Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni çok özledim bitanesi evet malesef topik biraz ıssızlaştısen gittin başak iş değiştirdi 3 ila 7 arası mesaisi olduğu için ancak akşamlar geliyo dğer kızlarda bi uğrayıp gidiyo öyle işte sende artık sık gelsene özletme kendini
dolunaycım saracım merhabalarr...nasılsınız bakalımm...dolunaycım gözünüz aydın Allah bağışlasın....Allah analı babalı büyütsünn...ne güzel kokuyodur şimdi o...benim yerimede kokla...
sağol seraycımmm:)inşallahhh sanada en kısa sürede bebeğinin kokusunu içine çekmek nasip olur dünya güzelimmm benim:)
belki akşam iş çıkışı kaçarım yeğenimin yanında:)oyyyy çok minik kızlar yaa:)
inşallah canımmm...Allahım herkese nasip etsin...kaç kız kaçç bende hergün giderdim wallaa...altını değiştirirdim mama yedirirdim uyuturdum ohhh mis kokulular yaaa..ismini ne koydunuzz..?
evleri uzak işte bizeneyse 1saatte olsa görmeye değer minik kuzumu:)
yeğenimin adını ablamla eniştem babamdan rica ettiler,oğlumuzun adını sen koy diye:)
canım babamda Çağdaş olsun dedi:)
çok yakışıklı bişey böyle kenan imirzalıoğlu haltetmiş yani![]()
Günaydın kızlar:)aaaaaaa nerdesiniz bakiyim
40yılın başı gelmişim zaten:)
kızlarr ablam doğum yaptı ,nurtopu gibi bi oğlumuz oldu:)bana bu sıpa 1-2yıl yeter:)
nasıl bir kokusu var Allahımm.anlatamam..inşallah hepimize nasip olur canlarım:)
bebişi kucağıma aldığımda resmen,hormonlar fışkırdı benden:)bu ayda hamile kalmazsam valla çüş dicem kendime:)
Babamda az önce gördü torununu,aynı hastanede ablamın çıkış işlemleri yapılırken,babamda konrtole gitmişti:)
Allahım sen çok büyüksün yarabbi...:)
sağol canım amin:)darısı hepimizin başına:)oyyy maaşallahhhadıyla yaşasın ömrü uzun sağlıklı olsun inşallahh
![]()
günaydın yetercimmm nasılsın tatlım:)günaydınlarrrrrrrrr![]()
canım allah analı babalı büyütsün sağlık uzun ömürler versin. özledim seni ne yaptın baban nasıl oldu kib![]()
elimden geldiğince uğrarım canım,sen herhangi bir tedavi uyguluyormusun canım?
dolunaycım saracım merhabalarr...nasılsınız bakalımm...dolunaycım gözünüz aydın Allah bağışlasın....Allah analı babalı büyütsünn...ne güzel kokuyodur şimdi o...benim yerimede kokla...
merhabalar herkese kk nın güzel kızları![]()
günaydınlarrrrrrrrr![]()
saracım bakalım belki bu ay tekrar doktora gidicem..şu ganopen mi sarafonmidir nedir ilaç yazsın bana doktor
aslında bilinen bi sorunum yok ama herhalde tek yumurtayla hep kötü şans bizi buluyor,şöyle 3-5yumurta yumurtlarsam belki şansım artar..
aslında bu son zamanda yaşadığım badirelerden sonra çocuk mocuk düşünecek hal kalmamıştı ama naparsın
içgüdü bu engel olamıyorsun...isyan etmemek şartıyla devam edeceğim çalışmalara:)
yarın adet tarihim,bakalım herhalde adet görünce doktora gitmek lazımmış..Allahtan hayırlısı..
sağol canım amin:)darısı hepimizin başına:)
günaydın yetercimmm nasılsın tatlım:)
nikommmmm bende çok özledim seni canım:)nasılsın?yeğenim nasıl:)
babamda çok şükür iyi canım:)torunla birlikte daha da iyi olacak inşallah:)
bu bebiş hepimize moral oldu yaa:)kendi küçük etkisi büyük sıpaa![]()
yok canım daha başlamadım ama artık beklemek istemiyorum şimdi dişlermi tedavi ediyorum onlar bitsin kısmet olursa aşılama yada tüp denemesi yapacam
günaydın seraycım nasılsın canım
günaydın nikocum nasılsın
günaydın yetercim nasılsın
evet doğurdum sevmeye başladım bileeekızlar bende işe gidiyorum öpüldünü z yeşilcim kedni bebişinimi sevmeye gidiyon![]()
gözünüz aydınGünaydın kızlar:)aaaaaaa nerdesiniz bakiyim
40yılın başı gelmişim zaten:)
kızlarr ablam doğum yaptı ,nurtopu gibi bi oğlumuz oldu:)bana bu sıpa 1-2yıl yeter:)
nasıl bir kokusu var Allahımm.anlatamam..inşallah hepimize nasip olur canlarım:)
bebişi kucağıma aldığımda resmen,hormonlar fışkırdı benden:)bu ayda hamile kalmazsam valla çüş dicem kendime:)
Babamda az önce gördü torununu,aynı hastanede ablamın çıkış işlemleri yapılırken,babamda konrtole gitmişti:)
Allahım sen çok büyüksün yarabbi...:)
merhaba tatlım nasılsın?merhabalar herkese kk nın güzel kızları![]()
günaydınnn kızlarrr nasılsınız??
evet doğurdum sevmeye başladım bileeeyok kıs kuzenimin bebişi onu sevdim ohhh mis gibiydi sıpa
gözünüz aydındolunaycım Allah sağlıklı uzun ömürler versin yiğenine sanda en kısa zamanda nasip etsin
gel artık ya özlüyoruz valla
merhaba tatlım nasılsın?
günaydın kuzummm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
sara ablacım nasılsın ?
serayım naptın kuzum morelin düzeldimi ?![]()
yok canım daha başlamadım ama artık beklemek istemiyorum şimdi dişlermi tedavi ediyorum onlar bitsin kısmet olursa aşılama yada tüp denemesi yapacam
günaydın seraycım nasılsın canım
günaydın nikocum nasılsın
günaydın yetercim nasılsın
günaydınnn kızlarrr nasılsınız??
evet doğurdum sevmeye başladım bileeeyok kıs kuzenimin bebişi onu sevdim ohhh mis gibiydi sıpa
gözünüz aydındolunaycım Allah sağlıklı uzun ömürler versin yiğenine sanda en kısa zamanda nasip etsin
merhaba tatlım nasılsın?
sara ablacım nasılsın ?
merhaba tatlım nasılsın?
sara ablacım nasılsın ?
iyiyim yoğun bi şekilde çalışıozz...bugünlerde yoğun olcam sanırımm..sen nasılsınn ..
günaydın ksel cim iyiyim ben sen nasılsınnn?bebiş nasıl?
napim yeşilimmm iyiyimmm moralim hiç bozulmadıki kısss...pek umudum yoktu zaten..kısmet napalım ...düşünmüom hiç walla...keyfine yapıomsen nasılsın?bebiş nasıl? nasıl gidio? mersindesin sanırım ohhh gez anacım gezz