nazocum bak bu anormal sohbetlerin arkasına en güzel yakışan fonn müziği şudur:bilmem ben çok severim ayrı sekmede açtım dinliyorum paylaşayım dedim aynı zamanda telefonumun müziğidir bu şarkı
itirafın için sağol bebeğimmmmmmmmmmnaptında bağladın ipi kız tikatimi çektii
aferim moodcum benden taraf ol sen bu başaka yüz vermeeee(ama itiraf edeyim ilk kıskançlık krizini çıkaran benim)
yok dinlemiyom ki sen seviyosun diye yazdım
ortalığı karıştırdın çık bakalımneyse kızlar çıkyorum ben sefiym sizleriiii
zate kıskançsınnnabowwwwwwwwww iyicenek kıskanç ilan edildimm
yok annem çok şükür zerre kadar aklımdan geçmez kıskanmak takılıyos işteeee
evet cnm ama ona çaalışan demek hafif kalır çok çalışıyorum benağır işçi sayılırım resmen
valla neşene hayranım hiççç belli etmedn cidden, bi şikayet bi cinnet hiçbişeyine şahit olmadım maşallah sana
tatlım burası neşeyle yumurtlama rtopiki ya o yüzden buraya yansıtamamevet cnm ama ona çaalışan demek hafif kalır çok çalışıyorum benağır işçi sayılırım resmen
valla neşene hayranım hiççç belli etmedn cidden, bi şikayet bi cinnet hiçbişeyine şahit olmadım maşallah sana
bak eroş yaptğını beğendin mii yeşili kızdırdınnnnn
tamam yeşilim ben onu dövdüm bida yapmazzzz
çalışan hatunmusun sen??
ah başak ah kırdın yeşilimin kalbiniiiiii
gel ben sarılayım sana gel yeşillbakma sen başaka
kızlarr kawga etmeyinn yaa
nazocummm kime bu şarkı acabaa
başakkk yeşilimide rahat bırakırmısınnnn
yaa rahat rahat tadını çıkarsınn bırak amma kıskançmışsın sende
tamam tüm hamiş hbri aldığımda içimiz burkuluyooo ama kıskaçlık derecesi de ayıp olur yaniiiii dimiii
yeşilim sen bakma bu başağa bugün sanırım pek normal diillll
neyse kızlar çıkyorum ben sefiym sizleriiii
zate kıskançsınnnabowwwwwwwwww iyicenek kıskanç ilan edildimm
yok annem çok şükür zerre kadar aklımdan geçmez kıskanmak takılıyos işteeee
evet cnm ama ona çaalışan demek hafif kalır çok çalışıyorum benağır işçi sayılırım resmen
kız o topikte benm de rezilliklerim var bulursanuz çok komkzate kıskançsınnn
hangi sektörde çalışıyon kuzum sen?
kızlar hadi gülecek bişiler yapalımm
burda bi topik var eşnize ne zaman rezil oldunuz diye hadi bizde rezil oluşumuzu yazalım ve güleliimm
bidaha size hamişlikle ilgili cevap yoooooook
sağol kuzum
ben çıkayımda başakla erenayı daha fazla kıskandırmayayım tatlım öpüldün
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrr öpüldünzzz
buraya yaz annem arayamam orda şimdikkkız o topikte benm de rezilliklerim var bulursanuz çok komk
kızlar kocam yatacak onu uyutmam gerek eroş senn koca kaçta geliyo yarım saate anca gelririm
nazocum bak bu anormal sohbetlerin arkasına en güzel yakışan fonn müziği şudur:
Mazhar Alanson-Hamak - YouTube
bankacıyım cnm... yaa size yetişemiyorum ben bugün maşallah çenenize kuvvet:) yarın okurum artık yazdıkalrınızı merak edyorum hikayeleri:)zate kıskançsınnn
hangi sektörde çalışıyon kuzum sen?
kızlar hadi gülecek bişiler yapalımm
burda bi topik var eşnize ne zaman rezil oldunuz diye hadi bizde rezil oluşumuzu yazalım ve güleliimm
tatlım burası neşeyle yumurtlama rtopiki ya o yüzden buraya yansıtamam
neşe lazım buraya neşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bankacıyım cnm... yaa size yetişemiyorum ben bugün maşallah çenenize kuvvet:) yarın okurum artık yazdıkalrınızı merak edyorum hikayeleri:)
haydeeeee o zamann
hadi canlar iyi geceler size benim sütümü içip uyumam gerek sabah erkenden düşcem yine yollara öpüyoruuuum kendinize iyi bakın
bankacıyım cnm... yaa size yetişemiyorum ben bugün maşallah çenenize kuvvet:) yarın okurum artık yazdıkalrınızı merak edyorum hikayeleri:)
haydeeeee o zamann
hadi canlar iyi geceler size benim sütümü içip uyumam gerek sabah erkenden düşcem yine yollara öpüyoruuuum kendinize iyi bakın
özeniyorum ama hiç denemedimevet dene belki kurtulursun bunalımdan
bebişin niye rüyasını görek gerçeki olsunnnnnnkızlar ben kaçıyomm
yemek yapmalıyım kendinize iyi davranın
iyi geceler ve bol bebişli rüyalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?