günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkesin dileklerinin kabul olduğunu bi gün olmasını diliyorum
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkesin dileklerinin kabul olduğunu bi gün olmasını diliyorum
günaydın canım dileklerimiz kabul olur inşallah amin
herkese gunaydinnnn aminnn canlarimm benim insallah dileklerimiz kabul olur
topikte kimse yok ama herkese günaydınnn gününüz mutlu yarınınız umutlu göbüşününz bebüklü olsun.
günaydın kızlar
hava çok soğukkkkkk
günaydın kızlaaarr...
başakcım ben 25 ocakta adet oldum. artık sat-bat hesabı yapmıcm. o yüzden bat söylemiyorum.
bende çağrıda bulunmştum kluzum hemen geldin.
çok geçmiş olsun tez zamnda gel
yesilcim sanada merhabalar nassın şekerim iyimisin
hürrem sultanım kıs hasta mı oldun sennnn çok halvettendirdikkat et kendine sultanım
iyiyim sultanım bende sen nasıl oldun ?
hasta oldum kuzum fazla banyodan allah iyiliğini versin senin aman sen iyi ol .Şimdi artık iyiyim taglım kocişim iyileştirdi beniöptü geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yesilim sen neler yapıyon başka yine aynımı manaton . havalar soğudu artık amannnnnnnnnnnnnn. bu arada eşimin babaannesi öldü bugün 7. akşama oraya gidicez mevlüt var [babaannesi 100 yaşındaydı yani bir asırlık kadındı maşallah ]
napim canım aynı annemle kardeşim geldiler mersinden bikaçgündür onlrla geçiyor vakit işte oturuyoz...
başınız sağolsun canım ne güzel uzun yaşamış babaanneniz....biz görmeyiz öle 100 yaşını
ohh ne güzel maşallah size hürrem sultanım
sağol canım dostlar sağolsun ewet aynen biz göremeyiz 100 yaşını, ama ben istemem o kadar uzun yaşamak herkesin maskarası oluyosunallah sağlıklı yaşam versin hepimize ne güzel işte annen var kardeşin var vakit geçir ne arıyon burda kızım bol bol değerlendirsene gününü çıkın gezin dolaşın ohhhhhhhhhhh
tşkkürler canımcım kocam sağolsun yanebu arada sabah kızkardeşimle konuştuk çok mutlu oldum ben teyze oluyorummm kardeşim hamiş bugün test yapmış allahım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?