yaşadığı sorunlara rağmen hamile kalan pek çok arkadaş tanıyorum canım.
senin sorun nedir?
kızlar içli köfte yaparken elinizi sürekli ıslatın,yanınıza bi kaseyle su katın,daldırıp daldırıp hamuru açcaksınız
benden size bi püffffffffffffff noktası
içmem ama normalde sevdim smileyi
tam efkar smileyi olmuş hakkatten canım
aaa hatuna bak ne güzel bodoslama daldıkardelen nasılsın canım.
bebişin nasıl?
cinsiyeti belli oldumu?
aaa nasıl sabrettiniz 5 yılTEşekkurler kızlar verdiğiniz cevap için
'.5 senelik evliyim yeni bebek düşünmeye başladık derken kist olduğu ortaya çıktı Eylul ayında kist ameliyatı oldum tam tamam derken bu seferde TSH yuksekmiş onu indirmeye çalışıorum ilaç alıorumkısmet diorum kendimi üzmüorum
var canım tane inşallah dahada artacak
kardelen hamileya canım hem sen demedinmi sizde öğreneydiniz diye sende atıp tuttun ama biz hiç küsmedik hem öyle küsmek falan yok
hayırlı geceler tatlı anne görüşürüz
sağol kuzum içli köfte hamurdan mı oluyor . ben biras yabancıyım da bu duygulara
bnde içmem ama svdm bak sana keş gibi içiyo
aaa hatuna bak ne güzel bodoslama daldıkuzum hoş geldinnn
kardeloş tanıştırsana hatunla biziiiiii
aaa nasıl sabrettiniz 5 yıl
aslında haklısın da,burdaki kızlar çok geveze,geçmişi bi okumaya kalksam,kaç saatim gidiyo,o arada da pc başında oturma sürem doluyo,beni şimdilik mazur görün olar mı?
noolmuş yaani noolmuş belkim bende hamişim artık ne biliyonuz alla allaaasiz yemek konuşurken iyi ya yok içli köftee yok kızarmış pırasa yok kara lahana çorbası yok pırasalı patatesli börek tarif bilem vermişiniz biz bişe diyozmuu? hıh işte benimde canım pırasalı börek çekti çoktandır yapmayı düşünütodum pırasa görmedim bu günde pazarda benimde canım çekti nooolceeek hıh işte kaç keye dediniz küsülüyüm sizeee ühü ühüüü hamiş kaldıysam bi yandınız haaa elimden çekeceeniz var
5 yıl değil 2.5 seyine gel dahane yazı yarım çıkmış
yine gel daha bişi konşmadıkneyse ii geceler çıkıyorum hoşçakalın..
neyse ii geceler çıkıyorum hoşçakalın..
iyi geceler canlarım bende çıkıyorum öpüldünüz kocamannnn
eh peki bu seferlik öle olsun hamişsin diye iltimas geçiyom sana bu arada sarımsaklı köftenin hamuruna soğanda rendeleyebilirsin çok güsel oluyo ben öle yaptım sonrada o köfteleri pişirdiğim suyu atmadım süzdüm bugün makarna pişirdim o suda çok lezzetli oldu oda aklında bulunsun canım
TEşekkurler kızlar verdiğiniz cevap için
'.5 senelik evliyim yeni bebek düşünmeye başladık derken kist olduğu ortaya çıktı Eylul ayında kist ameliyatı oldum tam tamam derken bu seferde TSH yuksekmiş onu indirmeye çalışıorum ilaç alıorumkısmet diorum kendimi üzmüorum
hımmm demek face desinizmaaşallah erkekimiz geliyor demek.
bende iyiyim canım.çok şükür.bebek konusundada bildiğin gibi.topikçe face e taşınınca maalesef topik boş kaldı.arada form takipten bakıyorum sarayı ve seni bu topikte gördüm birkaç defa.
tanıdık başka kimseyi göremedim.herkes nereye kayboldu:26:
yeter bile yok sanırım bu aralar
köftelik bulgur,biraz irmik ve çok az un karışımı bi hamuru var hatunsağol kuzum içli köfte hamurdan mı oluyor . ben biras yabancıyım da bu duygulara
bnde içmem ama svdm bak sana keş gibi içiyo
aaa hatuna bak ne güzel bodoslama daldıkuzum hoş geldinnn
kardeloş tanıştırsana hatunla biziiiiii
aaa nasıl sabrettiniz 5 yıl
eh peki bu seferlik öle olsun hamişsin diye iltimas geçiyom sana bu arada sarımsaklı köftenin hamuruna soğanda rendeleyebilirsin çok güsel oluyo ben öle yaptım sonrada o köfteleri pişirdiğim suyu atmadım süzdüm bugün makarna pişirdim o suda çok lezzetli oldu oda aklında bulunsun canım
TEşekkurler kızlar verdiğiniz cevap için
hem biliyomuşun bak sen o böreği yapmayı alır yaparsın yada gel beraber yeriz ama çok uzaksın canımya hem düne kadar bende hamile adayıydım üstelik gecikmiştimde ben sana küstümmü yok kız şaka ben şimdiye kadar sadace kısırı canım çekti nedendir bilinmez bide bütün gece rüyamda kısır yapmaya uğraştım bi türlü becerip yiyemedim kabus gibiydi ama şükür bu akşam yaptım yedim hadi bi yanak ver öpeyim ablalara küsülmez
yaaa benim canımı gece gece içli köfte çektirdiniz. benim en çokkkk sevdiğim şeyyyyyyyyyy. bu akşam arkadaş yapmış beni çağırdı yemek için ama gidemedim kayınvalidemin doğum günüydü oraya gittik çünkü. sonra burada içli köfte muhabbeti dönünce çıldırdımmmmm çokkkk canım çektiiiiiiiiiii
sen nerdesin kadın hangi topiktesin bak ben kıskanç karıyım hatunlarımı başka topiklerde görmek istemem. hadi bi içli köfte yapta yiyekyaaa benim canımı gece gece içli köfte çektirdiniz. benim en çokkkk sevdiğim şeyyyyyyyyyy. bu akşam arkadaş yapmış beni çağırdı yemek için ama gidemedim kayınvalidemin doğum günüydü oraya gittik çünkü. sonra burada içli köfte muhabbeti dönünce çıldırdımmmmm çokkkk canım çektiiiiiiiiiii
sen nerdesin kadın hangi topiktesin bak ben kıskanç karıyım hatunlarımı başka topiklerde görmek istemem. hadi bi içli köfte yapta yiyek
vallaa onuda benim bayadır canım çekiyooobende yapmayı düşünüyom bi ara ay onu kayın validemler süper yapıyoo harcına onlar haşlanmış patateste koyuyolar hem açması daha kolay oluyo hemde şekil vermesii ve tadıı
tamam annem tatlımburdayım canım ya başka yere takılmıyom gari dövmeeee beniiii :))) başka yere gitmem hanım ağam sen kızma. ben sana içli köftede yaparım en güzelinden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?