Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gönderirler o zaman.

uykun geldiyse uyu nazo. sağol beklemişsin beni. kocam bilem beklemez beni bu kadar

seninki kaç gün yok, bu gün benmki otelde kalıyor

yarın akşama yadaya geceye gelecek seninki niye otelde kalıyor
hem uyumam ben sabaha kadar en az 4 olur yatmam

yarın akşama yadaya geceye gelecek seninki niye otelde kalıyor
hem uyumam ben sabaha kadar en az 4 olur yatmam
otelin restoranında ya zaten. sabah erkenden geri işe gideceği için otelde kaldı. çalışanlar kalabiliyor odalarda.

ohhhh bende rahat ettim ohhhhhhh

otelin restoranında ya zaten. sabah erkenden geri işe gideceği için otelde kaldı. çalışanlar kalabiliyor odalarda.

ohhhh bende rahat ettim ohhhhhhh

madem rahat ettin niye ağlıyon bak ben koca iki cipsin dibini kazıdım nerdeyse yedim yedim kendimi mutlu hissedeyim diye ama iyi oldu şimdi daha iyiyim

madem rahat ettin niye ağlıyon bak ben koca iki cipsin dibini kazıdım nerdeyse yedim yedim kendimi mutlu hissedeyim diye ama iyi oldu şimdi daha iyiyim
afiyet olsun . bend eçok severim tek başıma partiyi. ben çekirdek çitledim bitirdim

afiyet olsun . bend eçok severim tek başıma partiyi. ben çekirdek çitledim bitirdim

bende eşime gelirken al dedim oda beni mutlu etmek için almış çocuk kandırır gibi arkasından üzülmiyim diye
bu arada kardeşimin selamı var sizlere

bende eşime gelirken al dedim oda beni mutlu etmek için almış çocuk kandırır gibi arkasından üzülmiyim diye
bu arada kardeşimin selamı var sizlere
a. s inşallah te zamanda cvp yazabileceği günlere kavuşur

yumurtlamaya çalışıyomu o da?

bende de slm söyle

nazo şu soğan kürünü ban bi anlatsana beyaz soğanı kane kadar kaynatıcam şimdi yapıcam da

ben hiç yapmadımki bilmiyorum
of pof afra tafraaaaa

dünki misafirimiz vardı ya o dedi ki. bi akrabası buna ısırgan otu çayını içirmiş. sadce 1 çaybardağı içmiş.

15dkya aşağıdan bişeyler aktığını hissetmiş.
wcye gidip bakmşki iltihap dökülmüş.

iltihabımı dökmeye ihtiyacım var. ısırgan otundan etklendm

15 dk da etki olmazki öyle tesadüf akıntısı iltihabı vardır denk gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…