Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet nazemir abla haklı sen niye çalışıyon ozaman len hemde geç çıkıyon heralde iştende dimi? ne iş yapıyodunuz kız siz bu arada yaa
kuzucum ben çalşma yanlısı değilim zati ama şartlar işte.
ben parttime çalışıyorum şu an 3te gidip 7de çıkıyorum tatlım

doğru utandım şimdikama biliyon nazo evm olsaydı çalşmazdım.şu evin sorumluluğunu almaktan kaçıyorm

yok kız şaka yaptım ben sana biliyorum mecburen çalışıyorsun
bu arada ben adetli olduğum için dua okuyamıyorum

bencede öyle olmaz nasıl yapceeniz çocuğu öyle anca sanal çocuk olur öyle boş durman çalışın biraz beni örnek alın canım aaa

evet bi de küçük olsa kafayı yirsin ikisi arasında. bence küçükü bana yolla sen

anam sende tembel karı kendin zahmet edipte yapmıyon milletten istiyon haa geçende istiyodun birinden ikizin olsunda birinide bana ver diyee çalış yap canım bırak bilgisayarı çalış biraz pas tutma

ama biz bebiş çalışmalarını yumurtlama testiyle takip ediyoruz. o yüzden rahatız yani. diğer zamalar kendimizi hiç kasmıyoz :))

kuzucum ben çalşma yanlısı değilim zati ama şartlar işte.
ben parttime çalışıyorum şu an 3te gidip 7de çıkıyorum tatlım

hee iyiyimiş o öyle yaa öyle işi ben bulsam bende çalışırım 4 saat neki

bence de kuzum böyle olmaz bişiler yapmak lazım taktik versene

bak kuzum önce elinden o bilgisayarı bırakıcan soonracııma üstüne yakası falan açık seksüü bişiler giyicen içinede seksüü iç çamaşırları tabii kocişinin dibine dibine yanaşıcan bir ikide kur yaptımmı bu iş tamamdır kendilipğinden dğşer zaten tuzağa e gerisi gelir zaten canım kandil günü istediği şeye bak yaa bide anlattırıyoo töövbe töövbeee

ama biz bebiş çalışmalarını yumurtlama testiyle takip ediyoruz. o yüzden rahatız yani. diğer zamalar kendimizi hiç kasmıyoz :))

canım benim o işi bebiş için yaparsan olmazki zaten öylee ateşli bişekilde aklından bebişi çıkarark yapman lazımmış düşünmiycen yaani akışına bırak takip et tabi bi zararı yok bidahaki ay bende etmeyi düşünüyom zati ama çalış devam et sürekli yaani

kaçın anasını satiim kaçın kocayı bulan kaçıyooo aah ah keşke benim kocişimde yanımda olaydıı ama yoook devyiyedee eyse hoşçakalın hatunlar öpüldünüz e herkesler gidiyo kim kaldı peki geride?

canım benim zaten olcak diye bi düşüncem yok zaten artık ( sperm problemimizi yazmıştım zaten. bu şekilde olma ihtimali çok çok çok azzzzz. bende yumurtlama günümü kaçırmayayım diye takip ediyorum.belki olur umudu var işte içimde. sen bakma benim burda şen şakrak olduğuma bu aralar çok canım sıkkın. sadece hayata gülmeyi seviyorum. problemleri üzülerek büyütmek istemiyorum.ailelerimize bile bişey diyemedik daha ikidebir sorup duruyolar olmuyosa doktora gidin diye ama biz gittik diyemedik. kimseyide üzmek istemiyorum. kocişim desen kendini suçlu hissediyo ve o çok üzüldü. ben en çok onun üzülmesine üzüldüm. ama inanıyorum bu problemi aşıcağımıza

canım benim üzülme yaa kıyamam sanaaa bu gece bol bol dua et Allaha onun ne mucizelere yetiyo gücü bende sizler için edicem birazdan dilerim hepimizde en kısa zamanda hamiş kalıcaaz canım benim hiçmi yolu yok peki tüp bebek falan denemeyi düşünüyomusunuz? gel bak namaz kılıp dua edelim sonrada biraz dertleşelim senle istersen ne dersin ben abdestimi aldım bile

aha moodda kaçmış canım benim ben bi 5 dk namaz kılıp hepimiz için dua edipte gelicem burda olursan konuşuruz ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…