Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gebe kalana kadar kafayı bozmasak ıyıdır

cnm merhaba önceden umudumuz kasım ayı topiğindeydik..ben 1 aydan fazladır gırmıyodumkadınlar kulubune..

uğurlumu geldi ne bu ay hıç beklemediğim halde HAMİLE kaldım.. sen neler yapıosun bebeğini kaaybetmiştin çok uzulmuşüm(

varmı bi değişiklik nasıl gidiyo..

:44::44::44::44: ben mı bebegımı kaybettım annem ben hıc hamıle kalmadımkı ya

selam canım nasılsın bende son bi kez bakayım dedim kimler var diye yemek yiyecem sonra yine gelirim

a.s. nazoşum biraz tansiyonum düştü azönce ama şimdi iyiyim çok şükürrr..
hadi afiyet olsun şekerim sana bende yemek hazırlarım eşim geldi...görüşürüz sonra

a.s. nazoşum biraz tansiyonum düştü azönce ama şimdi iyiyim çok şükürrr..
hadi afiyet olsun şekerim sana bende yemek hazırlarım eşim geldi...görüşürüz sonra

geçmiş olsun canım hastamısın sen neden tansiyonun düştü

saracım merhabaaaa napıosunn?

canım biraz geç oldu ama bana yazdığını şimdi gördüm yemek yedik oturuyorum gidip mutfağı temizlemem lazım ama hiç halim yok bugün başım ağrıdı sen nasılsın ne yapıyosun:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

onemli degil cnm..gecmis olsunn..afiyet bal seker olsun..bosver bugunde odul ver kendine yapma bisi dinlen ..kendini ii hissedince yaparsin zaten..napimm bende fatmagulu izliomm..

sağol canım oluyor arada bana tansiyon düşüklüğü :44:

seray kuzum nasılsın

ben iyiyim cnm fatmagul izloom cips yiyom gelin beraber yiyelim...bagimlisi oldum yine bu pringles in hamileykende cok yedim:))) yoksa hamilemiyim dermisimmmm ayyyy yine cenem dusukmu neee :))) sen nasilsin ondan haber vee tansiyonun nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…