ben yatiyorum kizlarrr kapanio gozlerimm..iyi geceler tatli ruyalar..guzel gunlere uyanmak dilegimle..opuldunuz
evet biliyorum onu canım bende bala fındık ceviz çörek otu polen falan atıp yiyodum bi ara kahvaltıda falan şimdi sadece balla poleni yiyom ama du bidahakine tarçında atiim hmm demek kocişe keçiboynuzu pemezi içirmek lazım ha iyiymiş evdede vardı geçen aldıydım pazardan hazır hastata tam içirme zamanı iyileştirir seni diye kandırırımda hehehkaç kaşık içirceemişik peki ay bende hiç sevmem pekmezi haa eriştede yiyebişliyom bi onuda eriştenin üstüne ceviz ve birazda keçi boynuzu pekmezi döküyodum öle yiyebiliyom çok tatlı geliyo yoksa bana
tamam canım hoşçakal koccamaan öpüyorum senibu başak'ın geliceği yok bende çıkayım bari misafirleri yatılımı kalcak ne haylaa gitmemişler hadi iyi geceleeer
firsat bu firsat kandir o zaman :)) kackasik icildigini bilmiom walla ama 2 kasik yeter sanirim..ben hic bilmem onun tadini ..alim bari merak ettim..hemde icirim benim kocise..
kız hatun amma erken çıkmışınız haaa baaaaakkkk saaaaatttttttteeee ben hala burdayım misafir yatılı yaa o yüzden oturduk bu satte kadar.kızz herifi ne kızdırıyon bide üstüne misafir varkenmi tartıştınız ha bide üstüne evinde misafir varken kk ya gelmişin heheh ilaahi yaaninooldu kız kocişini misafirden falanmı kıskandın bu seferde oyüzdenmi tartıştınız kıskanç karısın sen yaparsın vallaa
karıya bak iki dakkada reklamını yaptı koltuklarının. fermuarlıymştaaaaaa makineye atıyormuştaaaa der,leri de siliyormuştaaaaaaa
güle güle eskit annemm kocanla .
altınızda paralansın
ne yapçan partiye saracımm kısır performansı bekliyoruz senden:130::130::130::130::130:
kus olurmuyum hic saracimmm 1. si cepten giriom alinti ile cevaplayi secip bu sayfanin acilmasi bayag zor oluuo bide aceleyle ciktim süt buhari yaptim sonrasini biliosundur malumnasilsin canimmmm bide ben izindeyim kociste burda giriom ama fazla yazamiom affet beni olymu
günaydın kızlar hacer nbr nerelerdesin.
günaydın canım ameliyat oldum canım ben,bugünde işe başladım şükür kurtuldum myomlardan:) siz napıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik canım umarım herşey yolundadır nikolay
günnaydın limonl elmalı ballı tarçınlı adaçayımgünaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
evet fark ettim kim se den ses çkmadı parti ile ilgili. nazo<dan bile çkmadı. ama parti günü gelsin görecek onlaryaparım tabi koltuklarımın reklamını menim koltuklarım çok güzel bi kerem yaaa hemide kullanışlı
parti konusuna senle benden başka kimse ilgi göstermiyo başakcım baksana ama 4000.sayfa partimizi yaparsak kısır neki size neler ikram edecem neler
cnm çağrımı duydun damı geldin. dün atmştm sana mesajı bak bugün geldn. hisseettin biliyorum.günaydın canım ameliyat oldum canım ben,bugünde işe başladım şükür kurtuldum myomlardan:) siz napıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik canım umarım herşey yolundadır nikolay
ayyyyy daha dışarı çıkmadm umarm burasıda soğuk değildir. dün çok güzeldi havagünaydın kızlar nasılsınızzzzzz hava çok soğuk ve yağmur varrrr
Karılar sara hatunun topiki 4000. sayfaya ulaşmak üzere.
ve 4000. sayfa ya parti yapalım diyoruz. sara dan da izin aldım.
inşallah hepinizin gelmesini istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler.htmlbakınız
günnaydın limonl elmalı ballı tarçınlı adaçayım
evet fark ettim kim se den ses çkmadı parti ile ilgili. nazo<dan bile çkmadı. ama parti günü gelsin görecek onlar
cnm çağrımı duydun damı geldin. dün atmştm sana mesajı bak bugün geldn. hisseettin biliyorum.
çok geçmiş olsn cnm Allah şifa versin. kolay bir ameliyatmıydı:26::26::26::26:
ayyyyy daha dışarı çıkmadm umarm burasıda soğuk değildir. dün çok güzeldi hava
hıııım tamam o zaman seraycım affetme ne kelime canım ama men hepinizi seviyom kimseyi kıracak bşey dediğimi sanmıyom sende konuşmayınca acaba dedim kıracak bişeymi yaptımda küstü mü ne oldu onu merak ettim yani canım menim
ayrıca 5,5 aylık bebeğini düşürdüğünü bilmiyodum çok geçmiş olsun Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın canım çok zor bi durum olduğunu yakınen bilirim çünkü bende 7 haftalık bebeğimi düşürdüm Allah aynı acıları bi daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah en kısa zamanda Yüce Rabbim anneliği bizlerede nasip ederde hayırlı ve sağlıklı olarak bizde yaşadığımız kötü günleri ve acıları hiç hatırlamamak üzere unuturuz.
aa çok geçmiş olsun kist deme yani kurtuldun artık inş hamiş olursun ben ne yapayım yaa bu beby beni mahvetti hiç bişey yiyemiyorum 3 gün iyidim 2 gündür yine çıkartıyorum.
saolasın tatlı başağım benim:) hissettim hissetmemmi canımsın bak geldim, ameliyat kolay deil tabi adı bile insanı korkutuyo, çok korkarak girdim ama dua ettim hep, bundan sonrada üşütmemem lazımmış soğuklarda üşütürüm diye korkuyorum Allah büyük yardım eder inşallah canımgünnaydın limonl elmalı ballı tarçınlı adaçayım
evet fark ettim kim se den ses çkmadı parti ile ilgili. nazo<dan bile çkmadı. ama parti günü gelsin görecek onlar
cnm çağrımı duydun damı geldin. dün atmştm sana mesajı bak bugün geldn. hisseettin biliyorum.
çok geçmiş olsn cnm Allah şifa versin. kolay bir ameliyatmıydı:26::26::26::26:
ayyyyy daha dışarı çıkmadm umarm burasıda soğuk değildir. dün çok güzeldi hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?