Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heeee heee bugün çok mutlu uyandım ben sabah erken kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım süslendim erkenden işe geldim. Işe başlamadan bi selam vereyim dedimmm

dün gece en son benmle sohbet edip uyudun ya ondan bu mutluluğun

bengicik bugün gelmicekmiş artık yarın öğreniriz onunkini.
yeşilim adaşımmmm tatlım hamişsin dimeeekkkkkkk canım yaaaaaaaaaa Allah'ım nasıl bi duygu acaba çok merak ediyorum.
hayırlı olsun tatlım yaaaaaaaaa. bu kez çizgi net mi çıktı.
ohhh yaa çok seviniyorum yaaaaaaaaaaa.
demek süt buharı yaptın tatlım vay be sebep olmuş işte Rabbime şükürler olsun

oooooooo kuzucum sen bizi kıskandırıp duruyon ama olmuyo yaaaaaa.
Allah artırsın muhabbetinizi eksilmesin inşallahhhhhhh.
şimdiden iyiki doğdun saracımmmmm annene tşklerrrr

Son düzenleme:
heyyyyyyyyyyy nerdesin kızlar. kimsecikler yok ( ben beklerim kuzularım sizi çabuk gelinnn.

nerdesin kız çabuk gel saçını başını yolcam senin yaa ühü iştee gaza getirdin test yaptım negatif çıktıı ühü işte yaa moralim bozulduu neyseki henüz adet olmadım hayla bi umut var azda olsa gelmezse bikaç gğn daha bekler gene test yaparım :18: bu arada canım kocişim dışarı traş olmaya çıkmıştı gelirken bana bir demet çiçek almışta gelmiş ben uyuyodum yatağıma koydu canım kocam benim yaa içinden gelmiş yerim ben onun içinii

Yaş pasta hamuru için:
3 yumurta, 1 bardaktan biraz fazla şeker, 1 bardak su, 1paket kabartma tozu, 1paket vanilya, 2bardak un, 3-4 KAŞIK SIVIYAĞ
Kreması için;
2 kaşık un, 1bardak süt, 3kaşık şekler
Kremsantisi için; 1 bardaktan az süt, 1 paket krem şanti

Yapılışı: Hamuru için şeker ve yumurtalar iyice çırpılır sonra diğer malzemeler eklenir en son kabartma tozunu koyun ve tekrar çırpın yağlanmış kek kalıbına döküp fırında 180 derecede 365-40 dk pişirin soğuyunca kalıptan çıkarıp nazikçe ortadan ikiye ayırın alt kısmını üste gelicek şekilde başka bir yere ayırın
Kreması için sütü şekeri ve unu topaklanma kalmayacak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin ve soğumaya bırakın ayrı bi kaptada krem şantiyi iyice çırpın ve katılaşması için dolaba koyun sonra krema iyice soğuduğunda içine 2 kaşık çırptığımız krem şantiden alın ve ikisini tekrar çırpın bu hazırladığımız krema yaş pastanın iç harcı arkadaşlar bunu pastamızın alt katına güzeelce yaydıktan sonra isterseniz arasına muz veya başka bir meyvede konabilir konmasa bile gayet güzel oluyo tadı merak etmeyin bu arada kekinizin kuru kısımlarını birazcık şekerli sütle ıslatabilirsiniz ama kek zaten yumuşak olduğu için ıslatmayadabilirsiniz neyse üst parçayıda pastamızın üstüne nazikçe ve dikkatlice yerleştirin parçalamadan biraz üstüne şekerli sütten dökebilirsiniz hazırlanmış kremadan kaldıysa biraz üstüne yayabilirsiniz yoksada direk krem şantiyi güzelce sürün üstünü istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz meyvelerle veya soslarla pasta süsleriyle bu arda ben marketten küçük paketlerde tek kullanımlık böğürtlen veya çikolata sosu kullanıyorum böğürtlenlisini denedim çok güzel oldu küçük küçük parçalar halinde döküp kürdanla ebru yapar gibi şekiller verdim kürdanla tablo gibi bişii çıkıyo ortaya meyvelerlede süslüyorum üzüm çilek vs. süslemesi size kalmış artık denemenizi tavsiye ederim haarika bir pasta oluyor bunu yaptıktan sonra hazırlarını yemek istemezsiniz şimdiden yapacaklara aafiyet olsun

ARKADAŞLAR SIVIYAĞI YAZMAMIŞIM KAFAMDAN YAZMIŞTIMDA TARİFİ EKLEYİNDE EKSİK OLMASIN TARİF

AAAMİİN canım benim inşallah bizde görüceez bigün o günleriii

slm kizlarrr...nasilsinizzzz? kim demisti ya sut buhari mantar yapti bende die? nazemirdi galiba...ben bu buhari yapali 2 hafta oldu ama bende 2 gundur acaip kasinti var sanirim mantar daha once mantar olmadigi icin bilemiom..napcam bana akil verin öluom kasintidan aglicam simdi...advantan die bi krem suruom ama bisi olmadi daha((

yesilim hosgeldinnn...esinin tepkisi noldu merak ettim..bide soledinmi ailelere..

kızlarr iyi gecelerrrr
yeşilimmmm 2. ve net çizgin hayırlı olsun tatlımm
allahım tamamına sağlıkla erdirsin ,topaç gibi bebeğin olsun inşallah
bengi kız üzülme hala umutt vaaaarrr
olmazsa bir dahaki ay varrr

bengüsu üzülme canım yaa umudunu kaybetme bak hem daha adet olmamışsın. olsan bile caanını sıkma moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakalım canım

kılzar evimin camları cok bugulanıyor bende eşime gliserin aldırdım ama nasıl kullanıcamı bilmiyorum pratk bilgiler bölümüne yazdım ama cvp olmadı sizden yardım bekliyorum

insallah cnmm..dua et hamislerin duasi kabul olurmus..optum cnmm
herzaman dua ediyorum canım şimdi daha çok ederim ama
sağol bebeğim evet bu sefer daha koyu belirgin çıktı canım
Allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin bitanem
çok heycanlı bi durum canım inşallah sizde yaşayacaksınız
evet tatlım bi kere yaptım vesile işte :)

AAAMİİN canım benim inşallah bizde görüceez bigün o günleriii
geldim canım geldim:18::18: canım en azından hala ümit var henüz adet olmamışsın inşallahta olman bebişin gelir
maşallah canım size Allah mutluluğunuzu bozmasın...
yesilim hosgeldinnn...esinin tepkisi noldu merak ettim..bide soledinmi ailelere..
serayım bebeğim eşimle birlikte yaptık testi şuan ağzı kulaklarında geziyor bakalım bide dra gidelimde içim rahatlasın
ben anneme söledim bitek dra gittikten sonra sölicez diğerlerine :) hayırlısı olsun bakalım
SLM NBRSİNİZZZ KUZULARRR
a.s. canım sen nasılsın gittinmi dra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…