yazılarını okudum kanka ama denk gelmemeiştik hiççerenaycım tatlım bak ksel le sen tanışmışmıydın listeye ekledik onu çok tatlı bir karııı
ewet son 3 dkkızlar partiya az kaldı hazırlık yaptım bekliyom
ben süslüyüm zaten hazırım partiye. kaç yaşına giriyo
aaa evet olursa maviş olsun:) cnm nisan ayından beri korunmuyorum ben 3 kez hamile kaldım, çok şükür onda bi sıkıntı yok en fazla 2-3 ay bekledim,,, benim sorun hamileliklerim devam etmiyo 9.haftayı göremedik bi türlü...
Amannnn bide kahvemi yapıcaz :)) hiç uğraşamam gece gece kalsın cnm sağol :)
genel sorunum pıhtılaşma, iğne kullanıyorum...ilk bebeğimde iğne kullansaydım eğer herşey yolundaydı aslında, 2. Bebeğimin trizomi 16 yüzünden hiç kalbi atmadı,3.de hiç bi problem yok kendi kendine düşük oldu... En son yumurtalık rezervine bakıldı çok düşük çıktı,yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyo dr cum, bide o yöne çalışıcaz bu kez bakalımmm
sagolasın senıde ugrastırdım 4 haftalık oluyor herhaldeee herkezınnn darısııı basınaaaaaaaacoooooooooookk tskkk ederımmmmmmmmmmmmmm.
beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
koltuklarım geldiğinden beri yatılı misafirim var
anca bu akşam boş üstleriii
aaa evet olursa maviş olsun:) cnm nisan ayından beri korunmuyorum ben 3 kez hamile kaldım, çok şükür onda bi sıkıntı yok en fazla 2-3 ay bekledim,,, benim sorun hamileliklerim devam etmiyo 9.haftayı göremedik bi türlü...
amannnn bide kahvemi yapıcaz :)) hiç uğraşamam gece gece kalsın cnm sağol :)
genel sorunum pıhtılaşma, iğne kullanıyorum...ilk bebeğimde iğne kullansaydım eğer herşey yolundaydı aslında, 2. bebeğimin trizomi 16 yüzünden hiç kalbi atmadı,3.de hiç bi problem yok kendi kendine düşük oldu... en son yumurtalık rezervine bakıldı çok düşük çıktı,yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyo dr cum, bide o yöne çalışıcaz bu kez bakalımmm
ben idare ederim heryeri aaa pek hamaratımdır merak etmeetakılmazsan alınırız valla. hem bi kere bize takılmaya başlayınca başka topiklere gidersen biz kıskanıyoz
eee sen o zaman hamile kalamazsınki rahat bıraksınlar da çalışmaları hızlandırın ama dimibeğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
hmm iyi beğendiysen sorun yokkhadi ya hain misafiirler yeni koltukları bulmşlar hemen çöreklenmişler
parkeler çok hoş kanka tam zevkim
38di sanırım
yazılarını okudum kanka ama denk gelmemeiştik hiçç
bu akşam tanıştık iştee
ewet son 3 dk
25 oluyom canım
başak listedeki yaşımı da değişmelisin kuzucumm
tşk gülümmmmgoogla derya abla fal yaz...çıkan ilk linke tıkla üye ol...sonra kahve falının fotografını çek 3 tane resim alıo..onları yükle...gönder..15-20 dakika sonra cvp gelio...
cnm güzelll mişşş koltukların pek göremedik ama bu da yeterr .....beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
cnm hala aynıyım ben başım dumanlı uçuyorum sen nasılsınn kuzummmm
dikkat et canım kendine sende var sanki bişilerhayırlısı artıkk iyiyim canım sağol
aaaa nasıl baktırdın cnmmm ya bende istiyorum özelden yassana bana nasıl olduğunu gülüm yazarmısınnn
merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın?merhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam
kızlarrr ben yatıommm...başım ağrıo...uyuyimde geçsinnn...hepiniziöpüymmm...ereayım tekrar nice yıllara...görüşürüzz..
aaa karıya bak itirafta ediyor yaniiiiben idare ederim heryeri aaa pek hamaratımdır merak etmee
hmm iyi beğendiysen sorun yokk
başakım aynı yaştayız kuzum unutmaa
2 ay sonrada ben sana yaparım bu şakalarııııı
sağol kankaaammeroşcummm nice senlere tatlımmmmmm
yaşlandınnnnnnn oleyyyyyyyy
:
eee sen o zaman hamile kalamazsınki rahat bıraksınlar da çalışmaları hızlandırın ama dimikızarım böyle düşünmeyen misafirlereee
iyyi uykular canım...kızlarrr ben yatıommm...başım ağrıo...uyuyimde geçsinnn...hepiniziöpüymmm...ereayım tekrar nice yıllara...görüşürüzz..
nice yaşlaraa,en güzel hediyen bu yaş için bi bebek olur inş.:)yazılarını okudum kanka ama denk gelmemeiştik hiçç
bu akşam tanıştık iştee
ewet son 3 dk
25 oluyom canım
başak listedeki yaşımı da değişmelisin kuzucumm
inşallah cnm, arada sırada umutsuzluğa kapılsam da bigün bende böyle hikayemi anlatıcam biliyorum...inşallah...inş rabbim en sağlıklısını nasıp eder benım teyzemde boyleydı sımdı 7 aylık ve cok saglıklı hiç merk etme hersey duzelır.
sğl cnm inş.hiç önemli değil canım inşallah darısı başımıza olur
en azından ne olduğunu biliyorsunuz dr da ona göre bi tedavi yapar inşallah bu sefer herşey daha iyi olur
merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın?
iyi uykular serayım yatta dinlen sabaha geçmiş olur inşallahöptümm
hadi cnm sallama bu kadar mı seviliyosun yani:76::76::76::76::76::76::76::76:vsağol kankaaamm
mesajlarım gelmeye başladııı
telefon durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?