Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yeşilcim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah kandada baktır bize müjdeyi ver bu akşam kutlama yapalım senin ve bebeğinin şerefine
sağol sara ablaım darısı sağlıkla tez zamanda sana olsun inşallahhh
cuma günü dra gidecem ozaman kan testi yaptırırım daha bugün batım zaten

nikolaycım canım keşke biraz daha dinlenebilseydin..
Allah korumuş sizleri..
canım sağol inşallah isteyen herkesin tez zamanda sağlıkla olur bebişi

canlarım idrar testini tekrarladım sabah yine çıktı kırmızı çizgim çok şükür cuma günüde dr a gideyim diyorum batımdan geçsin biraz yoksa yarın falan gitsemmi bilemedimkafam karışık:44:

bengisu nerdesin kuzum test yaptınmı inşallah hamişsindir bebeğim

hadi hayırlısı canım biran önce dra da git için rahat etsin neden biraz daha bekliyosun ki zaten teste ikinci çizgide çıkmış biran önce git dr ilaç vitamin falan verir
rüyamdada 3 yada 4 tanemi tam emin değilim bebek gördüm bakalım bu ay sanki bir kaç kişiden daha hamile haberi alacaz gibime geliyor çünkü rüyamda ne zaman bebek görsem hamile haberi alırım

yarın yada çarşamba gideyim en iyi drumu bi arayayımda bakim ne dicek..
inşallaahhh ilk önce senin sonra tüm arkadaşların hamiş haberini alırız baksana 4 tane bebiş haberi olacak desene ozaman nazoşummm

saol canım teşekkür ederim sende hep mutlu ol emi

amin sağol canım

sağol sara ablaım darısı sağlıkla tez zamanda sana olsun inşallahhh
cuma günü dra gidecem ozaman kan testi yaptırırım daha bugün batım zaten

amin yeşilcim sağol ama bence bekleme neden dersen idrarda çift çıktığına göre kandada kesin çıkacaktır hem değerini öğrenmiş olursun hemde olası bi düşük tehlikesine karşı önceden önlem almış olursun tamam mı canım Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin inşallah tatlım

canımmm benimmm çok sevindimm yinee..git doktora bekleme bence...ohhh bi koca göbüşlümüz daha olduu... hadi bakalım darısı olmayan herkese inşallahh

kızlar hafta sonu kayınvalidemle görümcemler bizdeydi çok eğlendik gece geç saatlere kadar görümcemlerle sohbet ettik film izledik mısır patlattık un helvası yaptık bugünde gitmeyin didim ama olmaz siz işe gidiyosunuz biz ne yapalım evde dediler bugün gidelim yarın yine gelecez dediler çünkü yarın benim doğum günüm bu arada kayınvalidemle elma reçeli yaptık çok güzel oldu isterseniz tarif verebilirim

ayyy hadi inşallahhh cnmm...beni üç kişi rüyasında görmüşş..annem ikiz görmüş hemde...bana ne kadar çok diyen var ya ikizin olsun die...şaştım kaldım walla...ama benim başım ağrıo yaa...adetten bi gün önce ağrırdı ve adet olacağımı anlardım...ne zamandır hep başım ağrıo...aşırı değil bugünkü hafif neseki...ilaçda içemiom..kısmet artık...gel 9 şubat gelll...hoş kan testi erkende olsa negatif çıktı ya ondanda beklemiom zati walla...

haklısın sara ablam yarın yada çarşamba giderim büyük ihtimalle..
güzel dileklerin için teşekkür ederim aminnnnnnnn. darısı tüm dileyen isteyenler olsun inşallahhhh
canımmm benimmm çok sevindimm yinee..git doktora bekleme bence...ohhh bi koca göbüşlümüz daha olduu... hadi bakalım darısı olmayan herkese inşallahh

serayım canım benimmm gidecem canım dra en kısa zamanda inşallah
darısı sizlere olsun canım benim seninde bata az kaldı inşallah seninde güzel haberlerini alırızzz kuzum benimmm

ayyyy ne güzellll maaşallah maaşallah Allah muhabbetinizi arttırsın cnmm...şimdiden iyiki doğdun saracımmmmm Eki Görüntüle 340998

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallahhh canımmm...kısmet pek umut yok gibi ama...hiçde yokk deil...kaybetmemeye çalışıom umudumu yinede

çok sağol canım teşekkür ederim

rica ederim canım ...şimdiden kutladım yarın ne olacağı belli değil işyerinin yoğun olabilir...unutmuş olmayim ama burda olursam yine kutlarımm

umutsuzluk yok canım inşallah sendende yakında güzel haberler alacaz ben inanıyorum seraycım

inşallah canım benim inşallah...herkesten güzel haberler alalım inşallahhhh...

çok incesin canım çok sağol

maşallah size sara ablam ne güzel eğlenmişsinizzz...
ŞİMDİDEN DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN OZAAMAN..YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK HUZUR VE BEBİŞ GETİRSİN İNSALLAH
inşallahhh canımmm...kısmet pek umut yok gibi ama...hiçde yokk deil...kaybetmemeye çalışıom umudumu yinede

CANIMUMUDUNU YİTİRME HERZAMAN UMUT VAR OLACAK RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAHHH

insallah cnmm..dua et hamislerin duasi kabul olurmus..optum cnmm

dün bengisu da pasta tarifi alan karılar

tarifi yanlış yazmış dün gece tekrarladı. bugün gelemeyeceği için bana duyuru yapmamı söylediii

afiyet şeker olsuuuuuunnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…