gelinlikçidemi çalışıyosun sen
başak ın meşhur pc si altın kaplama heralde
yok canım yanlış anladııın hani kaynana kayınpeder varyaa gelinleri olduğumu hatırladım valla misafirlikte oturamadım yerime en küçük bendim köle gibi çalıştım yaaagelinlikçidemi çalışıyosun sen
başak ın meşhur pc si altın kaplama heralde
o bunalıma ve eve kapanmaya o kadar ihtiyacım varkiiiiiiiiii,,,kıymetini bil kuzummiyiyik valla napalım
yiyos içiyos yatıyosss
hayat tekerrürden ibaret
1 haftadır eve kapandımya bunalıma bağladımm neyse haftaya kocişim gündüz vardiyasında gezerik bol bol
sanki biraz di mi:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:biraz nasıl desem akla hafzala sığmayan şeyler yapıyorsun gibime geldi
bencede
sapıkkkkk biri laptopu kurtarsın şu başakın elinden yaaa
yok yok bu ay kalmalıyım benceee
yok ben hamiş olsamda sizlere söllemem merak etme
kızım ne türsün sen bugünn???????
bi hava atma isteği
bi sapkınlık bööle
yapış yapış bişiysin bugünn
evet kendime gelmem lazımm bişiler yap başakkkkkgelinlik mi yaptın yazık annem yaaaaaaa
gel ben seni bu psikolojiden çıkarıyımbu
arada laptopum buraada meşhurdur lütfen öğrensen iyi olur
yok canım yanlış anladııın hani kaynana kayınpeder varyaa gelinleri olduğumu hatırladım valla misafirlikte oturamadım yerime en küçük bendim köle gibi çalıştım yaaa((
o bunalıma ve eve kapanmaya o kadar ihtiyacım varkiiiiiiiiii,,,kıymetini bil kuzumm
tamam sööleme yoksam bende kıskanırımmmsapıkkkkk biri laptopu kurtarsın şu başakın elinden yaaa
yok yok bu ay kalmalıyım benceee
yok ben hamiş olsamda sizlere söllemem merak etme
evet yaa benmde eve tıkılıp bunalım yapmaya ihtiyacım varo bunalıma ve eve kapanmaya o kadar ihtiyacım varkiiiiiiiiii,,,kıymetini bil kuzumm
yok canım yanlış anladııın hani kaynana kayınpeder varyaa gelinleri olduğumu hatırladım valla misafirlikte oturamadım yerime en küçük bendim köle gibi çalıştım yaaa((
o bunalıma ve eve kapanmaya o kadar ihtiyacım varkiiiiiiiiii,,,kıymetini bil kuzumm
sanki biraz di mi:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:
bende ablamalara diyodum bunu hamile kalınca size söylemeyecem doğurunca söyleyecem diye
kesin altın yada pırlanta kaplı pc baksana nereye koyacağını bilemedi
streç filmle kaplamış tospabende ablamalara diyodum bunu hamile kalınca size söylemeyecem doğurunca söyleyecem diye
kesin altın yada pırlanta kaplı pc baksana nereye koyacağını bilemedi
istersen giderimmmmmmm
evet kendime gelmem lazımm bişiler yap başakkkkkbu topikte ilk öğrendiğim şeylerden biri senin laptopun biliyomsuun:)
cadıı o cadıııııevet ama kendine gelmeye başladın gibi eroş seni kendine getirmeye başladı
tamam en son sana söölicemmtamam sööleme yoksam bende kıskanırımmm
hele de en çok seni kıskanırım
bence 10 sene falan sakla sen
çocuk askere gşderken söyle hatta
sen zaten bunalımdasın şu andaevet yaa benmde eve tıkılıp bunalım yapmaya ihtiyacım var
gelinlik yaptım diyince yanlış anladım, bende kaynana kayınpeder olmadığı için
evet ama kendine gelmeye başladın gibi eroş seni kendine getirmeye başladı
geçen gün üstüne çay döktüm ama
streç vardııı koruduuuuuuuuuuuu
cadıı o cadııııı
streç filmle kaplamış tospa
ahh yeşil tospa ahhh
sana git mi dedimm
bi garipsin dedimm
duygularımı sömürmeye uğraşma
yolarım saçını heee
ne biliyon be bunalımda olduğumu aaaaaaaaaaaaaaaatamam en son sana söölicemm
sen zaten bunalımdasın şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?