ne güzel mutluluğun hep daim olsun yüzün hep gülsün canım
sağol sara ablaım darısı sağlıkla tez zamanda sana olsun inşallahhhyeşilcim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah kandada baktır bize müjdeyi ver bu akşam kutlama yapalım senin ve bebeğinin şerefine
günaydın kızlar yazdıklarınızı okuduk çok saolun hepinizden bugün işte ilk günüm ağrım var bacaklarımda ve sırtımda dr kaburganda kas ezimesi omuş dedi krem felan veremem dedi kana geçer dedi sonra cuma günü kendi hamiş dr gittim oda beby iyi dedien çokta plesantaya baktım dedi ayrılma varmı diye ama yok dedi ama yinede bu aralar dikket et dedi. bu arada yeşilde hamileymiş tebrik ederim. bizim topikte hamileler çoğalıyo darısı diğerlerine.
canlarım idrar testini tekrarladım sabah yine çıktı kırmızı çizgim çok şükürcuma günüde dr a gideyim diyorum batımdan geçsin biraz yoksa yarın falan gitsemmi bilemedimkafam karışık:44:
bengisu nerdesin kuzumtest yaptınmı inşallah hamişsindir bebeğim
hadi hayırlısı canım biran önce dra da git için rahat etsin neden biraz daha bekliyosun ki zaten teste ikinci çizgide çıkmış biran önce git dr ilaç vitamin falan verir
rüyamdada 3 yada 4 tanemi tam emin değilim bebek gördüm bakalım bu ay sanki bir kaç kişiden daha hamile haberi alacaz gibime geliyor çünkü rüyamda ne zaman bebek görsem hamile haberi alırım
saol canım teşekkür ederim sende hep mutlu ol emi
sağol sara ablaım darısı sağlıkla tez zamanda sana olsun inşallahhh
cuma günü dra gidecem ozaman kan testi yaptırırım daha bugün batım zaten
canlarım idrar testini tekrarladım sabah yine çıktı kırmızı çizgim çok şükürcuma günüde dr a gideyim diyorum batımdan geçsin biraz yoksa yarın falan gitsemmi bilemedimkafam karışık:44:
bengisu nerdesin kuzumtest yaptınmı inşallah hamişsindir bebeğim
hadi hayırlısı canım biran önce dra da git için rahat etsin neden biraz daha bekliyosun ki zaten teste ikinci çizgide çıkmış biran önce git dr ilaç vitamin falan verir
rüyamdada 3 yada 4 tanemi tam emin değilim bebek gördüm bakalım bu ay sanki bir kaç kişiden daha hamile haberi alacaz gibime geliyor çünkü rüyamda ne zaman bebek görsem hamile haberi alırım
haklısın sara ablam yarın yada çarşamba giderim büyük ihtimalle..amin yeşilcim sağol ama bence bekleme neden dersen idrarda çift çıktığına göre kandada kesin çıkacaktır hem değerini öğrenmiş olursun hemde olası bi düşük tehlikesine karşı önceden önlem almış olursun tamam mı canım Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin inşallah tatlım
canımmm benimmm çok sevindimm yinee..git doktora bekleme bence...ohhh bi koca göbüşlümüz daha olduu...hadi bakalım darısı olmayan herkese inşallahh
kızlar hafta sonu kayınvalidemle görümcemler bizdeydi çok eğlendikgece geç saatlere kadar görümcemlerle sohbet ettik film izledik mısır patlattık un helvası yaptık bugünde gitmeyin didim ama olmaz siz işe gidiyosunuz biz ne yapalım evde dediler bugün gidelim yarın yine gelecez dediler çünkü yarın benim doğum günüm bu arada kayınvalidemle elma reçeli yaptık çok güzel oldu isterseniz tarif verebilirim
haklısın sara ablam yarın yada çarşamba giderim büyük ihtimalle..
güzel dileklerin için teşekkür ederim aminnnnnnnn. darısı tüm dileyen isteyenler olsun inşallahhhh
serayım canım benimmmgidecem canım dra en kısa zamanda inşallah
darısı sizlere olsun canım benim seninde bata az kaldı inşallah seninde güzel haberlerini alırızzz kuzum benimmm
haklısın sara ablam yarın yada çarşamba giderim büyük ihtimalle..
güzel dileklerin için teşekkür ederim aminnnnnnnn. darısı tüm dileyen isteyenler olsun inşallahhhh
serayım canım benimmmgidecem canım dra en kısa zamanda inşallah
darısı sizlere olsun canım benim seninde bata az kaldı inşallah seninde güzel haberlerini alırızzz kuzum benimmm
ayyyy ne güzellll maaşallah maaşallahAllah muhabbetinizi arttırsın cnmm...şimdiden iyiki doğdun saracımmmmm Eki Görüntüle 340999 Eki Görüntüle 340998 Eki Görüntüle 340997
inşallahhh canımmm...kısmet pek umut yok gibi ama...hiçde yokk deil...kaybetmemeye çalışıom umudumu yinede
çok sağol canım teşekkür ederim
umutsuzluk yok canım inşallah sendende yakında güzel haberler alacaz ben inanıyorum seraycım
rica ederim canım ...şimdiden kutladım yarın ne olacağı belli değil işyerinin yoğun olabilir...unutmuş olmayimama burda olursam yine kutlarımm
inşallah canım benim inşallah...herkesten güzel haberler alalım inşallahhhh...
maşallah size sara ablamkızlar hafta sonu kayınvalidemle görümcemler bizdeydi çok eğlendikgece geç saatlere kadar görümcemlerle sohbet ettik film izledik mısır patlattık un helvası yaptık bugünde gitmeyin didim ama olmaz siz işe gidiyosunuz biz ne yapalım evde dediler bugün gidelim yarın yine gelecez dediler çünkü yarın benim doğum günüm bu arada kayınvalidemle elma reçeli yaptık çok güzel oldu isterseniz tarif verebilirim
inşallahhh canımmm...kısmet pek umut yok gibi ama...hiçde yokk deil...kaybetmemeye çalışıom umudumu yinede
maşallah size sara ablamne güzel eğlenmişsinizzz...
ŞİMDİDEN DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN OZAAMAN..YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK HUZUR VE BEBİŞ GETİRSİN İNSALLAH
CANIMUMUDUNU YİTİRME HERZAMAN UMUT VAR OLACAK RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAHHH
Yaş pasta hamuru için:
3 yumurta, 1 bardaktan biraz fazla şeker, 1 bardak su, 1paket kabartma tozu, 1paket vanilya, 2bardak un, 3-4 KAŞIK SIVIYAĞ
Kreması için;
2 kaşık un, 1bardak süt, 3kaşık şekler
Kremsantisi için; 1 bardaktan az süt, 1 paket krem şanti
Yapılışı: Hamuru için şeker ve yumurtalar iyice çırpılır sonra diğer malzemeler eklenir en son kabartma tozunu koyun ve tekrar çırpın yağlanmış kek kalıbına döküp fırında 180 derecede 365-40 dk pişirin soğuyunca kalıptan çıkarıp nazikçe ortadan ikiye ayırın alt kısmını üste gelicek şekilde başka bir yere ayırın
Kreması için sütü şekeri ve unu topaklanma kalmayacak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin ve soğumaya bırakın ayrı bi kaptada krem şantiyi iyice çırpın ve katılaşması için dolaba koyun sonra krema iyice soğuduğunda içine 2 kaşık çırptığımız krem şantiden alın ve ikisini tekrar çırpın bu hazırladığımız krema yaş pastanın iç harcı arkadaşlar bunu pastamızın alt katına güzeelce yaydıktan sonra isterseniz arasına muz veya başka bir meyvede konabilir konmasa bile gayet güzel oluyo tadı merak etmeyin bu arada kekinizin kuru kısımlarını birazcık şekerli sütle ıslatabilirsiniz ama kek zaten yumuşak olduğu için ıslatmayadabilirsiniz neyse üst parçayıda pastamızın üstüne nazikçe ve dikkatlice yerleştirin parçalamadan biraz üstüne şekerli sütten dökebilirsiniz hazırlanmış kremadan kaldıysa biraz üstüne yayabilirsiniz yoksada direk krem şantiyi güzelce sürün üstünü istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz meyvelerle veya soslarla pasta süsleriyle bu arda ben marketten küçük paketlerde tek kullanımlık böğürtlen veya çikolata sosu kullanıyorum böğürtlenlisini denedim çok güzel oldu küçük küçük parçalar halinde döküp kürdanla ebru yapar gibi şekiller verdim kürdanla tablo gibi bişii çıkıyo ortaya meyvelerlede süslüyorum üzüm çilek vs. süslemesi size kalmış artık denemenizi tavsiye ederim haarika bir pasta oluyor bunu yaptıktan sonra hazırlarını yemek istemezsiniz şimdiden yapacaklara aafiyet olsun
ARKADAŞLAR SIVIYAĞI YAZMAMIŞIM KAFAMDAN YAZMIŞTIMDA TARİFİEKLEYİNDE EKSİK OLMASIN TARİF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?