mrh arkadaşlar...
sayfanızın başına bayıldım ne güzel tanıtmışsınız kendinizi çok eğlencelisiniz
bu arada yeni hamiş varmış yeşil çok tebrik ediyorum seni.sayfaları okuyamadım belirtilerini yazabilir misin?
benim de adet tarihim yaklaştı hiç ümidim yok belim karnım ağrıyor yine bizimkisi bir umut
slm canım uyumuşum ben yaa.yeni kalktımm
herzaman dua ediyorum canım şimdi daha çok ederim ama
Sağol bebeğim evet bu sefer daha koyu belirgin çıktı canım
allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin bitanem
çok heycanlı bi durum canım inşallah sizde yaşayacaksınız
Evet tatlım bi kere yaptım vesile işte :)
geldim canım geldim:18::18: Canım en azından hala ümit var henüz adet olmamışsın inşallahta olman bebişin gelir
Maşallah canım sizeAllah mutluluğunuzu bozmasın...
Serayım bebeğim eşimle birlikte yaptık testişuan ağzı kulaklarında geziyor bakalım bide dra gidelimde içim rahatlasın
ben anneme söledim bitek dra gittikten sonra sölicez diğerlerine :) hayırlısı olsun bakalım
A.s. Canım sen nasılsın gittinmi dra?
hoşgeldinnn evet biz anneliği neşeli şekilde bekliyoruzz
bu stres çok fazla ve bazen çok üzücü bizde dertlenerek değil gülerek eğlenerek geçirelim dedik bu süreci
gel sende bizle bekle katıl bizee
Arkadaşlar merhaba ben bugün aranıza katıldım.Gün içerisinde birçok başlıkta soro ve sorunlarımı paylaştım ama pek ilgilenen olmadı.Yaklaşık 1 YILDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.Eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %0 bende bir problem yok gayett düzenli herşeyy Eşimin sperm sayısı sonkii teste göre 60 milyon Ocak ayında 3. aşılamamı yaptırdım.morfolojisi bozuk olanarr aşılamalarının tutmadığını biliyorum doktor ısrarla yapacağını söyledi bu arada devlett hastanesindee devam ediyorum.Bu aşılamamda garip olan aşılamamın 10. gününde sabah kanamam oldu sonra kesildi Doktorumu aradım bi test yapalım dedi sonuç1,69 yani hamile değilim.Doktor yinede kullandığm jele devam etmemi ve beklememi söylediAşılamamın 19 günü olacak yarın perşembe günüde adet günümm sizcee bu kanama ne kanaması olabilirr
hoşgeldinnn evet biz anneliği neşeli şekilde bekliyoruzz
bu stres çok fazla ve bazen çok üzücü bizde dertlenerek değil gülerek eğlenerek geçirelim dedik bu süreci
gel sende bizle bekle katıl bizee
günaydınnnn. iyiyim canım yaa ne olsun bugün yorulmuşum yemekten sonra uyumak iyi geldi valla sen nasılsın?
sağol canım.çok iyi anlıyorum sizi.1 yıl oldu benim de... yaşım da 30
sağol bebeğim darısı sizlere olsun inşallahh tez zamanda sağlıklaaakızlarr iyi gecelerrrr
yeşilimmmm 2. ve net çizgin hayırlı olsun tatlımm
allahım tamamına sağlıkla erdirsin ,topaç gibi bebeğin olsun inşallah
bengi kız üzülme hala umutt vaaaarrr
olmazsa bir dahaki ay varrr
evet bebeğim inşallah sanada ve diğer arkadaşlarıma gülerYeşilimmm bu ay sana güldü hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallahhhhh
mrh arkadaşlar...
sayfanızın başına bayıldım ne güzel tanıtmışsınız kendinizi çok eğlencelisiniz
bu arada yeni hamiş varmış yeşil çok tebrik ediyorum seni.sayfaları okuyamadım belirtilerini yazabilir misin?
benim de adet tarihim yaklaştı hiç ümidim yok belim karnım ağrıyor yine bizimkisi bir umut
evet ya gel katıl bizee ben buraya katılalı 1 hafta falan oldu ama sanki çok uzun zamandan beri buradaymışım gibi hissediyorum. bütün arkadaşlar çok cana yakın. kızlar şımartayım sizi azıcık hepinizi seviyorum bennnnn
sağol canım.çok iyi anlıyorum sizi.1 yıl oldu benim de... yaşım da 30
şımart şımartevet ya gel katıl bizee ben buraya katılalı 1 hafta falan oldu ama sanki çok uzun zamandan beri buradaymışım gibi hissediyorum. bütün arkadaşlar çok cana yakın. kızlar şımartayım sizi azıcık hepinizi seviyorum bennnnn
sağol bebeğim darısı sizlere olsun inşallahh tez zamanda sağlıklaaa
merhaba canım hoşgeldin bizim topiğimiz böyle hep neşelieğlencelii
teşekkür ederim buarada canım darısı sana olsun inşallah
en büyük belirtim canım kasık ve göğüs ağrım oldu canım ama baskın olarak kasık ağrısı ara ara da tansiyonum düşüyodu umudunu hiç kaybetme canım
evet ya gel katıl bizee ben buraya katılalı 1 hafta falan oldu ama sanki çok uzun zamandan beri buradaymışım gibi hissediyorum. bütün arkadaşlar çok cana yakın. kızlar şımartayım sizi azıcık hepinizi seviyorum bennnnn
bende 31 yaşındayım 9 aydan beri uğraşıyoz canımm ama ben heppp çokkkk umutluyummm. inanmak başarmanın yarısıdır :))
ben de 1 haftadır yzıyorum başka topikte.ama artık iş başlayınca az girebilcem.arada katılırsam yine de kabul eder misinizz?benim kanım kaynadı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?