Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar hayırlı pazarlar...kızlar ben bu ay rahim filmi cektircem salı günü randevu almaya gitcem kac aydır bekliyorum olmuyo dış gebelik ameliyatı olmuştum tüplerde bir zarar bırakmaıştır inş...hakkımızda hayırlısı olsun...
pelincim korkma inşallah bişey olmamıştır.rahim filminide uzman ellerde çekersen bi sorun olmaz inşallah herşey yolunda gider senin için
inş canım ama okudugum kadarıyla cok agrılı geciyo diyorlar ondan korkuyorum ama doktorumla konuşup eger dayanılmıycaksa anestezili cektirmek istiyorum bakalım hayırlısı...ben gelmeye calışcam saracım topiginin partisine...
bu topikimizn kurallarından biri tatlım.normalde 1hafta içinde topğie gelinmezse liste dışı ediyoruz ama daldınlığıma gelmiş 40gün olmşçok yaratıcı ve zekice:113::113:. topici fresh tutuosun başaks. ama korkutucu da fazla gülmeyim
![]()
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
papatyac:82:
günaydın kızlar iyi pazarlar
inşallah cnm hakkında hayırlısıgünaydın kızlar hayırlı pazarlar...kızlar ben bu ay rahim filmi cektircem salı günü randevu almaya gitcem kac aydır bekliyorum olmuyo dış gebelik ameliyatı olmuştum tüplerde bir zarar bırakmaıştır inş...hakkımızda hayırlısı olsun...
kız npartideydikkkkkk sen ne yapıyosun bu saatteeeeeenazemircim meraba nasılsın bugün herkes kayıplarda galiba kimsecikler yok yine.
Günaydın kızlar:)aaaaaaa nerdesiniz bakiyim
40yılın başı gelmişim zaten:)
kızlarr ablam doğum yaptı ,nurtopu gibi bi oğlumuz oldu:)bana bu sıpa 1-2yıl yeter:)
nasıl bir kokusu var Allahımm.anlatamam..inşallah hepimize nasip olur canlarım:)
bebişi kucağıma aldığımda resmen,hormonlar fışkırdı benden:)bu ayda hamile kalmazsam valla çüş dicem kendime:)
Babamda az önce gördü torununu,aynı hastanede ablamın çıkış işlemleri yapılırken,babamda konrtole gitmişti:)
Allahım sen çok büyüksün yarabbi...:)
merhaba dolunaycım nasılsın gözünüz aydın Allah nalı babalı büyütsün inşallah ömrü bereketli olsun darısı başımıza olsun inşallah
amin canımmm teşekkür ederim:)bu sayfada bigün hamile sayısında patlama olacağını biliyorum:)
ama nezaman işte onu bilmiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun canım,seni çook özledim,kızlarda yok galiba,ayol ben gidince buralar baya bi tenhalaşmışmı yoksa![]()