kocan ne almış pekiiii
hadi ya kötü oldu buuubana özellllll :))) merak et sölemem
hadi ya kötü oldu buuu
ne almş olabilirki bana söyleyemeyeceğinnnnn
niye yarına ne olcakki.merak et kızzzz söylemeyeceğim belki yarın sölerim :)))
niye yarına ne olcakki.
bence değerli bir takı almştır
vay ince adammışyok be kuzum takı falan almadı çünkü ben takı takmayı hiç sevmem o yüzden bana takı almaz o. beni ağlatan bi hediyeydi maddi değeri yoktu manevi değeri var hediyenin. bi slayt gösterisi yapmış içinde eski fotoğfaflarımızn ve kamera çekimlerimizin olduğu ve güzel sözlerin yazdığı arka fondada benim için bestelediği şarkı çalıyodu.ben dabi ağladım baya çok duygulandım. bide gel film izleyelim dedi ve hayatımızın filmini izledik anlayacağın :))
vay ince adammış
burcu ne seninkiinin.
başbaşayken mi verdi bu hediyeyi
güzelmiş beğendm .balık burcu benim kocişim romantiktir benim erkekim. tabiki başbaşayken verdi
güzelmiş beğendm .
ee madem bööle romantik bir akşam geçirdiniz. gece gece burda ne arıyon kocişinin yanında olmak varken beni tercih etmen duygulandırdı beni
evet senn maaşallah iyi dayanıyosun bu saatlere kadar Allah muhafaza uykusuzluktan göz altların mor mor olurkuzum zaten sabahtan beri kocamlayım acıkın sizede vakit ayırmak lazım dimi :)) zaten şimcik uykum geldi yarın iş var( yatmak lazım
kız slm dedin çevrimdışı olmşsun hayırdır. bebeğim sen geçen gün yazmştın ya kaynanan yüzünden bi hastalığın olmştu çok üzüldüm neden olmştuslm kıslaaar
günaydın kızlar herkese mutlu ve umutlu bi hafta diliyorum
günaydın canımm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?