tatlım sen bugün işe gittinmi soğutamadıkmı seniselam kızlarrr. bugün amma muhabbet etmişsiniz geçmişi tam okuyamadım biri test yaptıracaktı onu merak ettim ama ismni hatırlayamıyorumvarmı bugün hamiş olduğunu öğrenen??? çok uykum var ama merak işte bakmadan yatamadım
hoşgeldin çiçeki burnunda hamiş adaşımmmm
söölicem annem dur geçmişe baktım
aşk olsun kardeloş senden beklemezdim
bence medeniyete göre konmuş. şimdi kkdaki adminler yazdıklarımza bakıyolar. kim daha bilgili kim daha becerikli kim daha sexy onu tespit ediyolar
evet tatlım biliyorum ben olmayınca soğuk rüzgarlar esiyor burda
ısındınız mı şimdik
amannn daha sohbet edemedikki niye gidiyon. demekki bizde hamile olsak fazla duramıcaz ve hemen çıkıcazsen öyle diyosan öyledir başakcım
neyse ben çıkmalıyım,bugün fazla yoruldum,gidip dinleneyiamannnm
kim halası yaaa koca totolu birimiv
mersi tatlımısınmazmıyız kuzum yaa iyiki geldin canım.
yarın aricaz dr u canım yarın olursa olmazsa çrşmbane zaman gitcen doktora??
merhaba tatlım naptın bugün?hoşgeldin çiçeki burnunda hamiş adaşımmm
acep onunda etkisi varmıdır?
baksana insan duyduğunu yapıyoo , sonra hangisi fayda etti bilemiyo insan
ha ha ha hamersi tatlım
amman tikkat edelim burda birileri kıskanabilir. baş harfi erenayefe
yarın aricaz dr u canım yarın olursa olmazsa çrşmba
merhaba tatlım naptın bugün?
canım geçen ay içmiştim ben onu ama olmuştur yinede faydası buay sadece adet bitiminde bikere sütle maydonoz yaptım başkada bişi yapmadım kısmet işte
tatlım sen bugün işe gittinmi soğutamadıkmı seni
mersi tatlım
amman tikkat edelim burda birileri kıskanabilir. baş harfi erenayefe
ısınmazmıyız kuzum yaa iyiki geldin canım.
kanka tuvaletim geldi de konsantre olamıyorum. çok sıkıştım.kızım ne dicektin hele sööle meraklandımm....
boş boş çene yapma
canım ben travazol diye krem kullanıyorum kaşıntıya iyi geliyor bide dra git fitil antibiyotik verir sana kan testide yaptır tekrardan hamile değilsen ilaçlarına başla yoksa hem kaşıntı hem yanma mahvediyor insanı birde eşinle birlikte olma bulaşıcı oluyor onada geçer aynı kaşıntı yanma
herkese selamlar hemen çıkıyorum eşim evde
ben sana bastırırım tatlım sen gel buraya hayatım yirim seni.yok kuzum azcık daha baskıya ihtiyacım var:)
iyi geceler,kimse cevap vermedi bana sanırım kimse hamile diil küstüm bende gidiyorumkızlar benim başım hafif hafif ağrıyor çıkayımda yatayım bugün çok heycanladndım kasıldım sanırsam dinleneyim bari hepinizi öptüm kocaman Allaha emanet olsunn iyi geceler tatlı rüyalarrr
ben sana bastırırım tatlım sen gel buraya hayatım yirim seni.
sen kaçta kalkıyorsun
baş harfi erenayefe kıskanmaz ki o beni sevdiğini söyledi bende ona onu sevdiğimi söyledim :)) aşkımızı ilan ettik yani :)))
eewweeeeeet sen kıskan başak dimi kselcimbaş harfi erenayefe kıskanmaz ki o beni sevdiğini söyledi bende ona onu sevdiğimi söyledim :)) aşkımızı ilan ettik yani :)))
kanka tuvaletim geldi de konsantre olamıyorum. çok sıkıştım.
şunu diycektim bbeeeğim.
dün senin doğum günündü ya. ben düşündüm kendi kendime didim ki: acaba eroşun doğum gününü unutmamak için ne yapmalıyım diye düşünürken. bi baktım ki
aaaaaaaaaaaaaa 5şubaaaaaattttttttt
hayatımın dönüm noktası olduğnu hatırladım. hayyatta unutamadığım bi gün.genç kızlığa ilk adım attığım gün.
ilk regl günüm
sen benm için önemlisin kanka
evet tatlım yaaaaa korkunç Allah sabır versin inşallahhhhhhhh.kolay değil hele de bu soğuktA7.30 da kabus gibi dimi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?