Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

buhari yaptigim gun ve ertesi gunu oldu biraz..benim 30 yada 29 gunde bi oluo ..bu kadar yapilan seyin ustine kismet tutar belki canim..insallah yarabbimm..olsun evimize bereket huzur mutluluk getirsin insallah ..

süt mantar yapabiliyormuş geçenlerde birisi yazmıştı ben korktum yapmaya yaparsam da suyla maydonozu kaynatıp yaparım zaten
şimdi maydonozun suyunu içiyorum bugün başladım 1 hafta içer bırakırım
hadi ya bende olmadı ama inşallahta olmaz..sen öyle yap sonra bide mantarla uğraşmayalım
evet maydonozun suyuda faydalıymış annem diyordu onuda
hoşbuldum canım moraller nasıl

idare eder ablacım nolsun işte
biraz daha iyi ama

selamlar nasılsınız bakalım herkesler fatmagül izliyo bende izliyorum gerçi bişeyde anlamadım üstkat komşumun gelip gitmesinden bide banyoya girdim artık tekrarını izlerim

hosgeldin cnmm iyiyim ben sihhatler olsunn..sen nasilsin?sut mantarmj yapiomus ayy jic duymadim benn..1 kere yaptim zaten..oda merakimdan:))bakalim kismet..

buhari yaptigim gun ve ertesi gunu oldu biraz..benim 30 yada 29 gunde bi oluo ..bu kadar yapilan seyin ustine kismet tutar belki canim..insallah yarabbimm..olsun evimize bereket huzur mutluluk getirsin insallah ..

amin inşallah vesile olmuştur bakarsın bellimi olur boş durmaktan iyidir hem biz elimizden geleni yapalım takdiri ALLAH a bırakalım

anladım canım benimde olmuştu aynı şekilde 2 gün. inşallah canım tutar ve busefer bizi bırakmazlar
aminnn canım

hadi ya bende olmadı ama inşallahta olmaz..sen öyle yap sonra bide mantarla uğraşmayalım
evet maydonozun suyuda faydalıymış annem diyordu onuda

idare eder ablacım nolsun işte
biraz daha iyi ama

hosgeldin cnmm iyiyim ben sihhatler olsunn..sen nasilsin?sut mantarmj yapiomus ayy jic duymadim benn..1 kere yaptim zaten..oda merakimdan:))bakalim kismet..

sağol canım rahatladım duşa girince... evet süt yapıyormuş zaten bende arada hortluyor mantar bide süt sebeb olmasın
ben sütte içemiyorum fazla hemen boğazlarım iltihaplanıyor süte karşı bi rahatsızlığım var ama nedir bilmiyorum:26:

Son düzenleme:
hoşbuldum canım moraller nasıl

canım meraba sana bişey sorucam,ben ocak18 de aşılama yaptırdım ocak29da kan testi yaptırdım 0,27 çıktı dün günümdü ama hasta olmadım ama çok şiddetli sancım var sence bidaha test yaptırayımmı?yoksa kistimmi oldu acaba bana yardımcı olurmusun.

ben gidiom kislarrr kocisim cagiriooo...basakda kakilmislik gorevini bitiremedi maasallah...nese hepinizi seviommm iyi geceler opuldunuz

merhaba canım 027 negatif tekrar yaptırmana gerek yok testi... birkaçgün bekle bazen ilaçlar falan geciktirebilir adet olunca dra gidersin dr ozaman söyler kist olup olmadığını ama birkaç gün bekle adet olmazsan ona göre drna sorarsın hala hastalanmadım diye o seni yönlendirir

süte karşı bir alerjin olmasın abla :44:

tamam canım soğol, ben boşuna umutlanmayayım ozaman yola devam

anladım nazoşum sende içmezsin oluverir
başağımı gördüm sankiiii

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
mor82,
kanunist,
basakss+

evet canım başak gelmiş kakılmışlık görevini bitirebildi demekki

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
mor82,
kanunist,
basakss+

evet canım başak gelmiş kakılmışlık görevini bitirebildi demekki

evet canım erken geldi busefer kakılmışlık görevi azmış demekki bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…