heeee heee bugün çok mutlu uyandım ben sabah erken kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım süslendim erkenden işe geldim. Işe başlamadan bi selam vereyim dedimmm
bengicik bugün gelmicekmiş artık yarın öğreniriz onunkini.canlarım idrar testini tekrarladım sabah yine çıktı kırmızı çizgim çok şükürcuma günüde dr a gideyim diyorum batımdan geçsin biraz yoksa yarın falan gitsemmi bilemedimkafam karışık:44:
bengisu nerdesin kuzumtest yaptınmı inşallah hamişsindir bebeği
oooooooo kuzucum sen bizi kıskandırıp duruyon ama olmuyo yaaaaaa.kızlar hafta sonu kayınvalidemle görümcemler bizdeydi çok eğlendikgece geç saatlere kadar görümcemlerle sohbet ettik film izledik mısır patlattık un helvası yaptık bugünde gitmeyin didim ama olmaz siz işe gidiyosunuz biz ne yapalım evde dediler bugün gidelim yarın yine gelecez dediler çünkü yarın benim doğum günüm bu arada kayınvalidemle elma reçeli yaptık çok güzel oldu isterseniz tarif verebilirim
dün gece en son benmle sohbet edip uyudun ya ondan bu mutluluğun
canlarım idrar testini tekrarladım sabah yine çıktı kırmızı çizgim çok şükürcuma günüde dr a gideyim diyorum batımdan geçsin biraz yoksa yarın falan gitsemmi bilemedimkafam karışık:44:
bengisu nerdesin kuzumtest yaptınmı inşallah hamişsindir bebeğim
haklısın sara ablam yarın yada çarşamba giderim büyük ihtimalle..
güzel dileklerin için teşekkür ederim aminnnnnnnn. darısı tüm dileyen isteyenler olsun inşallahhhh
serayım canım benimmmgidecem canım dra en kısa zamanda inşallah
darısı sizlere olsun canım benim seninde bata az kaldı inşallah seninde güzel haberlerini alırızzz kuzum benimmm
ben kötüyüm gene tek çizgiyi gördüm yaa ühü iştee
slm canım uyumuşum ben yaa.yeni kalktımm
herzaman dua ediyorum canım şimdi daha çok ederim amainsallah cnmm..dua et hamislerin duasi kabul olurmus..optum cnmm
sağol bebeğim evet bu sefer daha koyu belirgin çıktı canımbengicik bugün gelmicekmiş artık yarın öğreniriz onunkini.
yeşilim adaşımmmm tatlım hamişsin dimeeekkkkkkk canım yaaaaaaaaaa Allah'ım nasıl bi duygu acaba çok merak ediyorum.
hayırlı olsun tatlım yaaaaaaaaa. bu kez çizgi net mi çıktı.
ohhh yaa çok seviniyorum yaaaaaaaaaaa.
demek süt buharı yaptın tatlım vay be sebep olmuş işte Rabbime şükürler olsun
nerdesin kız çabuk gel saçını başını yolcam seninyaa ühü iştee gaza getirdin test yaptım negatif çıktıı ühü işte yaa moralim bozulduu neyseki henüz adet olmadım hayla bi umut var azda olsa gelmezse bikaç gğn daha bekler gene test yaparım bu arada canım kocişim dışarı traş olmaya çıkmıştı gelirken bana bir demet çiçek almışta gelmiş ben uyuyodum yatağıma koydu canım kocam benim yaa içinden gelmiş yerim ben onun içinii
geldim canım geldim:18::18: canım en azından hala ümit var henüz adet olmamışsın inşallahta olman bebişin gelirAAAMİİN canım benim inşallah bizde görüceez bigün o günleriii
serayım bebeğim eşimle birlikte yaptık testiyesilim hosgeldinnn...esinin tepkisi noldu merak ettim..bide soledinmi ailelere..
a.s. canım sen nasılsın gittinmi dra?SLM NBRSİNİZZZ KUZULARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?