kıyamam yaa canım, olsun sen kontrollerine dikkatet, yemene içmene bak tuzlu kraker ye kız iyi geliyomuş, kız ben hamile kalsamda bulantı çeksem dua et banada bende bebeğimi elime alıyım bak ameliyatımıda oldum inşallah hayırlsından verir bizede tek isteğimm bu
sara ablanın topige baktım baya hareketli ama ordada şuan kimse yoktu myhoş geziyo bütün topikleri 4000 geldiği zamn nasıl bi parti yapmayı düşünüyosunuz sara abla?
kıyamam yaa canım, olsun sen kontrollerine dikkatet, yemene içmene bak tuzlu kraker ye kız iyi geliyomuş, kız ben hamile kalsamda bulantı çeksem dua et banada bende bebeğimi elime alıyım bak ameliyatımıda oldum inşallah hayırlsından verir bizede tek isteğimm bu
partiyi bizim topikte yapacaz canım yukarıya yazdım bak
sanada çiçek gönderiyorum
Eki Görüntüle 333228 Eki Görüntüle 333229 Eki Görüntüle 333228 Eki Görüntüle 333229 Eki Görüntüle 333228 Eki Görüntüle 333229 Eki Görüntüle 333228 Eki Görüntüle 333229 Eki Görüntüle 333228 Eki Görüntüle 333229 Eki Görüntüle 333228 Eki Görüntüle 333229
çok güzel bunlar çok teşekkürrlerrr.
nazemir abla senin kociş ne iş yapıyoda böle geç geliyo :26: evi bırakta kendini hazırla
çizgi yapmıyomusun gömleklere nedennnnnnnn
günaydın canım ameliyat oldum canım ben,bugünde işe başladım şükür kurtuldum myomlardan:) siz napıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik canım umarım herşey yolundadır nikolay
selam canım nasılsın Eki Görüntüle 333233
sağol canım iyiyim saçlarımı boyadım banyomu yaptım oturuyodum sen nasılsın
tatlım bizim topik çok eğlenceliydi kızların çoğu hamile kaldı şimdi o yüzden pek gelemiyolar 4000 sayfa partisine gel tamam mı yiyip içip eğlenecez
geçmiş olsun hacercim ameliyat olmuşsun özellikle yaklarını sıcak tut üşütme tamam mı inşallah yakında bebişin sürpriz yapıp gelir canım
restoranda çalışıyor canım...kendimide hazırladım mutfağımıda topladım
bilmem öyle alışmışım öyle devam ediyor
çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et Eki Görüntüle 333232
nazemir akşama ne yemek yaptın canım
saol canım teş ederim elimden geldiğince dikkat ediyorum, eşin restoranttamı çalışıyo canım benimkide lokantada çalışıyo
dünden pilav var ama yanına ne yapsam bilmiyorum :26:
evet canım meslektaşlar o zaman seninkidemi geç geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?