Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mrh arkadaşlar...
sayfanızın başına bayıldım ne güzel tanıtmışsınız kendinizi çok eğlencelisiniz
bu arada yeni hamiş varmış yeşil çok tebrik ediyorum seni.sayfaları okuyamadım belirtilerini yazabilir misin?
benim de adet tarihim yaklaştı hiç ümidim yok belim karnım ağrıyor yine bizimkisi bir umut

hoşgeldinnn evet biz anneliği neşeli şekilde bekliyoruzz
bu stres çok fazla ve bazen çok üzücü bizde dertlenerek değil gülerek eğlenerek geçirelim dedik bu süreci
gel sende bizle bekle katıl bizee

Arkadaşlar merhaba ben bugün aranıza katıldım.Gün içerisinde birçok başlıkta soro ve sorunlarımı paylaştım ama pek ilgilenen olmadı.Yaklaşık 1 YILDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.Eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %0 bende bir problem yok gayett düzenli herşeyy Eşimin sperm sayısı sonkii teste göre 60 milyon Ocak ayında 3. aşılamamı yaptırdım.morfolojisi bozuk olanarr aşılamalarının tutmadığını biliyorum doktor ısrarla yapacağını söyledi bu arada devlett hastanesindee devam ediyorum.Bu aşılamamda garip olan aşılamamın 10. gününde sabah kanamam oldu sonra kesildi Doktorumu aradım bi test yapalım dedi sonuç1,69 yani hamile değilim.Doktor yinede kullandığm jele devam etmemi ve beklememi söylediAşılamamın 19 günü olacak yarın perşembe günüde adet günümm sizcee bu kanama ne kanaması olabilirr

slm canım uyumuşum ben yaa.yeni kalktımm

bende iyim cnm gitmedim dr.a aman olucağı warsa olur napimmm
Sen nasılsınnn bebeğimmm

bu stres çok fazla ve bazen çok üzücü bizde dertlenerek değil gülerek eğlenerek geçirelim dedik bu süreci

sağol canım.çok iyi anlıyorum sizi.1 yıl oldu benim de... yaşım da 30

canımcım hoşgeldin bu konuda bilgim olmasada sana cevap vermek istedim
ama eminim aşılama deneyimi olan arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır.
hayırlısı olsun inşallah

evet ya gel katıl bizee ben buraya katılalı 1 hafta falan oldu ama sanki çok uzun zamandan beri buradaymışım gibi hissediyorum. bütün arkadaşlar çok cana yakın. kızlar şımartayım sizi azıcık hepinizi seviyorum bennnnn

sağol canım.çok iyi anlıyorum sizi.1 yıl oldu benim de... yaşım da 30

ben 7 yıllık evliyim dün itibariyle yaşım 25 oldu
2006 yılında 5 aylık bebeğimi kaybettim
6 yıldır bebek için uğraşıyozzzz
kısmet işte ne zaman olursaaa
buralarda kafa dağıtıyoz işteee

sağol bebeğim darısı sizlere olsun inşallahh tez zamanda sağlıklaaa
Yeşilimmm bu ay sana güldü hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallahhhhh
evet bebeğim inşallah sanada ve diğer arkadaşlarıma güler

merhaba canım hoşgeldin bizim topiğimiz böyle hep neşeli eğlencelii
teşekkür ederim buarada canım darısı sana olsun inşallah
en büyük belirtim canım kasık ve göğüs ağrım oldu canım ama baskın olarak kasık ağrısı ara ara da tansiyonum düşüyodu umudunu hiç kaybetme canım

şımart şımart
başak olsaydı en çok o şımarırdııııı

amin,yeşilimm nasıl sabrediyon kızım gitsene doktora yaaaaa
ay ben çatladım senin yerineee
evet neşeli tpikz bizzzz

ben de 1 haftadır yzıyorum başka topikte.ama artık iş başlayınca az girebilcem.arada katılırsam yine de kabul eder misinizz?benim kanım kaynadı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…