ne uykusu kadın bu saatte delirdin miiiii
yoksam çalışma var da bize mi söölemiyon saklama annem bizden bak ben sexy kadın bilirsin beniiiiiwalla bilmiom kisss acaip uykum geldi niese...dayanamicam walla sarjimda can cekisio zaten tlfnu sarja takmam lazim..
yoksam çalışma var da bize mi söölemiyon saklama annem bizden bak ben sexy kadın bilirsin beniiiiibenden utanma
boşver kuzum ağırdan sat kendini daha eğlenceli olur o zaman.yok annem olsa solerimm uyudu kocisimm..hem artik karar aldim ben sirnasmicam.ne zaman cani isterse artik..pes ettim..
yav be benim üstüme atıp duruyonus yaa noolmuş yaani marifetli gacıyım ben her bi şeyciği yapabiliyom kıskanmayın canım sizde öğrenseydiniz aa eliniz armutmu topluyoduda öğrenemedinizvalla ben kendi merakımdan meraklıyım yemek pasta işlerine yoksa bende anamın karnından aşçı doğmadım üstelikye ben tek çocuğum annem kıyamazdı bile iş yaptırmaya ama ben gayret ettim merak ettim öğrendim her şeyi hıııh çatlayııın
merhaba kizlarrr..bengisu bi sen varsin ama yinede gelecek olanlar icin slm verdim toplucana
..nerde bu topikin ahalisi yaww! !!!
inşallah. kadın olmak kadar zor bişi daha yok ya bütün acı dert keder onların hep bizde bir uğraş eşimin kafası rahat aman olur bekleyelim yav daha ne kadar beklicez 4 senem oldu helede o dış gebelik beni çok yıprattı allahım tekrarını yaşatmasın dış gebeliğin kimselere yaşatmasın yaşadıklarımı.
merhaba kızlar nasılsınız???
iyi akşamlar canım iyiyim bebiş sen nasılsın ??
herkese merhaba iyi akşamlar canlarımmmmm
yasaracim gelmis hosgelmisss basak erenay nazemir nerelerde acaba her gece burda oluolardi simdi yoklar haberi olan varmi?
ooooooo yeni hatun varmış burdaaaaaa geçmiş olsun cnm Allah kurtarmış.
nasıl peki temiz çıktı mı.?
bende bodoslama daldım kusura bakmayın topikcan bayağı kalabalık
hayırlı akşamlar hatuncuklarımmmmmmm
oooooo kimlr gelmisss basakcim nazcim hosgeldiniz nasilsiniz bakalimm nie geciktiniz uyku saatim geldi benim yatcam birazdan
.haberiniz ola..
kız tembel karı sen daha yapmadın mı sarımsaklı köfteiyi geceler herkeze
moraller iyidir inşallah
hayla sarmısaklı köfte bekliyorum kapıyı çalan falan yok,küstüm size
iyi geceler herkeze
moraller iyidir inşallah
yapcam artıkın,iş başa düştü napalım,hamurunu hazırladım,yarın da yuvarlar ateşe korumkız tembel karı sen daha yapmadın mı sarımsaklı köfte
belkiyceğine yapaydın ya kuzum
merhaba canım hep bengisuyun suçu hamile var canı çekmiştir göndereyim demediği gibi bide tarifinide vermiyor
ko annem koyapcam artıkın,iş başa düştü napalım,hamurunu hazırladım,yarın da yuvarlar ateşe korum
ben tarifini biliyorum da,yapmaya erindiydim ama bekledim bekledim göndermedi hatun,yarına yapacam inşallah
tatlı o normalde adet görmeyen birisi. yani adet gördüğünü görmek mutlu ediyor onu da.
yani adet olduğunu görünce sağlıklıo olduğuna seviniyor
tamam kıskancım ama o kadar da değillll
iyi geceler serayım tatlı rüyalar sananese fistiklar ben yatiom cok uykum geldi ii geceler tatli tatli ruyalar hepinize....opuldunuzz..
iyiyim tatlım ya nasıl olimmm.
bu hayat yoruyor beni kaldıramayacağım taşlar altına koymuşum elimii.
elimin acısını hissdiyorum:106:
iyi geceler canım nasılsın?iyi geceler herkeze
moraller iyidir inşallah
merhaba nazoşummerhaba canım pek neşeli gördüm seni ALLAH neşeni artırsın
yapcam artıkın,iş başa düştü napalım,hamurunu hazırladım,yarın da yuvarlar ateşe korum
ben tarifini biliyorum da,yapmaya erindiydim ama bekledim bekledim göndermedi hatun,yarına yapacam inşallah
valla ben 13 yaşından beri yemek yaparım ama sen öyle yazınca canımız çekti hem kardelende hamile onunda canı çekmiş ve dediğin köfteyide senden duyduk bildiğimiz bi yemek değil hem ben canım istesin elimden hiçbişey kurtulamazama ben çok öyle hamur işleriyle uğraşmam kilo problemimden dolayı yemeye yemeye artık canım bile istemiyor ama bu akşam kısır yaptım misafirim gelince bahane oldu
merhaba canım misafirim vardı onları kapıdan uğurladım hemen pc nin başına geçtim
aynen canım hayatımda öyle bi acı yaşamadım bende ALLAH daha beterinden korusun
merhaba canım iyiyim sen nasılsın
merhaba canım pek neşeli gördüm seni ALLAH neşeni artırsın
ya
canım ben bugün temizlik yapayım dedim temizlik yaparken misafirim geleceğini öğrendim alalecele hemen işlerimi bitirip çayın yanına bişeyler hazırladım girmeye vaktim olmadı
hayırlı akşamlar canım
hoşbuldum canım mesajı yazarken şarjı bitti laptopun fişini takmayı unutmuşumda
kocacım yaparken yardım etmiyo ama,yedikten sonra ortalığı topluyo sağolsun,hakkını yemeyelim adamceeezinko annem koyiirim seni kocacın da yardım etnmez mi sana.
sonra da bizi de davet et birlikte yiyek:125:
işte arkadaş görün,ben getireyim diyo,başak gibi ben de size gelim diyo mu hiçiyi geceler serayım tatlı rüyalar sana
efkarlı gördüm seni bebeğim hayırdır
iyi geceler canım nasılsın?
sen evi tari et ben sana getireyim canım benimm
merhaba nazoşumsizlerle neşeli oluyorum ben napim yoksa bende de çok efkar ama süreklide dert anlatılmazkiii dimi
bende şimdi netten baktım birkaçtane tarif var değişik bende yaparım bi ara bizim yaptığımız köfteye benziyor biraz...bende kısır yapmıştım biraz fazla ıslatmışım bulguru neyapsam diye düşünüyodum bunu yapabilirim iyi fikir oldu banada
bende şimdi netten baktım birkaçtane tarif var değişik bende yaparım bi ara bizim yaptığımız köfteye benziyor biraz...bende kısır yapmıştım biraz fazla ıslatmışım bulguru neyapsam diye düşünüyodum bunu yapabilirim iyi fikir oldu banada
ben de hamaratım işte,bugün içli köfte yaptım,accık kalın açmışım ama tadına dicek yoktu hani.
üstelik ben de annemin bi kızıyım
iyi geceler serayım tatlı rüyalar sana
efkarlı gördüm seni bebeğim hayırdır
iyi geceler canım nasılsın?
sen evi tari et ben sana getireyim canım benimm
merhaba nazoşumsizlerle neşeli oluyorum ben napim yoksa bende de çok efkar ama süreklide dert anlatılmazkiii dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?