Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben travazol diye krem kullanıyorum kaşıntıya iyi geliyor bide dra git fitil antibiyotik verir sana kan testide yaptır tekrardan hamile değilsen ilaçlarına başla yoksa hem kaşıntı hem yanma mahvediyor insanı birde eşinle birlikte olma bulaşıcı oluyor onada geçer aynı kaşıntı yanma
herkese selamlar hemen çıkıyorum eşim evde

şımart şımart
başak olsaydı en çok o şımarırdııııı

amin,yeşilimm nasıl sabrediyon kızım gitsene doktora yaaaaa
ay ben çatladım senin yerineee
evet neşeli tpikz bizzzz

başak nerelerde yaww gözükmedi bugün hiç kulaklarını çınlatalımda gelsin. başakkkkk başaaakkk sesimize gelllllll

ne güzel ben de stres yapmak istemiyorum artık.adet yaklaşınca hemen psikolojim değişiyor
beklemek çok zor dimi?
heleki belirsizlik.....
bende bugün sevgi manyağıyım yaaa. şımarık olasım var bugünnn mucuk mucuk mucuk

gel bende seni şımartayımm ay ay güzel kselcim, esprili hatunumm

başak nerelerde yaww gözükmedi bugün hiç kulaklarını çınlatalımda gelsin. başakkkkk başaaakkk sesimize gelllllll
bu deli kankamın tel nosunu alayımda çaldırayım ben onuuuuu

mood nassın kuzu?
vallah birkaç sayfa okudum onda bile çok eğlendim

daha dur topik bi toplasında görr sen eğlenceyiiii

peki belin ağrımışmıydı?benim adet öncesi hep belim ağrır yine ağrıyor o yüzden pek umut edemiyorum.ama hafif göğüslerim acıyor daha önce hiç acımazdı.ay kusura bakma çok soru sordm

beklemek çok zor dimi?
heleki belirsizlik.....

gel bende seni şımartayımm ay ay güzel kselcim, esprili hatunumm

erenayefe beni seviyo erenayefe beni seviyo ehe ehe ehe. mutlu oldum. (sıyırdım acıkın 31 yaşında oldum hala içimdeki çocukla oyun oynuyorum)

bu deli kankamın tel nosunu alayımda çaldırayım ben onuuuuu

mood nassın kuzu?

daha dur topik bi toplasında görr sen eğlenceyiiii

siz birbirinizi burda mı tanıdınız...helal olsun nazar değmesin hiç birinize.bu neşeyle herkes hamile kalır burda.hamile kalmak için no stres diyorlar

bende iyim cnm gitmedim dr.a aman olucağı warsa olur napimmm
Sen nasılsınnn bebeğimmm
bencede canım Allaha emanetiz olacağı varsa olur zaten bekle birazcık daha sen en iyisi
ben iyiyim canım biraz başım ağrıdı bügün heycandan heralde :)
sağolun kızlar hayla bir umut var bakalım neyse ben çıktım yarın görüşürüz öpüldünüz
canım bengisum benimm aferim kıs umutlu ol böyle işte :) hadi görüşürüz bebeğim
canım hiç bi bilgim yok bu konuda üzgünüm hakkında hayırlısı olsun
şımart şımart
başak olsaydı en çok o şımarırdııııı

amin,yeşilimm nasıl sabrediyon kızım gitsene doktora yaaaaa
ay ben çatladım senin yerineee
evet neşeli tpikz bizzzz
canım bende sabırsızlanıyorum aslında yarın aricak eşim dru ona göre gitcez bakalım çatlama dur be yaaa kocişin napsın sonra çatlak karıyı sen kocişine lazımsın

siz birbirinizi burda mı tanıdınız...helal olsun nazar değmesin hiç birinize.bu neşeyle herkes hamile kalır burda.hamile kalmak için no stres diyorlar

evet ,kısa sürede kaynaştık,dert ortağı olduk birbirimizin,herkesin beklentisi aynı olunca kaynaşmak kolay oluyooo
2012 uğurlu geldi geçen ay 2 tane bu ay henüz bi tane hamişimiz var ,2 tanede hamile olarak aramıza katılanlar var

aynen öyle no stres bol bebe. tütütütüütüü nazar değmesin hepiçimize. ben başka topikteydim ama çok sıkıcıydı burayı buldum bütün arkadaşlar doğurana kadarda bırakmam :))

canım bende sabırsızlanıyorum aslında yarın aricak eşim dru ona göre gitcez bakalım çatlama dur be yaaa kocişin napsın sonra çatlak karıyı sen kocişine lazımsın
kızım ben zaten çatlamışım hi hi
kocişim çatlak olmamı seviyo belkimmmm
oooo ne zaman gitçennnn
aynen öyle no stres bol bebe. tütütütüütüü nazar değmesin hepiçimize. ben başka topikteydim ama çok sıkıcıydı burayı buldum bütün arkadaşlar doğurana kadarda bırakmam :))

inşallah hep beraber doğururuzzz

ahanda kankeytam geldiiiiiiiii
başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

arkadaşlar tanıştığıma mennun oldum.allah neşenizi hiç eksik etmesin.hepiniz en kısa zamanda bebelerinize kavuşursunuz inşallah.arada ziyaretinize gelirim beni unutmayın ha:)

peki belin ağrımışmıydı?benim adet öncesi hep belim ağrır yine ağrıyor o yüzden pek umut edemiyorum.ama hafif göğüslerim acıyor daha önce hiç acımazdı.ay kusura bakma çok soru sordm

belim hafif ağrıyodu canım şimdi daha .çok ağrımaya başladı sanki..
valla canım ben 10 gündür adet olacam gibi kasık ağrısı çektim halada var hayırlısı olsun inşallah hamişsindir tatlımmm

kardelen5233,
duman85,
ksel,
kullanilmayannick,
nazemir,
kızlar sizler nasılsınız?

iyiyiz tatlım sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…