Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkesin dileklerinin kabul olduğunu bi gün olmasını diliyorum

herkese gunaydinnnn aminnn canlarimm benim insallah dileklerimiz kabul olur

topikte kimse yok ama herkese günaydınnn gününüz mutlu yarınınız umutlu göbüşününz bebüklü olsun.

günaydın kızlar
hava çok soğukkkkkk

günaydın kızlaaarr...

başakcım ben 25 ocakta adet oldum. artık sat-bat hesabı yapmıcm. o yüzden bat söylemiyorum.

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkesin dileklerinin kabul olduğunu bi gün olmasını diliyorum

günaydın canım dileklerimiz kabul olur inşallah amin

herkese gunaydinnnn aminnn canlarimm benim insallah dileklerimiz kabul olur

topikte kimse yok ama herkese günaydınnn gününüz mutlu yarınınız umutlu göbüşününz bebüklü olsun.

günaydın kızlar
hava çok soğukkkkkk

günaydın kızlaaarr...

başakcım ben 25 ocakta adet oldum. artık sat-bat hesabı yapmıcm. o yüzden bat söylemiyorum.
erken olmşsun cnm.

okiiiiiiiiii tabiki sööleme artık bebeğimmmmm nasılsınnnnnnn

cewoooooooooo annem niye yazmıyon ben işe gitçem şimdi akşam gelsene kuzum konuşuruz lütfen 10-11 gibi ok

cewoo kuzum bebeğim canım üzülme hayırlısı olsun daha doğru zamanda olacak demekkii
başakcım nağıyosun kuzum ?

hürrem sultanım kıs hasta mı oldun sennnn çok halvettendir dikkat et kendine sultanım
iyiyim sultanım bende sen nasıl oldun ?

hasta oldum kuzum fazla banyodan allah iyiliğini versin senin aman sen iyi ol .Şimdi artık iyiyim taglım kocişim iyileştirdi beniöptü geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yesilim sen neler yapıyon başka yine aynımı manaton . havalar soğudu artık amannnnnnnnnnnnnn. bu arada eşimin babaannesi öldü bugün 7. akşama oraya gidicez mevlüt var [babaannesi 100 yaşındaydı yani bir asırlık kadındı maşallah ]

hasta oldum kuzum fazla banyodan allah iyiliğini versin senin aman sen iyi ol .Şimdi artık iyiyim taglım kocişim iyileştirdi beniöptü geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ohh ne güzel maşallah size hürrem sultanım

napim canım aynı annemle kardeşim geldiler mersinden bikaçgündür onlrla geçiyor vakit işte oturuyoz...
başınız sağolsun canım ne güzel uzun yaşamış babaanneniz....biz görmeyiz öle 100 yaşını

sağol canım dostlar sağolsun ewet aynen biz göremeyiz 100 yaşını, ama ben istemem o kadar uzun yaşamak herkesin maskarası oluyosun allah sağlıklı yaşam versin hepimize ne güzel işte annen var kardeşin var vakit geçir ne arıyon burda kızım bol bol değerlendirsene gününü çıkın gezin dolaşın ohhhhhhhhhhh

ohh ne güzel maşallah size hürrem sultanım

tşkkürler canımcım kocam sağolsun yane bu arada sabah kızkardeşimle konuştuk çok mutlu oldum ben teyze oluyorummm kardeşim hamiş bugün test yapmış allahım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

kaçgündür gezdik canım bugünde komşum çağırdı kahveye oraya çıkcaz sultanım havada soğuk zaten burda gezecek pek biyer de ok yani
canım

gözünüz aydın canım ne güzel darsı hepimizin başına inşallahhh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…