cepten giriyodumda tatlım ne yaptığımı bilmiyodumbaşak bebişim nbr ?
niy kafay yedin kıs?
sağol canım iyiyim kıskanma tabiki yaaa ne Allahım sanada nasip edecek inşallahh
demekki iltihap falan yok nazoşum sende
aman yaa o mantarda ne pis şey nasıl kaşınır şimdii
yok o değişik bi yöntemle geçirdi de eğer sürekliyse onu yazacaktım sana benn
cepten giriyodumda tatlım ne yaptığımı bilmiyodum
ohhhhhhh burası bensiz olmuyor yavvvvvvvvvvvv
eroş kızzzzzzzz ocak başındaysan bana da bi sütlü türk kahvesine bula annem
hayırlı mutlu bol çeneli zevkli renkli gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cepten giriyodumda tatlım ne yaptığımı bilmiyodum
eroş kızzzzzzzz ocak başındaysan benide bi sütlü türk kahvesine bula annem
iyyyyyyykkkkkkkk şekeri çok olmuş beeeeeee:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:geliyor tatlım yakala şekeri fazla olmuş ama diyimm
afiyet olsun diyimm
zaten normalde akıntım falan olmaz mantar olunca akıntım oluyor demekki iltihap yok
benim birtane yanımdan ayırmadığım kremim var kaşıntıyı geçiriyor
okadarda dikkat ederim mantar özellikle kuru kalması gerekiyor gittiğim yerlere bile wc ye girerken belki tuvalet kağıdı yoktur diye cebimde çantamda hep peçeteyle girerim kalabalık yerlerde mümkün olduğunca girmem girersem çeşmesini bile peçeteyle açarım hatta wc ye girmeden ellerimi bile yıkarım mikrop kapmasın diye ama çok dikkat etmektende olurmuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi
nasıl bi yöntem merak ettim
meeeerrrhabaaaaaaaa
niye cepten giriyodun canım evde değilmisin?cepten giriyodumda tatlım ne yaptığımı bilmiyodum
eroş kızzzzzzzz ocak başındaysan benide bi sütlü türk kahvesine bula annem
bende kontrol için gittiğimde dra hafif mantarın var demişti 2 alttan ilaç vermişti geçti hemen ama ben hissetmemiştim o ara pekzaten normalde akıntım falan olmaz mantar olunca akıntım oluyor demekki iltihap yok
benim birtane yanımdan ayırmadığım kremim var kaşıntıyı geçiriyor
okadarda dikkat ederim mantar özellikle kuru kalması gerekiyor gittiğim yerlere bile wc ye girerken belki tuvalet kağıdı yoktur diye cebimde çantamda hep peçeteyle girerim kalabalık yerlerde mümkün olduğunca girmem girersem çeşmesini bile peçeteyle açarım hatta wc ye girmeden ellerimi bile yıkarım mikrop kapmasın diye ama çok dikkat etmektende olurmuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi
nasıl bi yöntem merak ettim
içmezsen içme beeeeeeeeeeeeiyyyyyyykkkkkkkk şekeri çok olmuş beeeeeee:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
al bu kahveyi sen iç
hoşgeldiiinnnmeeeerrrhabaaaaaaaa
yok tatlımcımmmm adam gibi pc den gireyim didim.bende neden çıktın diye düşündüm bişeymi oldu moralinmi bozuk diye
hepimize olsun mutlu bol çeneli zevkli renkli gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yukarıda anlattıkların bana eltimi hatırlattı canım yaa
oda öyleydi tuvalete gitmek işkence geliyodu ona
çörek otu varya poğaçalara koyulan,onu cezvede yakıyodu,kuru kuru iyice kömür haline getiriyodu,sonra onu eziyodu eliyle genital bölg sürüyodu bayağı zaman kullandı ,çok şükür bayağı kurtuldu o illetten
sen nerelerdeydin kuzum dün neden gelmedinnnnnnmeeeerrrhabaaaaaaaa
vah vah hava atmasa da olmazzzyok tatlımcımmmm adam gibi pc den gireyim didim.
hani şu (söylemesi ayıptır ama söölemesem duramam) alın terimle kendi paramla aldığım numunelik laptopumla girdim
sanki bu laptoptan ekran bi başka renkli oluyor
dene belkim bi faydası olur kurtulursunnbende yapsam olur evdede var çörekotu
yok tatlımcımmmm adam gibi pc den gireyim didim.
hani şu (söylemesi ayıptır ama söölemesem duramam) alın terimle kendi paramla aldığım numunelik laptopumla girdim
sanki bu laptoptan ekran bi başka renkli oluyor
evdeyim bebekimmniye cepten giriyodun canım evde değilmisin?
sanada renkli geceler tatlımmmm
kız sana kaç zamandır sorucam bir türlü fırsat olmadı.vah vah hava atmasa da olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?