Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla bilmiom kisss acaip uykum geldi niese...dayanamicam walla sarjimda can cekisio zaten tlfnu sarja takmam lazim..
yoksam çalışma var da bize mi söölemiyon saklama annem bizden bak ben sexy kadın bilirsin beniiiii benden utanma

yoksam çalışma var da bize mi söölemiyon saklama annem bizden bak ben sexy kadın bilirsin beniiiii benden utanma

yok annem olsa solerimm uyudu kocisimm..hem artik karar aldim ben sirnasmicam.ne zaman cani isterse artik..pes ettim..

yok annem olsa solerimm uyudu kocisimm..hem artik karar aldim ben sirnasmicam.ne zaman cani isterse artik..pes ettim..
boşver kuzum ağırdan sat kendini daha eğlenceli olur o zaman.
hadi sende uyu şimdik uykun gelmiş.
iyi uykular tatlı rüyalar

iyi geceler herkeze
moraller iyidir inşallah
hayla sarmısaklı köfte bekliyorum kapıyı çalan falan yok,küstüm size

valla ben 13 yaşından beri yemek yaparım ama sen öyle yazınca canımız çekti hem kardelende hamile onunda canı çekmiş ve dediğin köfteyide senden duyduk bildiğimiz bi yemek değil hem ben canım istesin elimden hiçbişey kurtulamaz ama ben çok öyle hamur işleriyle uğraşmam kilo problemimden dolayı yemeye yemeye artık canım bile istemiyor ama bu akşam kısır yaptım misafirim gelince bahane oldu

merhaba kizlarrr..bengisu bi sen varsin ama yinede gelecek olanlar icin slm verdim toplucana
..nerde bu topikin ahalisi yaww! !!!

merhaba canım misafirim vardı onları kapıdan uğurladım hemen pc nin başına geçtim

aynen canım hayatımda öyle bi acı yaşamadım bende ALLAH daha beterinden korusun

merhaba kızlar nasılsınız???

merhaba canım iyiyim sen nasılsın

iyi akşamlar canım iyiyim bebiş sen nasılsın ??
herkese merhaba iyi akşamlar canlarımmmmm

merhaba canım pek neşeli gördüm seni ALLAH neşeni artırsın

saracim gelmis hosgelmisss basak erenay nazemir nerelerde acaba her gece burda oluolardi simdi yoklar haberi olan varmi?
ya

canım ben bugün temizlik yapayım dedim temizlik yaparken misafirim geleceğini öğrendim alalecele hemen işlerimi bitirip çayın yanına bişeyler hazırladım girmeye vaktim olmadı

hayırlı akşamlar canım

oooooo kimlr gelmisss basakcim nazcim hosgeldiniz nasilsiniz bakalimm nie geciktiniz uyku saatim geldi benim yatcam birazdan
.haberiniz ola..

hoşbuldum canım mesajı yazarken şarjı bitti laptopun fişini takmayı unutmuşumda

kız tembel karı sen daha yapmadın mı sarımsaklı köfte
belkiyceğine yapaydın ya kuzum
yapcam artıkın,iş başa düştü napalım,hamurunu hazırladım,yarın da yuvarlar ateşe korum
merhaba canım hep bengisuyun suçu hamile var canı çekmiştir göndereyim demediği gibi bide tarifinide vermiyor

ben tarifini biliyorum da,yapmaya erindiydim ama bekledim bekledim göndermedi hatun,yarına yapacam inşallah

ben de hamaratım işte,bugün içli köfte yaptım,accık kalın açmışım ama tadına dicek yoktu hani.
üstelik ben de annemin bi kızıyım

yapcam artıkın,iş başa düştü napalım,hamurunu hazırladım,yarın da yuvarlar ateşe korum

ben tarifini biliyorum da,yapmaya erindiydim ama bekledim bekledim göndermedi hatun,yarına yapacam inşallah
ko annem ko yiirim seni kocacın da yardım etnmez mi sana.
sonra da bizi de davet et birlikte yiyek:125:

tatlı o normalde adet görmeyen birisi. yani adet gördüğünü görmek mutlu ediyor onu da.
yani adet olduğunu görünce sağlıklıo olduğuna seviniyor
tamam kıskancım ama o kadar da değillll

hmm iyi bakalım ozaman ne biliim ikide bi kıskançlık yapınca sen gene kıskandın sandıydımdı

nese fistiklar ben yatiom cok uykum geldi ii geceler tatli tatli ruyalar hepinize....opuldunuzz..
iyi geceler serayım tatlı rüyalar sana
iyiyim tatlım ya nasıl olimmm.

bu hayat yoruyor beni kaldıramayacağım taşlar altına koymuşum elimii.

elimin acısını hissdiyorum:106:
efkarlı gördüm seni bebeğim hayırdır
iyi geceler herkeze
moraller iyidir inşallah
hayla sarmısaklı köfte bekliyorum kapıyı çalan falan yok,küstüm size
iyi geceler canım nasılsın?
sen evi tari et ben sana getireyim canım benimm
merhaba canım pek neşeli gördüm seni ALLAH neşeni artırsın
merhaba nazoşum sizlerle neşeli oluyorum ben napim yoksa bende de çok efkar ama süreklide dert anlatılmazkiii dimi

bende şimdi netten baktım birkaçtane tarif var değişik bende yaparım bi ara bizim yaptığımız köfteye benziyor biraz...bende kısır yapmıştım biraz fazla ıslatmışım bulguru neyapsam diye düşünüyodum bunu yapabilirim iyi fikir oldu banada

başak adamın kalbini yerken,aklını da yemişin sanırım,kız napcakmış o kadan pahalı tlfnu,sakın aldırma,sakın sakın,iki odanın döşemesi biter o paraya,belkide tamamı

yaa bende onu ilk defa yaptım canım zaten ilk denememde bide onu deneyim dediydim bişii yok yaani her isteyen yapabilir kolay sadece köfteleri biraz uğraştırıcı okadar bende hep küçüklüğümden beri bakardım kim ne yemek yapıyo nasıl yapıyo diye ööyle merak işte geliştiriyon zamanla

ko annem ko yiirim seni kocacın da yardım etnmez mi sana.
sonra da bizi de davet et birlikte yiyek:125:
kocacım yaparken yardım etmiyo ama,yedikten sonra ortalığı topluyo sağolsun,hakkını yemeyelim adamceeezin
ben anladım,sen kapak atmaya yer arıyon,sen beni çağırsan da ben hiç yorulmasam şu sıralar
işte arkadaş görün,ben getireyim diyo,başak gibi ben de size gelim diyo mu hiç

evet canım güzel oluyo,denemelisin,sosuna bol limon ve sarımsak katmayı unutma

bol domates rendelemeyi unutma sosuna limonda sık sosa nazoşum süper olıuyorrr ayy canımı çektirdiniz bakk yarın bende yapayım

ben de hamaratım işte,bugün içli köfte yaptım,accık kalın açmışım ama tadına dicek yoktu hani.
üstelik ben de annemin bi kızıyım

valla ben annemden daha çok yemek bilirim maşallahım var benimde yeterki canım istesino içli köfteyide deneyecem çok taktım son günlerde hazır aldım ama evdekinin tadına benzemiyor bile

herkeste efkar varda önemli olan en az zararla atlatmak ve çokta üzülmemeye çalışmak lazım yoksa hayat öylede böylede geçiyor bari tadını çıkararak geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…