Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaçgündür gezdik canım bugünde komşum çağırdı kahveye oraya çıkcaz sultanım havada soğuk zaten burda gezecek pek biyer de ok yani
canım

tmm şekerim size afiyet olsun benim yerimede iççç :iyimi ben çok severim kahveyi doğru sölüon hava burdada soğuk slm söle annenlere canımellerinden öperim

gözünüz aydın canım ne güzel darsı hepimizin başına inşallahhh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin canım inşallah hepimiz umarım en kısa zamanda hamiş kalırız hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrr

başınız sağolsun hürrem cim Allah mekanını cennet etsin yattığı yerden utandırmasın

kızkardeşin içinde gözünüz aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza

başınız sağolsun hürrem cim Allah mekanını cennet etsin yattığı yerden utandırmasın

kızkardeşin içinde gözünüz aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza

tşkkrler canım sağolasın amin inşallah

nikolayım canım nassın iyimisin görüşemiyoruz uzun zamandır dimi neyse ben yine çıkmak zorundayım gidiyoruz mevlüte eşimin babaannesi öldü bugün 7.si

hur abla özledim seni yaaa başın sagolsun hayırlı olsun bebiş geçmiş olsun hastalıın sensiz burası olmuyo bizi boş bırakma.

erken olmşsun cnm.

okiiiiiiiiii tabiki sööleme artık bebeğimmmmm nasılsınnnnnnn

cewoooooooooo annem niye yazmıyon ben işe gitçem şimdi akşam gelsene kuzum konuşuruz lütfen 10-11 gibi ok

evet tatlım erken oldum. erkenden başlıcaz gene aşılama olayına. cuma randevum vr inşallah çatlamayan yumurtalar bünyemi terk etmişlerdirrr. kuzum görümcemle eltim geldi ist.dan o yüzden pek giremiyorum. arada girip bakıyorum yazdıklarınıza akşam kayınvalidemde olcaz giremem

cewoo kuzum bebeğim canım üzülme hayırlısı olsun daha doğru zamanda olacak demekkii

canım benimmm çok teşekkür ederim. insan üzülüyo tabi o kadar sıkıntı acı çekiyorum her ay. o doğru zaman ne zaman gelecek çok merak ediyorum valla

Slm canlarım. halimi hatrımı soranlara şu an yanıt veremiyorm isteyim ve cepten girdiğim için. şimdilik şunu söylemek için geldim akşam sara ablanin topigine gelebilirseniz seviniriz. akşam 9 veya 10gibi toplanalım istiyoruz. 4000.sayfa partisi yapalım. eğer kalabalık olursak daha güzel eğlenceli olur. normalde evdeki işlerimi o saate yetiştiremem ama ertesi gün erken kalkacaklar için erken buluşalım diye düşündüm. işlerimi bitirip 9 10gibi orda olmaya çalışacağım.

kız hatun amma erken çıkmışınız haaa baaaaakkkk saaaaatttttttteeee ben hala burdayım misafir yatılı yaa o yüzden oturduk bu satte kadar.
uykucu tavuk karılar

kiim demiş o saatte uyuduğumu o gün tam sabah 6da uyudum ben kimse yoktu topikte çıktım tv izledim kitap okudum öyle yattıydım sizsiniz uykucu karılar ben gece kuşuyum kızzııım

o topiğin adresi neki? insan bi yazar ama yaa ben nerden bilecem şimdiii

canım senle sohbet etme fırsatımız olmadı bende yeni sayılırım bu topikte 1-2 haftadır burdayım başın sağolsun canım maaşallahı varmış babannenin bizdede 100 yaşını gören pek olmadı vallaa neyse kardeşin içinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah darısı biz olmayanlarında başına iinşallaaah..

ben geldiim ama gene kimseler yok topikte partidemisiniz len yoksaa? hıh insan bi adresini bari söylerdiii küstüm sizeee..

teşekkür ederim canımcım bugün biraz daha iyiyim taglım sen nassın basakımmm

Allah kolaylık ve sabır versn cnm kayınvalidenlemisin şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…