Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inş canım ALLAH sanada nasip eder.

sara ablanın topige baktım baya hareketli ama ordada şuan kimse yoktu myhoş geziyo bütün topikleri 4000 geldiği zamn nasıl bi parti yapmayı düşünüyosunuz sara abla?

tatlım bizim topik çok eğlenceliydi kızların çoğu hamile kaldı şimdi o yüzden pek gelemiyolar 4000 sayfa partisine gel tamam mı yiyip içip eğlenecez

geçmiş olsun hacercim ameliyat olmuşsun özellikle yaklarını sıcak tut üşütme tamam mı inşallah yakında bebişin sürpriz yapıp gelir canım

başak niye benim kırmızı yıldızlarımı kaldırmışsın listedebide 3 ayıma girecem ablası büyoyo bu kelebegim

Son düzenleme:
nazemir abla senin kociş ne iş yapıyoda böle geç geliyo :26: evi bırakta kendini hazırla

restoranda çalışıyor canım...kendimide hazırladım mutfağımıda topladım

çizgi yapmıyomusun gömleklere nedennnnnnnn

bilmem öyle alışmışım öyle devam ediyor

günaydın canım ameliyat oldum canım ben,bugünde işe başladım şükür kurtuldum myomlardan:) siz napıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik canım umarım herşey yolundadır nikolay

çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

saolasın inşallah üşütmem korkuyorum çalıştığım için, bide arkadaşlar korun diyo dikişlere zarar gelmesin diyolar,inşallah canım dileklerimiz kabul olur tez zamanda bebişleriimiz olur

saol canım teş ederim elimden geldiğince dikkat ediyorum, eşin restoranttamı çalışıyo canım benimkide lokantada çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…