Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr ben yatıommm...başım ağrıo...uyuyimde geçsinnn...hepiniziöpüymmm...ereayım tekrar nice yıllara...görüşürüzz..

erenaycım tatlım bak ksel le sen tanışmışmıydın listeye ekledik onu çok tatlı bir karııı
yazılarını okudum kanka ama denk gelmemeiştik hiçç
bu akşam tanıştık iştee
kızlar partiya az kaldı hazırlık yaptım bekliyom
ewet son 3 dk
ben süslüyüm zaten hazırım partiye. kaç yaşına giriyo

25 oluyom canım
başak listedeki yaşımı da değişmelisin kuzucumm

inş rabbim en sağlıklısını nasıp eder benım teyzemde boyleydı sımdı 7 aylık ve cok saglıklı hiç merk etme hersey duzelır.

sagolasın senıde ugrastırdım 4 haftalık oluyor herhaldeee herkezınnn darısııı basınaaaaaaaacoooooooooookk tskkk ederımmmmmmmmmmmmmm.

hiç önemli değil canım inşallah darısı başımıza olur

beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
koltuklarım geldiğinden beri yatılı misafirim var
anca bu akşam boş üstleriii

hani önce başakla ben ziftah yapacaktık oldumu şimdi

en azından ne olduğunu biliyorsunuz dr da ona göre bi tedavi yapar inşallah bu sefer herşey daha iyi olur

eroşcummm nice senlere tatlımmmmmm

yaşlandınnnnnnn oleyyyyyyyy

Son düzenleme:
takılmazsan alınırız valla. hem bi kere bize takılmaya başlayınca başka topiklere gidersen biz kıskanıyoz
ben idare ederim heryeri aaa pek hamaratımdır merak etmee

beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
eee sen o zaman hamile kalamazsınki rahat bıraksınlar da çalışmaları hızlandırın ama dimi kızarım böyle düşünmeyen misafirlereee

bu akşam tanıştık iştee

ewet son 3 dk

25 oluyom canım

evet daha önce karşılaşmamıştık. doğum günün kutlu olsun canım . nice mutlu yıllara...

googla derya abla fal yaz...çıkan ilk linke tıkla üye ol...sonra kahve falının fotografını çek 3 tane resim alıo..onları yükle...gönder..15-20 dakika sonra cvp gelio...
tşk gülümmmm

beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
cnm güzelll mişşş koltukların pek göremedik ama bu da yeterr .....
benim bütün eşyalarım kahwe krem klasiklik içime ruhuma işlemişşş dışarıyada yansıtmışım farklında olmadann

merhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam
merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın?
kızlarrr ben yatıommm...başım ağrıo...uyuyimde geçsinnn...hepiniziöpüymmm...ereayım tekrar nice yıllara...görüşürüzz..

iyi uykular serayım yatta dinlen sabaha geçmiş olur inşallah öptümm

eroşcummm nice senlere tatlımmmmmm

yaşlandınnnnnnn oleyyyyyyyy
sağol kankaaamm
mesajlarım gelmeye başladııı
telefon durmuyo
:

eee sen o zaman hamile kalamazsınki rahat bıraksınlar da çalışmaları hızlandırın ama dimi kızarım böyle düşünmeyen misafirlereee

yok canım ben rahatsız olmam herkesten evimin modeli çok kullanışlı banyom yatak odamın yanında ve arada kapı var evden ayrı oluyoz o kapıyı kilitleyince sorun olmuyo yani
zaten 1 haftadırda kırmızıyım ayrıca ben hayatta ara vermem çalışmalarıma misafr utansın ama dimi...
Ama dedimya ben rahatsızlık hissetmiyorumm

iyyi uykular canım...

bu akşam tanıştık iştee

ewet son 3 dk

25 oluyom canım
nice yaşlaraa,en güzel hediyen bu yaş için bi bebek olur inş.:)

inş rabbim en sağlıklısını nasıp eder benım teyzemde boyleydı sımdı 7 aylık ve cok saglıklı hiç merk etme hersey duzelır.
inşallah cnm, arada sırada umutsuzluğa kapılsam da bigün bende böyle hikayemi anlatıcam biliyorum...inşallah...

hiç önemli değil canım inşallah darısı başımıza olur

en azından ne olduğunu biliyorsunuz dr da ona göre bi tedavi yapar inşallah bu sefer herşey daha iyi olur
sğl cnm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…