Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

onemli degil cnm..gecmis olsunn..afiyet bal seker olsun..bosver bugunde odul ver kendine yapma bisi dinlen ..kendini ii hissedince yaparsin zaten..napimm bende fatmagulu izliomm..

bizde de kurtlar vadisi izleniyo eşim seviyo bende mecbur ona bakıyorum

ben iyiyim cnm fatmagul izloom cips yiyom gelin beraber yiyelim...bagimlisi oldum yine bu pringles in hamileykende cok yedim:))) yoksa hamilemiyim dermisimmmm ayyyy yine cenem dusukmu neee :))) sen nasilsin ondan haber vee tansiyonun nasil oldu
bende canım izliyorum fatmagülü ama cipsim yok güzel ama ya benimde kardeşim bağımlısı onun...
kıs inşallah bellimi olur hamişsindir belki ne zamandı senin bat
canım iltihap falan oldumu bende tansiyonumda düşüyor sanırım yine var gibi :44:kasıklarım sancıyo kaç gündür adet olacam gibi ağrıyor valla şimdi daha iyiyim canım sağol
geçmiş olsun yeşilcim dikkat et kendine tansiyon önemli

sağol sara ablam şimdi daha iyiyim dengeledim tansiyonmu
sen nasılsın başın geçtimi?

hemen ışınlayim sana bidenem bat 9 subat ayin 30 unda tahlil yaptirdim 1.20 cikmisti..pek umudum yok ama olsunn bidahaki aya kismet diomm..kis sende hamismisin yoksaa :))) super olur wallah...evet ya saracim basin nasil olduu

kızlar hayırlı akşamlar sizi çok özledim soohbet için sabırsızlanıyorum. fakat kakılmşlık görevm duruyor halledip geliyo

hemen ışınlayim sana bidenem bat 9 subat ayin 30 unda tahlil yaptirdim 1.20 cikmisti..pek umudum yok ama olsunn bidahaki aya kismet diomm..kis sende hamismisin yoksaa :))) super olur wallah...evet ya saracim basin nasil olduu
sağol tatlım bende çekirdek çitleyim barim kaç çıkması lazım hamiş olmak için ben pek bilmiyom bu değerleri:44:
bide erken yaptırmışsın sanki canım 10 gün önce çıkıyormu ki kan testinde?
yok kıs ne hamişi nerdeee hamiş falan değilim ne yumurtlama zamanı ne bişi takip ettim ama bi ara kocişe teslim oldum ne yalan söyleyim o sırada tuttuysa bilmem tabi 2 kerede tutarsa benim hiç umudum yok yanee bu kocişede ne layık ya bebiş
hakkımızda hayırlısı olsun artık
kızlar hayırlı akşamlar sizi çok özledim soohbet için sabırsızlanıyorum. fakat kakılmşlık görevm duruyor halledip geliyo

iyi akşamlar bebeğim bizde seni özledik yaaa
kendini çok yorma bebeğim ya boşverrrr

burdayız güzelim sen nerelerdesin napıyosunnn?

burdayım gülümm bende fatmagülü izliyorumm
bugün tuhaf bi baş dönmesi yaşıyorum sabahtan bu yana hala ara ara dönüyo ama aşırı bi şekilde nedendir bilemedimm hatta bi ara kar topu oynamaya çıktımm weee aşırı baş dönmesinden dolayı kayıp düştümm tamda belimin üstüne zaten 2 gündürde belimde ağrı wardı tam olduuu

sen nasılsınsın tatlımmm

0-10 arasi negatifmis cnm..kan oranim icin gitmistim sordum isteyelim dedi dr.kisss hic belli olmaz haa bi kerede de tutabilir 2 keredede Allahim ol dedimi olur walla...senin bat ne zamandi..afiyet olsun citlat bakalim cekirdekleri...oyle deme kisss kocisin iste napcann...hersey guzel olacak bidenem unutma bunu

herkes fatmagul izlio heralde:)) kis hayrola bebismi var yoksa ne zamam senin bat

geçmiş olsun canım bende öyle tansiyonum düştü elim ayağım titredi resmen kıs sende bişiler olmasın şöle tatlı bişiler hadi inşallahhh güzelimmmm

anladım canım...yok kıs tutmaz amuda bilem kalkmadım bu ay
hani her halvetten sonra ayakları dikiyoz ya havaya bu sefer hemen kalktım dedim sana çocuk yok diye eşime
hayırlısı olsun ne diyelim...
öyle valla hem çok kızıyorum hemde çok seviyorum
canım benim bat 7 şubat falan heralde 10 ocakta olmuştum...

aaa bende 11 ocakta olmustumm:)) canim benim ayak havaya dikmedende kalinio bak en yakinimdan ornek verim ablamm hemde yumurtlama gunu gectikten sonra yapmis ayrica once oda dikermis ayagini sonralari pes etmis hemen kalkip banyoya gidiomus yaa..sen kalda sorarim ben sana bole konusmayi

senin daha uzun sürüyor ozaman benim 27 28 günde geliyor kırmızılarr.
ne bilim kuzum kaç aydır yapmadığımız bişey kalmadı tık yok
bende yapmadım yumurtlamada canım olursa süpriz yumurta olur
hem istiyorum hamiş kalmayı hem istemiyorum benimde kafam karışık işte hakkımızda hayırlısı olsun artık
sen naptın o maydonozla sütten sonra sende akıntı olmuşmuydu ?

selamlar nasılsınız bakalım herkesler fatmagül izliyo bende izliyorum gerçi bişeyde anlamadım üstkat komşumun gelip gitmesinden bide banyoya girdim artık tekrarını izlerim

süt mantar yapabiliyormuş geçenlerde birisi yazmıştı ben korktum yapmaya yaparsam da suyla maydonozu kaynatıp yaparım zaten
şimdi maydonozun suyunu içiyorum bugün başladım 1 hafta içer bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…