slm kizlarrr...nasilsinizzzz? kim demisti ya sut buhari mantar yapti bende die? nazemirdi galiba...ben bu buhari yapali 2 hafta oldu ama bende 2 gundur acaip kasinti var sanirim mantar daha once mantar olmadigi icin bilemiom..napcam bana akil verin öluom kasintidan aglicam simdi...advantan die bi krem suruom ama bisi olmadi daha((
şımart şımart
başak olsaydı en çok o şımarırdııııı
amin,yeşilimm nasıl sabrediyon kızım gitsene doktora yaaaaa
ay ben çatladım senin yerineee
evet neşeli tpikz bizzzz
gel kuzum gel sen!!!!
az da olsa yine gelll
kafan dağılır bizl eğlenirsin accıkkk
beklemek çok zor dimi?ne güzel ben de stres yapmak istemiyorum artık.adet yaklaşınca hemen psikolojim değişiyor
bende bugün sevgi manyağıyım yaaa. şımarık olasım var bugünnn mucuk mucuk mucuk
ne güzel ben de stres yapmak istemiyorum artık.adet yaklaşınca hemen psikolojim değişiyor
bu deli kankamın tel nosunu alayımda çaldırayım ben onuuuuubaşak nerelerde yaww gözükmedi bugün hiç kulaklarını çınlatalımda gelsin. başakkkkk başaaakkk sesimize gelllllll
vallah birkaç sayfa okudum onda bile çok eğlendim
sağol bebeğim darısı sizlere olsun inşallahh tez zamanda sağlıklaaa
evet bebeğim inşallah sanada ve diğer arkadaşlarıma güler
merhaba canım hoşgeldin bizim topiğimiz böyle hep neşelieğlencelii
teşekkür ederim buarada canım darısı sana olsun inşallah
en büyük belirtim canım kasık ve göğüs ağrım oldu canım ama baskın olarak kasık ağrısı ara ara da tansiyonum düşüyodu umudunu hiç kaybetme canım
beklemek çok zor dimi?
heleki belirsizlik.....
gel bende seni şımartayımm ay ay güzel kselcim, esprili hatunumm
bu deli kankamın tel nosunu alayımda çaldırayım ben onuuuuu
mood nassın kuzu?
daha dur topik bi toplasında görr sen eğlenceyiiii
bencede canım Allaha emanetiz olacağı varsa olur zaten bekle birazcık daha sen en iyisibende iyim cnm gitmedim dr.a aman olucağı warsa olur napimmm
Sen nasılsınnn bebeğimmm
canım bengisum benimmsağolun kızlar hayla bir umut var bakalım neyse ben çıktımyarın görüşürüz öpüldünüz
canım hiç bi bilgim yok bu konuda üzgünüm hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba ben bugün aranıza katıldım.Gün içerisinde birçok başlıkta soro ve sorunlarımı paylaştım ama pek ilgilenen olmadı.Yaklaşık 1 YILDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.Eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %0 bende bir problem yok gayett düzenli herşeyy Eşimin sperm sayısı sonkii teste göre 60 milyon Ocak ayında 3. aşılamamı yaptırdım.morfolojisi bozuk olanarr aşılamalarının tutmadığını biliyorum doktor ısrarla yapacağını söyledi bu arada devlett hastanesindee devam ediyorum.Bu aşılamamda garip olan aşılamamın 10. gününde sabah kanamam oldu sonra kesildi Doktorumu aradım bi test yapalım dedi sonuç1,69 yani hamile değilim.Doktor yinede kullandığm jele devam etmemi ve beklememi söylediAşılamamın 19 günü olacak yarın perşembe günüde adet günümm sizcee bu kanama ne kanaması olabilirr
canım bende sabırsızlanıyorum aslında yarın aricak eşim dru ona göre gitcez bakalım çatlama dur be yaaaşımart şımart
başak olsaydı en çok o şımarırdııııı
amin,yeşilimm nasıl sabrediyon kızım gitsene doktora yaaaaa
ay ben çatladım senin yerineee
evet neşeli tpikz bizzzz
siz birbirinizi burda mı tanıdınız...helal olsun nazar değmesin hiç birinize.bu neşeyle herkes hamile kalır burda.hamile kalmak için no stres diyorlar
siz birbirinizi burda mı tanıdınız...helal olsun nazar değmesin hiç birinize.bu neşeyle herkes hamile kalır burda.hamile kalmak için no stres diyorlar
kızım ben zaten çatlamışım hi hicanım bende sabırsızlanıyorum aslında yarın aricak eşim dru ona göre gitcez bakalım çatlama dur be yaaakocişin napsın sonra çatlak karıyı sen kocişine lazımsın
aynen öyle no stres bol bebe. tütütütüütüü nazar değmesin hepiçimize. ben başka topikteydim ama çok sıkıcıydı burayı buldum bütün arkadaşlar doğurana kadarda bırakmam :))
peki belin ağrımışmıydı?benim adet öncesi hep belim ağrır yine ağrıyor o yüzden pek umut edemiyorum.ama hafif göğüslerim acıyor daha önce hiç acımazdı.ay kusura bakma çok soru sordm
arkadaşlar tanıştığıma mennun oldum.allah neşenizi hiç eksik etmesin.hepiniz en kısa zamanda bebelerinize kavuşursunuz inşallah.arada ziyaretinize gelirim beni unutmayın ha:)
belim hafif ağrıyodu canım şimdi daha .çok ağrımaya başladı sanki..
valla canım ben 10 gündür adet olacam gibi kasık ağrısı çektim halada var hayırlısı olsun inşallah hamişsindir tatlımmm
kardelen5233,
duman85,
ksel,
kullanilmayannick,
nazemir,
kızlar sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?