Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım sen bugün işe gittinmi soğutamadıkmı seni

sen öyle diyosan öyledir başakcım
neyse ben çıkmalıyım,bugün fazla yoruldum,gidip dinleneyim

ne zaman gitcen doktora??
yarın aricaz dr u canım yarın olursa olmazsa çrşmba
hoşgeldin çiçeki burnunda hamiş adaşımmm
merhaba tatlım naptın bugün?
acep onunda etkisi varmıdır?
baksana insan duyduğunu yapıyoo , sonra hangisi fayda etti bilemiyo insan

canım geçen ay içmiştim ben onu ama olmuştur yinede faydası buay sadece adet bitiminde bikere sütle maydonoz yaptım başkada bişi yapmadım kısmet işte

mersi tatlım
amman tikkat edelim burda birileri kıskanabilir. baş harfi erenayefe
ha ha ha ha

aynen canım yaaa
kısmet aslında ne yaparsan yap geleceği zaman geliyo işte

Son düzenleme:
kızlar ben bugün arısütü-bal-polen karışımı kullanmaya başladım her derde deva:) ben yumurtalarım sağlıklı olsun diye başladım ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyomuş yardımcı oluyomuş,şiddetle tavsiye ediyorummm...

ısınmazmıyız kuzum yaa iyiki geldin canım.

kızım ne dicektin hele sööle meraklandımm....
boş boş çene yapma
kanka tuvaletim geldi de konsantre olamıyorum. çok sıkıştım.
şunu diycektim bbeeeğim.
dün senin doğum günündü ya. ben düşündüm kendi kendime didim ki: acaba eroşun doğum gününü unutmamak için ne yapmalıyım diye düşünürken. bi baktım ki
aaaaaaaaaaaaaa 5şubaaaaaattttttttt
hayatımın dönüm noktası olduğnu hatırladım. hayyatta unutamadığım bi gün.genç kızlığa ilk adım attığım gün.
ilk regl günüm
sen benm için önemlisin kanka

cok saol canimmmm...doktor icin izin alamam simdi ama hemen o kremden alcam yarin...bi arkadas daha soledi onu...hamilelere etkisi yoktur heralde..bise varmi bilmiom ama ..en azindan adette olacaksam 2 gun icinde gecirmem lazim hic cekilmez yoksa o halde..yok canim zaten esimle bisi olmuo istesede olmazdi zaten bu halde:)) tekrar tesekkurler

kızlar benim başım hafif hafif ağrıyor çıkayımda yatayım bugün çok heycanladndım kasıldım sanırsam dinleneyim bari hepinizi öptüm kocaman Allaha emanet olsunn iyi geceler tatlı rüyalarrr

kızlar benim başım hafif hafif ağrıyor çıkayımda yatayım bugün çok heycanladndım kasıldım sanırsam dinleneyim bari hepinizi öptüm kocaman Allaha emanet olsunn iyi geceler tatlı rüyalarrr
iyi geceler,kimse cevap vermedi bana sanırım kimse hamile diil küstüm bende gidiyorumiyi geceler kızlar...

baş harfi erenayefe kıskanmaz ki o beni sevdiğini söyledi bende ona onu sevdiğimi söyledim :)) aşkımızı ilan ettik yani :)))
eewweeeeeet sen kıskan başak dimi kselcim

o tarihi unutmadınmı kzım sen daha yaa
kaç sene geçti üstünden
senin beni kanama olarak değil kanka olarak hatırlamanı isterdim
neyse ben seni hep hatırlıyommmmm seni başka şeylerle hatırlamak yerine hiç unutmuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…