ütü bitti mutfağıda toplıyım eşim gelmeden
tam donemleri olabilir 21-26 arasi die hesapladi nette ama tam yumurtlamam daha gec oluo biliom 17. gun falan oluo yani 27 yada 28 idir buyuk olasilikla...yaptim ama tedirgin oldum acio hafif cunku yaktimmi acep diom yada alisik olmayinca tahris oldu belkide...cok saol cnm...annenlerin olmasi ne guzel olmus ohhh gez toz keyfine bak tadini cikar cnm..cok ii bak kendine
evet geçenlerde diyodunuz olmaz inşallah öyle bişii sen daha sağlıklı şeyler dene bence incir kürü yap veya ne bileyim dediğim arı sütü ve poleni dene onda %46 hamiş kalma şansı artıyo diye okumuştum biyerde hem çokda faydalı ve leziz
yok canım bişey olmaz korkma..
çokmu sıcak oturdun acaba neden acıdıki benim hiç acımadı sadece akıntı oldu sonradan biraz
bence bişey olmamıştır hem tam zamanında yapmışsın halvetede girdiysen gelir inşallah en kısa zamanda bebişin
eşim geliyormuş çıkıyorum ben iyi geceler
yok canım bişey olmaz korkma..
çokmu sıcak oturdun acaba neden acıdıki benim hiç acımadı sadece akıntı oldu sonradan biraz
bence bişey olmamıştır hem tam zamanında yapmışsın halvetede girdiysen gelir inşallah en kısa zamanda bebişin
onu alacakttim gecende balderesi bali vardi reklamda 4 kavanoz bal ve 70 tl degerinde polen 100 tl die arastiralim alalim dedik ama dun saolsun ceza yedim 83 km hizla 319 tl azcik daha beklesin bakalim :))
iyide hani buna adet bitince yapıyoduuk yumurtlama zamanı nerden çıktı şimdi yaa kafam karıştı vallaa? bide nu süt buharı ne işe yarıyoki kanallarımı açıyo acabaa? :26:
çizgi yapmıyomusun gömleklere nedennnnnnnnben tek çizgide yapmamki uzun kollu gömlekleri zaten çizgisiz kısaları çizgili yaparım
iyi akşamlar canım
kız o kadar balla poleni naapcan yazık parana ilahi yaapolenin küçük bi kavanozu 15 falan canım ben onu bala döküyorum kahvaltıda ikimizde yiyoz eşimle eşinede yedirmen lazım poleni haa spermler kaliteli olsun diyee hem gücüde artırır bide arı sütünü bulaydım iyi olceedi:26:
karılar yazamadım kusura bakmayın eşimle ufaktan tartışıyodukta.
öptüm sizi içerde misafir var onlara bi bakiyim birasdan gelcem burda olursanız görüğşürüz.
seray sende gitme kuzum iş yok nazsıl oldsa
sanirim oranin yumusayip gevsemesini saglio iltihap varsa ona ii geliomus eski topraklarin yaptigi bi uygulama internette ole okudum ama bana soyleyen yasli teyzeler zamam vermedi..ayrica gorumcemde bise yapmis hamile kalmadan once onada kayinvaldesi solemis saf zeytinyagini dayanabilecegin sicaklikta isitip rahmine koyuyormussun pamuga batirip.sonra bekliomussun o yumusatip yollari aciomus sonrada birlikte oluomussun du bi sorim yine yarin ne kadar bekletiomus..ondan yapmis simdi 6 aylik hamilee ..bu ay olmazsa onuda denerim gelecek ay..
neey ta rahmine nasıl sokmuş o pamuğuu sonra geri nasıl çıkarmıışay neler duyuyom neler kız bi zararı olmasın sonra yaa daha beter olmasın sonra herşey kaş yaparken göz çıkarmayalım sonra
aaaa iyimis polenin fiati ..arı sutu nerde satilioki acep..ben onu bal çörek otu ve tarçin icin alacaktm üçünükaristirip yiyomussun sabahlari ..kocayada keçiboynuzu pekmezi iciriomussun bissürü bisiler iste walla..napcamizi şaştik))
bende onu sordum pamugu cikarabilecek sekilde koyuyormussun ama bende beceremem heralde icine kacar falam walla tam dedigin kaş göz meselesime doner :)))
karılar yazamadım kusura bakmayın eşimle ufaktan tartışıyodukta.
öptüm sizi içerde misafir var onlara bi bakiyim birasdan gelcem burda olursanız görüğşürüz.
seray sende gitme kuzum iş yok nazsıl oldsa
e yaani kaçarsa çıkaramayızda vallaaaiyice tıkanır yol sonra hadeee sonra aç açabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?