Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben yatiyorum kizlarrr kapanio gozlerimm..iyi geceler tatli ruyalar..guzel gunlere uyanmak dilegimle..opuldunuz

tamam canım hoşçakal koccamaan öpüyorum seni bu başak'ın geliceği yok bende çıkayım bari misafirleri yatılımı kalcak ne haylaa gitmemişler hadi iyi geceleeer

firsat bu firsat kandir o zaman :)) kackasik icildigini bilmiom walla ama 2 kasik yeter sanirim..ben hic bilmem onun tadini ..alim bari merak ettim..hemde icirim benim kocise..

firsat bu firsat kandir o zaman :)) kackasik icildigini bilmiom walla ama 2 kasik yeter sanirim..ben hic bilmem onun tadini ..alim bari merak ettim..hemde icirim benim kocise..

aay çok tatlı bişii yaa benim okadar tatlıyla işim olmaz içini kıyıyo insanın oyüzden ben makarna ve cevizle tüketirdim hep pekmezleri üzüm pekmezinden biraz daha ağır tadı ama daha çok faydalı tabi al sende içir kocişe evet çıkalım hadi bu başakın gelceği yok hadi iyi geceler öpüldünüz..

kız hatun amma erken çıkmışınız haaa baaaaakkkk saaaaatttttttteeee ben hala burdayım misafir yatılı yaa o yüzden oturduk bu satte kadar.
uykucu tavuk karılar

yaparım tabi koltuklarımın reklamını menim koltuklarım çok güzel bi kerem yaaa hemide kullanışlı

parti konusuna senle benden başka kimse ilgi göstermiyo başakcım baksana ama 4000.sayfa partimizi yaparsak kısır neki size neler ikram edecem neler

hıııım tamam o zaman seraycım affetme ne kelime canım ama men hepinizi seviyom kimseyi kıracak bşey dediğimi sanmıyom sende konuşmayınca acaba dedim kıracak bişeymi yaptımda küstü mü ne oldu onu merak ettim yani canım menim

ayrıca 5,5 aylık bebeğini düşürdüğünü bilmiyodum çok geçmiş olsun Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın canım çok zor bi durum olduğunu yakınen bilirim çünkü bende 7 haftalık bebeğimi düşürdüm Allah aynı acıları bi daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah en kısa zamanda Yüce Rabbim anneliği bizlerede nasip ederde hayırlı ve sağlıklı olarak bizde yaşadığımız kötü günleri ve acıları hiç hatırlamamak üzere unuturuz.

günaydın canım ameliyat oldum canım ben,bugünde işe başladım şükür kurtuldum myomlardan:) siz napıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik canım umarım herşey yolundadır nikolay

aa çok geçmiş olsun kist deme yani kurtuldun artık inş hamiş olursun ben ne yapayım yaa bu beby beni mahvetti hiç bişey yiyemiyorum 3 gün iyidim 2 gündür yine çıkartıyorum.

günaydın kızlar nasılsınızzzzzz hava çok soğuk ve yağmur varrrr

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günnaydın limonl elmalı ballı tarçınlı adaçayım
evet fark ettim kim se den ses çkmadı parti ile ilgili. nazo<dan bile çkmadı. ama parti günü gelsin görecek onlar
günaydın canım ameliyat oldum canım ben,bugünde işe başladım şükür kurtuldum myomlardan:) siz napıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik canım umarım herşey yolundadır nikolay
cnm çağrımı duydun damı geldin. dün atmştm sana mesajı bak bugün geldn. hisseettin biliyorum.
çok geçmiş olsn cnm Allah şifa versin. kolay bir ameliyatmıydı:26::26::26::26:
günaydın kızlar nasılsınızzzzzz hava çok soğuk ve yağmur varrrr
ayyyyy daha dışarı çıkmadm umarm burasıda soğuk değildir. dün çok güzeldi hava

sende menim ballı kurabiyem elmalı tarçınlı cevizli kekim sıcak çikolatamsın

amin canim guzel dileklerin icin..hic olurmu tatlim kiracak uzecek bisi olmadi burda olmazda maasallah topike ..dun gece cok girdim senin topike 3952 sayfadaydi ama yoktun ..simdide bakim diom ama yarin misafirim var ev temizlicem ispanak yikicam borek yapcam pasta yapcam. oooo camasir yikicam cok gozumde buyuyoo yaaa en cokta temizlik beni yoruoo cok buyuk bu ev bana ((

sara ablanın topige baktım baya hareketli ama ordada şuan kimse yoktu myhoş geziyo bütün topikleri 4000 geldiği zamn nasıl bi parti yapmayı düşünüyosunuz sara abla?

aa çok geçmiş olsun kist deme yani kurtuldun artık inş hamiş olursun ben ne yapayım yaa bu beby beni mahvetti hiç bişey yiyemiyorum 3 gün iyidim 2 gündür yine çıkartıyorum.

kıyamam yaa canım, olsun sen kontrollerine dikkatet, yemene içmene bak tuzlu kraker ye kız iyi geliyomuş, kız ben hamile kalsamda bulantı çeksem dua et banada bende bebeğimi elime alıyım bak ameliyatımıda oldum inşallah hayırlsından verir bizede tek isteğimm bu

saolasın tatlı başağım benim:) hissettim hissetmemmi canımsın bak geldim, ameliyat kolay deil tabi adı bile insanı korkutuyo, çok korkarak girdim ama dua ettim hep, bundan sonrada üşütmemem lazımmış soğuklarda üşütürüm diye korkuyorum Allah büyük yardım eder inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…