Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba canım hep bengisuyun suçu hamile var canı çekmiştir göndereyim demediği gibi bide tarifinide vermiyor
yav ne atıp tutuyonuz arkamdan yav eliniz kolunuz yokmu sizde yapııın ayrıcana ben nerden biliim hamiş biri okuycaanı müneccimmiyim ben kızıyom ama bak artıkın aa üstüme gelmeyin küser giderim baaak

ben de hamaratım işte,bugün içli köfte yaptım,accık kalın açmışım ama tadına dicek yoktu hani.
üstelik ben de annemin bi kızıyım

bende severim içli köfteyi bi ara yapcam onuda

bengisu bana hiç cevap vermiyo,ben de gidiyorum işte
şaka bi yana eşim hadi hadi demeye başladı,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah

hmm iyi bakalım ozaman ne biliim ikide bi kıskançlık yapınca sen gene kıskandın sandıydımdı

seni seviyom bengiiii. kocan kıskanır mı:26::26:
efkarlı gördüm seni bebeğim hayırdır
bu smiley iyi oldu dimi adaşım
ohhhhh efkar dağıtak
başak adamın kalbini yerken,aklını da yemişin sanırım,kız napcakmış o kadan pahalı tlfnu,sakın aldırma,sakın sakın,iki odanın döşemesi biter o paraya,belkide tamamı

cnm yaaaaa okudun muu. haklısın annem aklını da yimiş olabilirim
valla alamaz bence hele bi alsın görür bende kendime neler alıyorum.
benm 3 kuruşluk epilatörüme laf ediyor aldırtmıyor. ondan sonra bacaklarım datüy görse "ağdan gelmiş" diye dalga geçiyor

bol domates rendelemeyi unutma sosuna limonda sık sosa nazoşum süper olıuyorrr ayy canımı çektirdiniz bakk yarın bende yapayım

kız ikinizde bol limon kat yazmışınız benim inadıma okurken suratımı ekşittim:120: ama nerden bileceksinizki ben yemeklerde limon yiyemiyorum ekşi sevmiyorum kısacası hiç bi yemekte sevmiyorum

merhaba canım hep bengisuyun suçu hamile var canı çekmiştir göndereyim demediği gibi bide tarifinide vermiyor

bak yaa bak yaa haylaa suç atıyo bana bide yaa hem ne biliyon göndereyim demediğimi haylaa biraz vardı dünden yollayım dediydim hıh iftiracılar sizi dönün geriye bakın aaarkadaş geriye yaaa aa küstüm ayrıca ben size yok size tarif falan biissürüde güzel tarifim vardı verceedim size vermiyom işte artıkın hem neme lazım hamiş var gene canı ister falan suçlu ben oluruuum...

yaşadığınız sorunlara rağmen hamile kalan varmı burda:26:

yaşadığı sorunlara rağmen hamile kalan pek çok arkadaş tanıyorum canım.
senin sorun nedir?

kızlar içli köfte yaparken elinizi sürekli ıslatın,yanınıza bi kaseyle su katın,daldırıp daldırıp hamuru açcaksınız
benden size bi püffffffffffffff noktası

kız ikinizde bol limon kat yazmışınız benim inadıma okurken suratımı ekşittim:120: ama nerden bileceksinizki ben yemeklerde limon yiyemiyorum ekşi sevmiyorum kısacası hiç bi yemekte sevmiyorum

ama ekşisiz nasıl olur ki:26:
bengisu,öpim de geçsin annem,sen ver tarifleri,ben hem takılır,hem yaparım

yaşadığınız sorunlara rağmen hamile kalan varmı burda:26:

var canım tane inşallah dahada artacak

kardelen hamileya canım hem sen demedinmi sizde öğreneydiniz diye sende atıp tuttun ama biz hiç küsmedik hem öyle küsmek falan yok

şaka bi yana eşim hadi hadi demeye başladı,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah

hayırlı geceler tatlı anne görüşürüz

nazoş kıs bende çok severim limonu ekşiyii neyse sen koyma domates bol olursa ekşitir yeterince sana göre yani salataya ne koyuyosun peki ekşisiz mi yiyosun yoksa...?:44:

kardelen nasılsın canım.
bebişin nasıl?
cinsiyeti belli oldumu?

selam semi cim
ben de dün sana baktım,nerelerde diye ama artık topiğe bişey yazmıyosun sanırım
iyi olmanı umut ediyorum
ben iyiyim hamdolsun,bebiş te iyi çok şükür
cinsiyetimiz erkek canım
rabbim bekleyen,isteyen tüm arkadaşlarıma,tanıdığım,tanımadığım herkeze nasib etsin inşallah

ben nazemir ablayla sana küstüm bi kere taaammmıı? ben sana geçmişte yollayım yazmışıdım bakmamışsın geçmişe burda arkamdan atmışınız heep hıh bak kocişin çağırmış onuda
st
me atıyon yaa ühü iştee hem ne biliyon bende hamiş kaldım bu aaay hıh

güzel soru saygılar.
var tatlım 2 adet şu anda . ama biz de kalıcaz az kaldııııı.

TEşekkurler kızlar verdiğiniz cevap için

'.5 senelik evliyim yeni bebek düşünmeye başladık derken kist olduğu ortaya çıktı Eylul ayında kist ameliyatı oldum tam tamam derken bu seferde TSH yuksekmiş onu indirmeye çalışıorum ilaç alıorum kısmet diorum kendimi üzmüorum

nazoş kıs bende çok severim limonu ekşiyii neyse sen koyma domates bol olursa ekşitir yeterince sana göre yani salataya ne koyuyosun peki ekşisiz mi yiyosun yoksa...?:44:

sağol canım benim

ama ekşisiz nasıl olur ki:26:
bengisu,öpim de geçsin annem,sen ver tarifleri,ben hem takılır,hem yaparım

ya ben ne salataya nede yemeklere limon koyunca yiyemiyorum hiç tadını alamıyorum nedendir bilmem kesin kötü bi anım vardır limonla ilgili hatırlamadığım ama bitki çaylarında bol limon koyar içerim evimden limon hiç eksik olmaz hiç olmadı limonata yapar içerim herkes alıştı artık salatamı muhakkak ayırırlar limonsuz

aslında haklısın da,burdaki kızlar çok geveze,geçmişi bi okumaya kalksam,kaç saatim gidiyo,o arada da pc başında oturma sürem doluyo,beni şimdilik mazur görün olar mı?

maaşallah erkekimiz geliyor demek.
bende iyiyim canım.çok şükür.bebek konusundada bildiğin gibi.topikçe face e taşınınca maalesef topik boş kaldı.arada form takipten bakıyorum sarayı ve seni bu topikte gördüm birkaç defa.
tanıdık başka kimseyi göremedim.herkes nereye kayboldu:26:
yeter bile yok sanırım bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…