Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm bebiş için çekiceksek çekelimm yeterki olsunnn dimi ama ....inşallah gelir bebişlerimizde gerek kalmazz

saracim gelmis hosgelmisss basak erenay nazemir nerelerde acaba her gece burda oluolardi simdi yoklar haberi olan varmi?

tabi canım onunla o bir olurmu adet sancısı gibi bişiymiş sonuçta rahim filmi

tabi canım onunla o bir olurmu adet sancısı gibi bişiymiş sonuçta rahim filmi

bi yerde cok acidigini duymustum ama ondan sonra acisa ne kadar acicak diorum yani..ben 12.5 saat sanci cektim bu hicbisidi ama 2 gun 4 gun cekenler vardi..Allahim hickimselere yasatmasin o aciyi.
.

evet tatlım beni iyi tanıyorsun artıkkkk geçmiş sayfaları okusan ooohoooooooooooooooo

yaav ne kıskanç karısın bide seviniyo kırmızı kart yedi diyeee bide kankana yaani aa ayip canım
tatlı o normalde adet görmeyen birisi. yani adet gördüğünü görmek mutlu ediyor onu da.
yani adet olduğunu görünce sağlıklıo olduğuna seviniyor
tamam kıskancım ama o kadar da değillll

meraba arkadaşlar ben bugün hsg yani rahim filmi çekildim biraz ağrım var ama herşeye değer inşallah hayırlısı olur :)
ooooooo yeni hatun varmış burdaaaaaa geçmiş olsun cnm Allah kurtarmış.
nasıl peki temiz çıktı mı.?

bende bodoslama daldım kusura bakmayın topikcan bayağı kalabalık

hayırlı akşamlar hatuncuklarım

Son düzenleme:
KSEL karısı nerde yaaaaa ışığı yanıyo ama burdaa yok

oooooo kimlr gelmisss basakcim nazcim hosgeldiniz nasilsiniz bakalimm nie geciktiniz uyku saatim geldi benim yatcam birazdan
.haberiniz ola..

bak bak basakcim isigin yanio ama sende yoksun kseli aramayami ciktin yoksa :)))

napim tatlim.iyiyim yattim yatagima sizlerle konusuom ..harbi yaa hurrem sultan nerelerde acaba? sarjim bitebilir buarada haberiniz ola...
ohh ne güzelll valla bak keyfine canım valla neyse senden cvp gelmezse şarjı bitmiştir deriz ozaman
bende bodoslama daldım kusura bakmayın topikcan bayağı kalabalık

hayırlı akşamlar hatuncuklarımmmmmmm

sanada hayırlı akşamlar canım hoşgeldin güzel hatun napıyosun iyimisin?

nese fistiklar ben yatiom cok uykum geldi ii geceler tatli tatli ruyalar hepinize....opuldunuzz..

ohh ne güzelll valla bak keyfine canım valla neyse senden cvp gelmezse şarjı bitmiştir deriz ozaman

sanada hayırlı akşamlar canım hoşgeldin güzel hatun napıyosun iyimisin?
iyiyim tatlım ya nasıl olimmm.

bu hayat yoruyor beni kaldıramayacağım taşlar altına koymuşum elimii.

elimin acısını hissdiyorum:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…