kuzucum ben çalşma yanlısı değilim zati ama şartlar işte.evet nazemir abla haklı sen niye çalışıyon ozaman len hemde geç çıkıyon heralde iştende dimi? ne iş yapıyodunuz kız siz bu arada yaa
doğru utandım şimdikama biliyon nazo evm olsaydı çalşmazdım.şu evin sorumluluğunu almaktan kaçıyorm
evet bi de küçük olsa kafayı yirsin ikisi arasında. bence küçükü bana yolla senevet benim koca bebek var zaten ama bitanede küçük olsa iyi olurdu
evet ya bende isterdim kuran okuyayım ama dua edelim biz de . :13:yok kız şaka yaptım ben sana biliyorum mecburen çalışıyorsun
bu arada ben adetli olduğum için dua okuyamıyorum
kız biz de de öyle valla eşim de bi pc bende bi pc yatakta oturuyoz geceye kadar. belkimde o yüzden çocukumuz olmuyo
eee böyle olurmu bebek
senin bebeke ihtiyacın yok ozamaniçerde bebekin var
güle güle tatlım özletme kendini dua et bizim için.
kıslar bu gece hepimiz birbirimizer dua edelimmiiiiiiiiiii
evet bi de küçük olsa kafayı yirsin ikisi arasında. bence küçükü bana yolla sen
bence de kuzum böyle olmaz bişiler yapmak lazım taktik versenebencede öyle olmaz nasıl yapceeniz çocuğu öyle anca sanal çocuk olur öyleboş durman çalışın biraz beni örnek alın canım aaa
o neymiş bee nasıl bi oyunmuş oo nettenmi oynuyoo bilgisayarda yüklü oyunlardan falan birimi oo? :26:
eee bakakta görek o zamanoldu ben 14 sene uğraşayım sende hemen kap çalış sende yaphem benim koca bebek yardımcı olacakmış bana bakacaz görecez
evet bi de küçük olsa kafayı yirsin ikisi arasında. bence küçükü bana yolla sen
kız biz de de öyle valla eşim de bi pc bende bi pc yatakta oturuyoz geceye kadar. belkimde o yüzden çocukumuz olmuyo
eee böyle olurmu bebek
senin bebeke ihtiyacın yok ozamaniçerde bebekin var
güle güle tatlım özletme kendini dua et bizim için.
kıslar bu gece hepimiz birbirimizer dua edelimmiiiiiiiiiii
kuzucum ben çalşma yanlısı değilim zati ama şartlar işte.
ben parttime çalışıyorum şu an 3te gidip 7de çıkıyorum tatlım
bence de kuzum böyle olmaz bişiler yapmak lazım taktik versene
ama biz bebiş çalışmalarını yumurtlama testiyle takip ediyoruz. o yüzden rahatız yani. diğer zamalar kendimizi hiç kasmıyoz :))
canım benim o işi bebiş için yaparsan olmazki zaten öylee ateşli bişekilde aklından bebişi çıkarark yapman lazımmış düşünmiycen yaani akışına bıraktakip et tabi bi zararı yok bidahaki ay bende etmeyi düşünüyom zati ama çalış devam et sürekli yaani
canım benim zaten olcak diye bi düşüncem yok zaten artık( sperm problemimizi yazmıştım zaten. bu şekilde olma ihtimali çok çok çok azzzzz. bende yumurtlama günümü kaçırmayayım diye takip ediyorum.belki olur umudu var işte içimde. sen bakma benim burda şen şakrak olduğuma bu aralar çok canım sıkkın. sadece hayata gülmeyi seviyorum. problemleri üzülerek büyütmek istemiyorum.ailelerimize bile bişey diyemedik daha ikidebir sorup duruyolar olmuyosa doktora gidin diye ama biz gittik diyemedik. kimseyide üzmek istemiyorum. kocişim desen kendini suçlu hissediyo ve o çok üzüldü. ben en çok onun üzülmesine üzüldüm. ama inanıyorum bu problemi aşıcağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?