kaçgündür gezdik canım bugünde komşum çağırdı kahveye oraya çıkcaz sultanım havada soğuk zaten burda gezecek pek biyer de ok yani
canım
gözünüz aydın canımne güzel darsı hepimizin başına inşallahhh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yesilim sen neler yapıyon başka yine aynımı manaton . havalar soğudu artık amannnnnnnnnnnnnn. bu arada eşimin babaannesi öldü bugün 7. akşama oraya gidicez mevlüt var [babaannesi 100 yaşındaydı yani bir asırlık kadındı maşallah ]
tşkkürler canımcım kocam sağolsun yanebu arada sabah kızkardeşimle konuştuk çok mutlu oldum ben teyze oluyorummm kardeşim hamiş bugün test yapmış allahım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
yesilim sen neler yapıyon başka yine aynımı manaton . havalar soğudu artık amannnnnnnnnnnnnn. bu arada eşimin babaannesi öldü bugün 7. akşama oraya gidicez mevlüt var [babaannesi 100 yaşındaydı yani bir asırlık kadındı maşallah ]
tşkkürler canımcım kocam sağolsun yanebu arada sabah kızkardeşimle konuştuk çok mutlu oldum ben teyze oluyorummm kardeşim hamiş bugün test yapmış allahım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
başınız sağolsun hürrem cim Allah mekanını cennet etsin yattığı yerden utandırmasın
kızkardeşin içinde gözünüz aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza
Slm kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca valla imreniyorum bende çoook istiyorummmm yaa....
erken olmşsun cnm.
okiiiiiiiiii tabiki sööleme artık bebeğimmmmm nasılsınnnnnnn
cewoooooooooo annem niye yazmıyon ben işe gitçem şimdi akşam gelsene kuzum konuşuruz lütfen 10-11 gibi ok
cewoo kuzum bebeğim canım üzülme hayırlısı olsun daha doğru zamanda olacak demekkii
kız hatun amma erken çıkmışınız haaa baaaaakkkk saaaaatttttttteeee ben hala burdayım misafir yatılı yaa o yüzden oturduk bu satte kadar.
uykucu tavuk karılar
Slm canlarım. halimi hatrımı soranlara şu an yanıt veremiyorm isteyim ve cepten girdiğim için. şimdilik şunu söylemek için geldim akşam sara ablanin topigine gelebilirseniz seviniriz. akşam 9 veya 10gibi toplanalım istiyoruz. 4000.sayfa partisi yapalım. eğer kalabalık olursak daha güzel eğlenceli olur. normalde evdeki işlerimi o saate yetiştiremem ama ertesi gün erken kalkacaklar için erken buluşalım diye düşündüm. işlerimi bitirip 9 10gibi orda olmaya çalışacağım.
o topiğin adresi neki? insan bi yazar ama yaa ben nerden bilecem şimdiii
teşekkür ederim canımcım bugün biraz daha iyiyim taglım sen nassın basakımmm
Allah kolaylık ve sabır versn cnm kayınvalidenlemisin şimdikevet tatlım erken oldum. erkenden başlıcaz gene aşılama olayına. cuma randevum vr inşallah çatlamayan yumurtalar bünyemi terk etmişlerdirrr. kuzum görümcemle eltim geldi ist.dan o yüzden pek giremiyorum. arada girip bakıyorum yazdıklarınızaakşam kayınvalidemde olcaz giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?