keşkem gelmeseydin annem tühhhhh.merhabalarr kızlarr nasılsınızz bakalımm bol karlıı buz gibi bi hava hakimm benim olduğum yeree dün işe gelmedim bugünde gelmesem olurmuş yanii yollar berbatt durumda
iyilik efkarlı hatunnn. hazırlık yapıyorum işe gitçemmmmmmnbr başak
kız sen nrdesin hiç pas vermiyonkocişle tv izliyoduk canım sonra uyuyup kalmışım kociş kapamış pc yi
keşkem gelmeseydin annem tühhhhh.
ee nasılsın bakalım çalşmalar var mı bebişten bahsedelim biras
iyilik efkarlı hatunnn. hazırlık yapıyorum işe gitçemmmmmm
kız sen nrdesin hiç pas vermiyon
hatunlar ben üstümü giyiyiorum sevgilimle buluşcam oleyyyyy
soğuk diye mi pas vermedin.buradayım kuzum niye pas vermeyeyim. iş yerindeyim kar yağıyooo ve çok soğukkk
ay kıyamam geçmişimi okudun sen canım benm geçmişi okuyan hatunları çok seviyom benslm kızlarrrr..gece iyi çene yapmışsınız oku oku zor bitirdim walla..eee nasılsınızz bakemm?
haklısın bebeğimmaz süslen süslü karı sevgiline gidene kadar başkaları kapmasın..sexi hatunsun sonuçta
keşke arkadaşın ayırsaydı senin hakkını,biz gönderene kadar yazık olcakyaaa benim canımı gece gece içli köfte çektirdiniz. benim en çokkkk sevdiğim şeyyyyyyyyyy. bu akşam arkadaş yapmış beni çağırdı yemek için ama gidemedim kayınvalidemin doğum günüydü oraya gittik çünkü. sonra burada içli köfte muhabbeti dönünce çıldırdımmmmm çokkkk canım çektiiiiiiiiiii
kolayına kaçmayın kolayına,bulgur irmik un ve yumurtayla yapın da görelimvallaa onuda benim bayadır canım çekiyooobende yapmayı düşünüyom bi ara ay onu kayın validemler süper yapıyoo harcına onlar haşlanmış patateste koyuyolar hem açması daha kolay oluyo hemde şekil vermesii ve tadıı
dene tabi çok güzel oliyi vallaa bizde senin dediğin gibi yapıyoduk ama artıkın patatesle yapıcam bendeay kaynanamın içli köftesini anamın mamalarını öslediim soğukta mutfağa gidipte yemekle uğraşması zor geleyi yaa yarına ne yemek yapcaamı düşünüyom şimdiden gerçi kızlar bugün tavuk falan dediydi kocişi aradım al yarın gelirken dedim bugünden haçlanmış makarnada vardı sos yaparım ona bi yeter onlar
soğuk diye mi pas vermedin.
ben seni sevdim fakat düzggün şekilde sohbet edemedik seninle.
bi ara derinlerine inmek istiyorum senin
ay kıyamam geçmişimi okudun sen canım benm geçmişi okuyan hatunları çok seviyom ben
sen de üşüyonmu kuuzm gel kounuma alam seni
haklısın bebeğimm
soğuk diye mi pas vermedin.
ben seni sevdim fakat düzggün şekilde sohbet edemedik seninle.
bi ara derinlerine inmek istiyorum senin
ay kıyamam geçmişimi okudun sen canım benm geçmişi okuyan hatunları çok seviyom ben
sen de üşüyonmu kuuzm gel kounuma alam seni
haklısın bebeğimm
keşke arkadaşın ayırsaydı senin hakkını,biz gönderene kadar yazık olcak
kolayına kaçmayın kolayına,bulgur irmik un ve yumurtayla yapın da görelim
kızlar derken,kızlar kim?
kızlar nasılsını z
benım kırmızılar dun tesfık ettı karnım cook agrıyoo
iyiyim belinaycımmm...geçmiş olsun canımm...son teşrifleri olurlar inşallah...ben diom zati bi hamiş kalim bütün batlarımı çatlatacam...çatlaaa 14 aralık çatla 13 kasım çatla 17 ekim (evlilik yıdönümümüz ama sen çatlama hadi)
bu ay cook agrım vat bıtzeydıııı hemen calısmalara baslayacagız
bu ay durmak yokk kocıse ole dıyorum
hadi bakalım ha gayret herşeyin hayırlısı olsun bu ay senin içinsıcak tut kendini cnm..rezene içebilirsin ii gelio sancıya...
gecen ay hep kaynanamlardaydık dogru durust calısmamız olmadıı bu ayy artıkk cook ıstyorum etrafdan baskı yemekkkk olmuyomus gıbı gozumuze bakıyolar yaa sankı bızım elımızdee
ya bıde bırsey sorcam tukuruk gebelıge engelmıı benım vajıydım kaymadan hala ılıskıye gıremyrum:26::26::26:
heee iyi bari,insaflıymış arkedeşinayırmış benim köftemi ama giemiyorum ki kar var arabamla çıkmadım.minübüsle gitmekte zor geliyo artık kendim yapar yerim hafta sonu :))
iyiyim belinaycımmm...geçmiş olsun canımm...son teşrifleri olurlar inşallah...ben diom zati bi hamiş kalim bütün batlarımı çatlatacam...çatlaaa 14 aralık çatla 13 kasım çatla 17 ekim (evlilik yıdönümümüz ama sen çatlama hadi)
heee iyi bari,insaflıymış arkedeşin
ay alemsiniz kızlar yaaaa,kendi kendime kahkaha atıyom şurda,biri görse deli der kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?