3 haytaya bi geliyodu az adet oluyom ya ondan heralde dedim ama kötü oluyodu yaa tam yumurtlama zamanı adet oluyoduum boşuna çalışıyoduk hep yaani en son işte ilaç kullandımda o bitince falan geliyo hiç diilse şimdik hamile kalma şansım varda kalabilen yok tabii
söyledim tatlım özelden.ayy kızlar yaaa kopup duruyorum sizlerden kociş bugün esir alıyo beni kaçabilince de buruya koşuyorum sigara içicem diye mutfaa geldimmm:)neyse kawuştum kuzularıma:)
başakcım nazemir ablaya söledin mii sormuşş hatta bi tahmini bile warmış :)bildimi acaba ???
msjla bildiirrsin sen ok bebeğimm
he kız valla adet görmüş hamileliği boyunca o yüzen anlamamışohaa diyorum yaani 7 aylık olana kadarda anlamazmı insan canıım adette görmeyincedemi anlamamış yaa adetmi görmüş yoksa hamişken benim karında zaten gittikçe şişiyo valla adet görmesem hamişim sanıcam gerçi kimi hamişlerde adet görüyo insan oyüzden şüphelenmiyoda diil ama diilimdir yaa piko varya zor kalırım ben
inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiştir ve çatlamak üzeredir cnm.merhaba kızlaaar. nasılsınızzz
yarın doktora gitcem benim için dua edermisiniz, yumurtalarım büyümüş olsun. 2 aydır büyümüyolar
ahh cnm ahhh...bende bekarken aşırı üzüntüden dolayı ayda 2 kez olurdum bi dönem neyseki normale döndü ama bende az olurum 3 gün genelde oda az gelir
söyledim tatlım özelden.
1. tahmini pınarmış
2. de sen
he kız valla adet görmüş hamileliği boyunca o yüzen anlamamış
düşünsene tam 2ay kala bebeğin geleceğini öğreniyosun. insanın 2 ayağı 1papuca girer
inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiştir ve çatlamak üzeredir cnm.
haberdar et
hahahaahihihiiihohohooo doğumda anlasaymış barii..suyu gelirdi işiyom sanardı sancı olurdu hastayım sanardı bebeği kucağına alınca anlardı artıkın iyi bari çocuk 7 aylık doğmamış pat diye bebiş sahibi olsalardı yaa.. asıl ozaman hazırlıksız yakalanırlardı artıkın..
hahahaahihihiiihohohooo doğumda anlasaymış barii..suyu gelirdi işiyom sanardı sancı olurdu hastayım sanardı bebeği kucağına alınca anlardı artıkın iyi bari çocuk 7 aylık doğmamış pat diye bebiş sahibi olsalardı yaa.. asıl ozaman hazırlıksız yakalanırlardı artıkın..
ha evet orayı unutmuşum bende eklenmişim ama batım yazıyodu sanırım sadece bilgilerimi tam yazmamışlar sanırım editörümüz lütfen 7 aylık evli olduğumu kocişimle birbirimize çok aşık olduğumuzutam gaz çalışmamıza rağmen pikodanmıdır nedendir olmadığınıda ekleyiniz
bengisu annem senin bilgilere bi bakim didim de sen listede niye yoksun bakiyim
sorma ya dimi suyu geldiğinde öyle zannederdi valla.
ilginç yaa neler var neler.
hiç mi tekme atmadı bu çocuk
gazetede okumuştum amerikada kadının biri karın ağrısıyla gittiği hastanade doğum yapmış sevgilisini aramış baba oldun diye düşünün şoku
kadın kilolu olduğu için hiç anlamamış hamile olduğunu
nerden buldun yaaa acayip kadın. aslında ben senden şeyi istiycektim.başak bengusu nun bilgileri
uslu çıkmış demekki çocuk kuzu kuzu yatmış başalkcım
ohaa yaani okadarıda yaa adamda neye uğradığını şaşırmıştır gülüyom falan ama bende şüpheleniyom kendimden haa yok yok diyom adette görüyom bide yarın gittiğimde 3-4 aylık hamile çıkarsam düşer bayılırım heraldeeama yok yaa nerdee bende o şans keşke kalsamda bilmesem
iyi geceler cnm kendine iyi bakkızlar iyi geceler sizlere
bi duş alıp yatıcam öptüm hepiniziii
kusura bakma cnm hatırlıyorum bilgilerini vermştn ama bişi olmştur eklememişimdir.eklemedinizki beni listeyeee küsüümde görün siiz vermiştim halbuki bilgilerimide bi tek adet tarihimi eklemişsiniz neyse bidaa söyliim 24 yaşımdayım kocişimle 8 ayda tanıştık sözlendik ve evlendik çok aşıkız hep özleriz birbirimizi evdeykende birbirimizin dibinden ayrılmayız o derce yaani haziranda evlenmiştik taze gelin sayılırım haylaa8 ay oldu evleneli sadecene bebiş istiyok velendiğimizden beride çalışıyok ama tık yok burdanda yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyok ha bide piko var tabi onuda eklersiniz notlara
nerden buldun yaaa acayip kadın. aslında ben senden şeyi istiycektim.
hani kk kurallarının olduğu linki vermiştim ya. omesajım nerdydi aradımda bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?