Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhabalarr kızlarr nasılsınızz bakalımm bol karlıı buz gibi bi hava hakimm benim olduğum yeree dün işe gelmedim bugünde gelmesem olurmuş yanii yollar berbatt durumda
keşkem gelmeseydin annem tühhhhh.

ee nasılsın bakalım çalşmalar var mı bebişten bahsedelim biras
iyilik efkarlı hatunnn. hazırlık yapıyorum işe gitçemmmmmm
kocişle tv izliyoduk canım sonra uyuyup kalmışım kociş kapamış pc yi
kız sen nrdesin hiç pas vermiyon

hatunlar ben üstümü giyiyiorum sevgilimle buluşcam oleyyyyy

keşkem gelmeseydin annem tühhhhh.

ee nasılsın bakalım çalşmalar var mı bebişten bahsedelim biras

iyilik efkarlı hatunnn. hazırlık yapıyorum işe gitçemmmmmm

kız sen nrdesin hiç pas vermiyon

buradayım kuzum niye pas vermeyeyim. iş yerindeyim kar yağıyooo ve çok soğukkk

slm kızlarrrr..gece iyi çene yapmışsınız oku oku zor bitirdim walla..eee nasılsınızz bakemm?

buradayım kuzum niye pas vermeyeyim. iş yerindeyim kar yağıyooo ve çok soğukkk
soğuk diye mi pas vermedin.

ben seni sevdim fakat düzggün şekilde sohbet edemedik seninle.
bi ara derinlerine inmek istiyorum senin
slm kızlarrrr..gece iyi çene yapmışsınız oku oku zor bitirdim walla..eee nasılsınızz bakemm?
ay kıyamam geçmişimi okudun sen canım benm geçmişi okuyan hatunları çok seviyom ben

sen de üşüyonmu kuuzm gel kounuma alam seni
az süslen süslü karı sevgiline gidene kadar başkaları kapmasın..sexi hatunsun sonuçta
haklısın bebeğimm

keşke arkadaşın ayırsaydı senin hakkını,biz gönderene kadar yazık olcak
kolayına kaçmayın kolayına,bulgur irmik un ve yumurtayla yapın da görelim

kızlar derken,kızlar kim?

ısındım ben şimdi...sabah elektrik gitti 12,30 da geldi...yemeğe gittik geldim köpek var burda onunla koşturdum oynadım azda güneşde durdum ohhh ısındım walla...ama koynuna alabilirsin...daha ii ısıtırrr...ebetttt geçmişi okudum sabah işe gelirken..çok tatlısınız yaaa ne güsel konusmuşşunuz öle...

işteyim diye pas vermedim tatlımm :)) müsait olduğumuzda derinlerime in benim :))) ben sana anlatırım kuzum kendimi sen merak etme bende seni sevdimmm bende sernin derinlerine inerim kısacası bizim derinleşmemiz lazım :))

keşke arkadaşın ayırsaydı senin hakkını,biz gönderene kadar yazık olcak

kolayına kaçmayın kolayına,bulgur irmik un ve yumurtayla yapın da görelim

kızlar derken,kızlar kim?

ayırmış benim köftemi ama giemiyorum ki kar var arabamla çıkmadım.minübüsle gitmekte zor geliyo artık kendim yapar yerim hafta sonu :))

kızlar nasılsını z
benım kırmızılar dun tesfık ettı karnım cook agrıyoo

iyiyim belinaycımmm...geçmiş olsun canımm...son teşrifleri olurlar inşallah...ben diom zati bi hamiş kalim bütün batlarımı çatlatacam...çatlaaa 14 aralık çatla 13 kasım çatla 17 ekim (evlilik yıdönümümüz ama sen çatlama hadi)

bu ay cook agrım vat bıtzeydıııı hemen calısmalara baslayacagız
bu ay durmak yokk kocıse ole dıyorum

bu ay cook agrım vat bıtzeydıııı hemen calısmalara baslayacagız
bu ay durmak yokk kocıse ole dıyorum

hadi bakalım ha gayret herşeyin hayırlısı olsun bu ay senin için sıcak tut kendini cnm..rezene içebilirsin ii gelio sancıya...

hadi bakalım ha gayret herşeyin hayırlısı olsun bu ay senin için sıcak tut kendini cnm..rezene içebilirsin ii gelio sancıya...

gecen ay hep kaynanamlardaydık dogru durust calısmamız olmadıı bu ayy artıkk cook ıstyorum etrafdan baskı yemekkkk olmuyomus gıbı gozumuze bakıyolar yaa sankı bızım elımızdee
ya bıde bırsey sorcam tukuruk gebelıge engelmıı benım vajıydım kaymadan hala ılıskıye gıremyrum:26::26::26:

bu ay evinde kal kuzucummm iyi çalışş...etrafıda boşver düşünmüoz de yada hala çalışmalar sürüo de gitsin...takma fazla....walla tükürükle alakalı bişi duymadım ama engel olacağını sanmıom..bazen bizdede oluo o hiç aklıma bile gelmedi engel olacağı...bakalım bi netten arastırim..

Bayanların vajinalarında asit oranının fazlalığı spermlerin ölümüne sebep olarak hamile kalmayı engelleyebilmektedir. Bu durumun dikkate alınarak vajinal spreyler ve yapay nemlendiriciler, gliserin, salya, tükürük, vajinal hastalıklar gibi vajinanın asit dengesini etkileyen faktörlerin de gebeliği engellemiş olaibleceğini de akılda tutmak gerekir. böle bi yazı okudum canımm

ayırmış benim köftemi ama giemiyorum ki kar var arabamla çıkmadım.minübüsle gitmekte zor geliyo artık kendim yapar yerim hafta sonu :))
heee iyi bari,insaflıymış arkedeşin

ay alemsiniz kızlar yaaaa,kendi kendime kahkaha atıyom şurda,biri görse deli der kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…