yav ne atıp tutuyonuz arkamdan yav eliniz kolunuz yokmu sizde yapııınmerhaba canım hep bengisuyun suçu hamile var canı çekmiştir göndereyim demediği gibi bide tarifinide vermiyor
ben de hamaratım işte,bugün içli köfte yaptım,accık kalın açmışım ama tadına dicek yoktu hani.
üstelik ben de annemin bi kızıyım
hmm iyi bakalım ozaman ne biliim ikide bi kıskançlık yapınca sen gene kıskandın sandıydımdı
bu smiley iyi oldu dimi adaşımefkarlı gördüm seni bebeğim hayırdır
başak adamın kalbini yerken,aklını da yemişin sanırım,kız napcakmış o kadan pahalı tlfnu,sakın aldırma,sakın sakın,iki odanın döşemesi biter o paraya,belkide tamamı
bende severim içli köfteyi bi ara yapcam onuda
kocacım yaparken yardım etmiyo ama,yedikten sonra ortalığı topluyo sağolsun,hakkını yemeyelim adamceeezin
ben anladım,sen kapak atmaya yer arıyon,sen beni çağırsan da ben hiç yorulmasam şu sıralar
işte arkadaş görün,ben getireyim diyo,başak gibi ben de size gelim diyo mu hiç
evet canım güzel oluyo,denemelisin,sosuna bol limon ve sarımsak katmayı unutma
bol domates rendelemeyi unutma sosunalimonda sık sosa nazoşum süper olıuyorrr ayy canımı çektirdiniz bakk yarın bende yapayım
yaşadığınız sorunlara rağmen hamile kalan varmı burda:26:
merhaba canım hep bengisuyun suçu hamile var canı çekmiştir göndereyim demediği gibi bide tarifinide vermiyor
bu smiley iyi oldu dimi adaşım
ohhhhh efkar dağıtak
kız ikinizde bol limon kat yazmışınız benim inadıma okurken suratımı ekşittim:120: ama nerden bileceksinizki ben yemeklerde limon yiyemiyorum ekşi sevmiyorum kısacası hiç bi yemekte sevmiyorum
yav ne atıp tutuyonuz arkamdan yav eliniz kolunuz yokmu sizde yapııınayrıcana ben nerden biliim hamiş biri okuycaanı müneccimmiyim ben kızıyom ama bak artıkın aa üstüme gelmeyin küser giderim baaak
bende severim içli köfteyi bi ara yapcam onuda
bengisu bana hiç cevap vermiyo,ben de gidiyorum işte
şaka bi yana eşim hadi hadi demeye başladı,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah
kız ikinizde bol limon kat yazmışınız benim inadıma okurken suratımı ekşittim:120: ama nerden bileceksinizki ben yemeklerde limon yiyemiyorum ekşi sevmiyorum kısacası hiç bi yemekte sevmiyorum
kardelen nasılsın canım.
bebişin nasıl?
cinsiyeti belli oldumu?
bengisu bana hiç cevap vermiyo,ben de gidiyorum işte
şaka bi yana eşim hadi hadi demeye başladı,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah
güzel soru saygılar.
var tatlım 2 adet şu anda . ama biz de kalıcaz az kaldııııı.
yaşadığı sorunlara rağmen hamile kalan pek çok arkadaş tanıyorum canım.
senin sorun nedir?
kızlar içli köfte yaparken elinizi sürekli ıslatın,yanınıza bi kaseyle su katın,daldırıp daldırıp hamuru açcaksınız
benden size bi püffffffffffffff noktası
yaşadığı sorunlara rağmen hamile kalan pek çok arkadaş tanıyorum canım.
senin sorun nedir?
kızlar içli köfte yaparken elinizi sürekli ıslatın,yanınıza bi kaseyle su katın,daldırıp daldırıp hamuru açcaksınız
benden size bi püffffffffffffff noktası
ama ekşisiz nasıl olur ki:26:
bengisu,öpim de geçsin annem,sen ver tarifleri,ben hem takılır,hem yaparım
nazoş kıs bende çok severim limonu ekşiyii neyse sen koyma domates bol olursa ekşitir yeterince sana göre yani salataya ne koyuyosun peki ekşisiz mi yiyosun yoksa...?:44:
ben nazemir ablayla sana küstüm bi kere taaammmıı? ben sana geçmişte yollayım yazmışıdım bakmamışsın geçmişe burda arkamdan atmışınız heep hıhbak kocişin çağırmış onuda
st
me atıyon yaa ühü iştee hem ne biliyon bende hamiş kaldım bu aaay hıh
selam semi cim
ben de dün sana baktım,nerelerde diye ama artık topiğe bişey yazmıyosun sanırım
iyi olmanı umut ediyorum
ben iyiyim hamdolsun,bebiş te iyi çok şükür
cinsiyetimiz erkek canım
rabbim bekleyen,isteyen tüm arkadaşlarıma,tanıdığım,tanımadığım herkeze nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?