Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol kuzum içli köfte hamurdan mı oluyor . ben biras yabancıyım da bu duygulara
içmem ama normalde sevdim smileyi
tam efkar smileyi olmuş hakkatten canım
bnde içmem ama svdm bak sana keş gibi içiyo
kardelen nasılsın canım.
bebişin nasıl?
cinsiyeti belli oldumu?
aaa hatuna bak ne güzel bodoslama daldı kuzum hoş geldinnn
kardeloş tanıştırsana hatunla biziiiiii
aaa nasıl sabrettiniz 5 yıl

noolmuş yaani noolmuş belkim bende hamişim artık ne biliyonuz alla allaaa siz yemek konuşurken iyi ya yok içli köftee yok kızarmış pırasa yok kara lahana çorbası yok pırasalı patatesli börek tarif bilem vermişiniz biz bişe diyozmuu? hıh işte benimde canım pırasalı börek çekti çoktandır yapmayı düşünütodum pırasa görmedim bu günde pazarda benimde canım çekti nooolceeek hıh işte kaç keye dediniz küsülüyüm sizeee ühü ühüüü hamiş kaldıysam bi yandınız haaa elimden çekeceeniz var

5 yıl değil 2.5 sene yazı yarım çıkmış

aslında haklısın da,burdaki kızlar çok geveze,geçmişi bi okumaya kalksam,kaç saatim gidiyo,o arada da pc başında oturma sürem doluyo,beni şimdilik mazur görün olar mı?

eh peki bu seferlik öle olsun hamişsin diye iltimas geçiyom sana bu arada sarımsaklı köftenin hamuruna soğanda rendeleyebilirsin çok güsel oluyo ben öle yaptım sonrada o köfteleri pişirdiğim suyu atmadım süzdüm bugün makarna pişirdim o suda çok lezzetli oldu oda aklında bulunsun canım

hem biliyomuşun bak sen o böreği yapmayı alır yaparsın yada gel beraber yeriz ama çok uzaksın canımya hem düne kadar bende hamile adayıydım üstelik gecikmiştimde ben sana küstümmü yok kız şaka ben şimdiye kadar sadace kısırı canım çekti nedendir bilinmez bide bütün gece rüyamda kısır yapmaya uğraştım bi türlü becerip yiyemedim kabus gibiydi ama şükür bu akşam yaptım yedim hadi bi yanak ver öpeyim ablalara küsülmez

neyse ii geceler çıkıyorum hoşçakalın..

iyi geceler canlarım bende çıkıyorum öpüldünüz kocamannnn

iyi geceler

bende çorba yaparım öyle şeylerin sularını atmam

canım allah sabır versin dilerim en kısa zamanda bebişine kavuşursun allah tüm isteyenlere versin aaamiiin

hımmm demek face desiniz
biz ara ara fırsat buldukça kk da takılıyoruz canım,face bana çok hızlı geliyo,kaldıramıyorum sanırım

köftelik bulgur,biraz irmik ve çok az un karışımı bi hamuru var hatun

hımmm,tşk,iyi fikirmiş

eh hadi öle olsun al sana yanak bende size bi börek tarifi vereyimmmii istermisiniiz ben pataeslisini yapmıştım bu böreğin çook güsel olmuştu bak haslanmış ezilmiş patatese soğan rendeliyosun tuz baharat falan koyuyosun sonra onu sade soda, sıvı yağ.ve birazda sütle 4e bölünmüş yufkayı teker teker biraz sosla ıslatarak kare şekinde güzeelce sarıyosun harcı içine koyupta sonra yufkaları sarma işlemi bittikten sonra onları yumurtalayıp her yerini susam ve galeta ununa batırıp yağlanmış fırın tepsisine güzelce dizin pişirin bööyle puf puf çıtır çıtır çok güzel oluyo içini ister peynirli soğanlı kaşarlı yapın ister ıspanaklı size kalmış hanımlaar yumurta yerine börekleri biraz suyla ıslatıpta öylede galetaya batırabilirsiniz size kalmış

yaaa benim canımı gece gece içli köfte çektirdiniz. benim en çokkkk sevdiğim şeyyyyyyyyyy. bu akşam arkadaş yapmış beni çağırdı yemek için ama gidemedim kayınvalidemin doğum günüydü oraya gittik çünkü. sonra burada içli köfte muhabbeti dönünce çıldırdımmmmm çokkkk canım çektiiiiiiiiiii

vallaa onuda benim bayadır canım çekiyooo bende yapmayı düşünüyom bi ara ay onu kayın validemler süper yapıyoo harcına onlar haşlanmış patateste koyuyolar hem açması daha kolay oluyo hemde şekil vermesii ve tadıı

sen nerdesin kadın hangi topiktesin bak ben kıskanç karıyım hatunlarımı başka topiklerde görmek istemem. hadi bi içli köfte yapta yiyek

sen nerdesin kadın hangi topiktesin bak ben kıskanç karıyım hatunlarımı başka topiklerde görmek istemem. hadi bi içli köfte yapta yiyek

burdayım canım ya başka yere takılmıyom gari dövmeeee beniiii :))) başka yere gitmem hanım ağam sen kızma. ben sana içli köftede yaparım en güzelinden :)))

ben bulgur irmik un ve yumurta ile yapıyorum patatesi hiç denemedim onuda denerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…