Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm bak kadın doğuma gidicen direk muayene olmaya ..direk anlat bebiş için hormon testi we ymurta takibi yaptırmak istiyorum de tabii adetin 3.günü olduğunuda belirt ...dr.odasında oluyo ultrason.. benim gittiğimde dewlet sıra mıra yok zaten direk geç bakiim dio ....

cnm sanırım hamişler de demek istedin :)
az az gelir bence

ya iyide ben daha önce gittim başka bi doktora gittim doktora bebeiş istiyom diye 15 gün sonraya ayrıntılı ultrasonamıydı neydi bi randevu verdi gittim başka biyerdeydi yaptırdım sonuçları ilk doktor yoktu başka bi doktora gösterdim tabi ilk gittiğimde kan testide yapıldıydı sonuçların hepsini verdim bebek istiyom dedim alttan ultrasonda rahime baktı iyi durumda dedi piko varmış işte bana bi progesteron 100mg diye bi ilaç verdi 4 ay kullandım işte onu tık yok haalaa yarın bidaa gitcem işte karar verdim bidaa baktırayım baarii

cnm sanırım hamişler de demek istedin :)
az az gelir bence

ha evet canım yanlış yazmışım kusura kalma bendede az geliyoda hep evlendiğimden beri hele bi ara 2-3 haytaya bi geliyodu az adet oluyom ya ondan heralde dedim ama kötü oluyodu yaa tam yumurtlama zamanı adet oluyoduum boşuna çalışıyoduk hep yaani en son işte ilaç kullandımda o bitince falan geliyo hiç diilse şimdik hamile kalma şansım varda kalabilen yok tabii

ahh cnm ahhh...bende bekarken aşırı üzüntüden dolayı ayda 2 kez olurdum bi dönem neyseki normale döndü ama bende az olurum 3 gün genelde oda az gelir

söyledim tatlım özelden.
1. tahmini pınarmış
2. de sen
he kız valla adet görmüş hamileliği boyunca o yüzen anlamamış
düşünsene tam 2ay kala bebeğin geleceğini öğreniyosun. insanın 2 ayağı 1papuca girer
merhaba kızlaaar. nasılsınızzz

yarın doktora gitcem benim için dua edermisiniz, yumurtalarım büyümüş olsun. 2 aydır büyümüyolar
inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiştir ve çatlamak üzeredir cnm.
haberdar et

ahh cnm ahhh...bende bekarken aşırı üzüntüden dolayı ayda 2 kez olurdum bi dönem neyseki normale döndü ama bende az olurum 3 gün genelde oda az gelir

benimde normalde az olurdu ama bu kadar az gelmezdi yaa iyice azaldı kansızlıktan dolayıımı acaba diye düşünüyom ama kansızlık etkilemezmiş adeti sanırım neyse naapalım adet olalımda olmasak daha büyük bi sorun nede olsaa..

hahahaahihihiiihohohooo doğumda anlasaymış barii.. suyu gelirdi işiyom sanardı sancı olurdu hastayım sanardı bebeği kucağına alınca anlardı artıkın iyi bari çocuk 7 aylık doğmamış pat diye bebiş sahibi olsalardı yaa.. asıl ozaman hazırlıksız yakalanırlardı artıkın..

sorma ya dimi suyu geldiğinde öyle zannederdi valla.
ilginç yaa neler var neler.
hiç mi tekme atmadı bu çocuk

bengisu annem senin bilgilere bi bakim didim de sen listede niye yoksun bakiyim

gazetede okumuştum amerikada kadının biri karın ağrısıyla gittiği hastanade doğum yapmış sevgilisini aramış baba oldun diye düşünün şoku
kadın kilolu olduğu için hiç anlamamış hamile olduğunu

başak bengusu nun bilgileri

bengisu annem senin bilgilere bi bakim didim de sen listede niye yoksun bakiyim

eklemedinizki beni listeyeee küsüümde görün siiz vermiştim halbuki bilgilerimide bi tek adet tarihimi eklemişsiniz neyse bidaa söyliim 24 yaşımdayım kocişimle 8 ayda tanıştık sözlendik ve evlendik çok aşıkız hep özleriz birbirimizi evdeykende birbirimizin dibinden ayrılmayız o derce yaani haziranda evlenmiştik taze gelin sayılırım haylaa 8 ay oldu evleneli sadecene bebiş istiyok velendiğimizden beride çalışıyok ama tık yok burdanda yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyok ha bide piko var tabi onuda eklersiniz notlara

sorma ya dimi suyu geldiğinde öyle zannederdi valla.
ilginç yaa neler var neler.
hiç mi tekme atmadı bu çocuk

uslu çıkmış demekki çocuk kuzu kuzu yatmış başalkcım
ohaa yaani okadarıda yaa adamda neye uğradığını şaşırmıştır gülüyom falan ama bende şüpheleniyom kendimden haa yok yok diyom adette görüyom bide yarın gittiğimde 3-4 aylık hamile çıkarsam düşer bayılırım heraldee ama yok yaa nerdee bende o şans keşke kalsamda bilmesem

geçtiğimiz haziran bereketli ay benim tabirimle iki tanıdığımın düğünü oldu aynı gün haziran sonunda ikisininde hamile haberini aldım peş peşe

kızlar iyi geceler sizlere
bi duş alıp yatıcam öptüm hepiniziii
iyi geceler cnm kendine iyi bak
kusura bakma cnm hatırlıyorum bilgilerini vermştn ama bişi olmştur eklememişimdir.
ekliyim dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…