Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

niye yarına ne olcakki.

bence değerli bir takı almştır

yok be kuzum takı falan almadı çünkü ben takı takmayı hiç sevmem o yüzden bana takı almaz o. beni ağlatan bi hediyeydi maddi değeri yoktu manevi değeri var hediyenin. bi slayt gösterisi yapmış içinde eski fotoğfaflarımızn ve kamera çekimlerimizin olduğu ve güzel sözlerin yazdığı arka fondada benim için bestelediği şarkı çalıyodu.ben dabi ağladım baya çok duygulandım. bide gel film izleyelim dedi ve hayatımızın filmini izledik anlayacağın :))

vay ince adammış

burcu ne seninkiinin.

başbaşayken mi verdi bu hediyeyi

balık burcu benim kocişim romantiktir benim erkekim. tabiki başbaşayken verdi
güzelmiş beğendm .

ee madem bööle romantik bir akşam geçirdiniz. gece gece burda ne arıyon kocişinin yanında olmak varken beni tercih etmen duygulandırdı beni

güzelmiş beğendm .

ee madem bööle romantik bir akşam geçirdiniz. gece gece burda ne arıyon kocişinin yanında olmak varken beni tercih etmen duygulandırdı beni

kuzum zaten sabahtan beri kocamlayım acıkın sizede vakit ayırmak lazım dimi :)) zaten şimcik uykum geldi yarın iş var ( yatmak lazım

kuzum zaten sabahtan beri kocamlayım acıkın sizede vakit ayırmak lazım dimi :)) zaten şimcik uykum geldi yarın iş var ( yatmak lazım
evet senn maaşallah iyi dayanıyosun bu saatlere kadar Allah muhafaza uykusuzluktan göz altların mor mor olur

şunun şurasında ne kaldı yarın öbürgün bebiş gelince hep uykusuz kalcan. şimdi bol bol uyu.
hadi çizgli pijamalarını giy cumburlop yataka gir.
bu da benden iyi geceler öpücüğü

ksel cim biraz geç oldu ama kusura bakma doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeğinle eşinle sağlıklı mutlu hzurlu bi ömür geçirmen dileğiyle

kızlar hafta sonu kaynanamlardaydık çok güzel geçti dün akşam kaynanam ben ve görümcem ellerimize kına yaktık çok güzel olmuş kırmızı kırmızı görseniz kınayı çok severim ben kaynanamda severmiş hadi yakalım ellerimize dedi yaktık süper oldu

merhabalar hacercim nassın nbr uzun zamandır görüşemiyoruz dimi cnm iyimisin nasıl gidiyo ay çok soru sordum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…