bende iyiyim cnm..bi trafik cezam vardi onu yatiralim dedi kocisim ondan ciktim simdi geldimm..nese bi martra gecsinde ondan sonra bebis olmazsa doktora gitcem sorarim bi bende cektiririm ..acisi cok degilmis herlde walla bebegimi dusururken cektigim acinin yaninda bise deildir heralde..
cnm bebiş için çekiceksek çekelimm yeterki olsunnn dimi ama ....inşallah gelir bebişlerimizde gerek kalmazz
bende iyiyim cnm..bi trafik cezam vardi onu yatiralim dedi kocisim ondan ciktim simdi geldimm..nese bi martra gecsinde ondan sonra bebis olmazsa doktora gitcem sorarim bi bende cektiririm ..acisi cok degilmis herlde walla bebegimi dusururken cektigim acinin yaninda bise deildir heralde..
buaralar biraz yoğunum canım sen napıyosunnbende iyim bebişşşş nerelerdesinnn gülümmm
hoşbuldum tatlım nasılsın?hoş geldin canım
yesilimde cikti yetisemedimmm
yesilim geri geldi nasilsin kuzucummm..
tabi canım onunla o bir olurmu adet sancısı gibi bişiymiş sonuçta rahim filmi
evet tatlım beni iyi tanıyorsun artıkkkk geçmiş sayfaları okusan ooohooooooooooooooookimse söylemedi biyerlerim kaşındı geldim baktım annem ne göreyim diğer sayfaları okuyamadım kimbilir oralarda neler yazdın seni varyaaa seniii
bu arada benim topikte 2 tane hamiş daha çıktı inşallah darısı bizim başımıza olur kızlarr
tatlı o normalde adet görmeyen birisi. yani adet gördüğünü görmek mutlu ediyor onu da.yaav ne kıskanç karısınbide seviniyo kırmızı kart yedi diyeee bide kankana yaani aa ayip canım
iyiyim tatlım hürremi izliyordumbizim hürrem nerdeki görünmez olduuu
ooooooo yeni hatun varmış burdaaaaaa geçmiş olsun cnm Allah kurtarmış.meraba arkadaşlar ben bugün hsg yani rahim filmi çekildim biraz ağrım var ama herşeye değer inşallah hayırlısı olur :)
ohh ne güzelll vallanapim tatlim.iyiyim yattim yatagima sizlerle konusuom ..harbi yaa hurrem sultan nerelerde acaba? sarjim bitebilir buarada haberiniz ola...
bende bodoslama daldım kusura bakmayın topikcan bayağı kalabalık
hayırlı akşamlar hatuncuklarımmmmmmm
ne uykusu kadın bu saatte delirdin miiiiioooooo kimlr gelmisss basakcim nazcim hosgeldiniz nasilsiniz bakalimm nie geciktiniz uyku saatim geldi benim yatcam birazdan
.haberiniz ola..
iyiyim tatlım ya nasıl olimmm.ohh ne güzelll vallabak keyfine canım valla neyse senden cvp gelmezse şarjı bitmiştir deriz ozaman
sanada hayırlı akşamlar canım hoşgeldin güzel hatun napıyosun iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?