Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dolunaycım saracım merhabalarr...nasılsınız bakalımm...dolunaycım gözünüz aydın Allah bağışlasın....Allah analı babalı büyütsünn...ne güzel kokuyodur şimdi o...benim yerimede kokla...

bende seni çok özledim bitanesi evet malesef topik biraz ıssızlaştısen gittin başak iş değiştirdi 3 ila 7 arası mesaisi olduğu için ancak akşamlar geliyo dğer kızlarda bi uğrayıp gidiyo öyle işte sende artık sık gelsene özletme kendini

elimden geldiğince uğrarım canım,sen herhangi bir tedavi uyguluyormusun canım?

dolunaycım saracım merhabalarr...nasılsınız bakalımm...dolunaycım gözünüz aydın Allah bağışlasın....Allah analı babalı büyütsünn...ne güzel kokuyodur şimdi o...benim yerimede kokla...

sağol seraycımmm:)inşallahhh sanada en kısa sürede bebeğinin kokusunu içine çekmek nasip olur dünya güzelimmm benim:)

belki akşam iş çıkışı kaçarım yeğenimin yanında:)oyyyy çok minik kızlar yaa:)

sağol seraycımmm:)inşallahhh sanada en kısa sürede bebeğinin kokusunu içine çekmek nasip olur dünya güzelimmm benim:)

belki akşam iş çıkışı kaçarım yeğenimin yanında:)oyyyy çok minik kızlar yaa:)

inşallah canımmm...Allahım herkese nasip etsin...kaç kız kaçç bende hergün giderdim wallaa...altını değiştirirdim mama yedirirdim uyuturdum ohhh mis kokulular yaaa..ismini ne koydunuzz..?

inşallah canımmm...Allahım herkese nasip etsin...kaç kız kaçç bende hergün giderdim wallaa...altını değiştirirdim mama yedirirdim uyuturdum ohhh mis kokulular yaaa..ismini ne koydunuzz..?

evleri uzak işte bize:(neyse 1saatte olsa görmeye değer minik kuzumu:)
yeğenimin adını ablamla eniştem babamdan rica ettiler,oğlumuzun adını sen koy diye:)
canım babamda Çağdaş olsun dedi:)
çok yakışıklı bişey böyle kenan imirzalıoğlu haltetmiş yani:34:

evleri uzak işte bize:(neyse 1saatte olsa görmeye değer minik kuzumu:)
yeğenimin adını ablamla eniştem babamdan rica ettiler,oğlumuzun adını sen koy diye:)
canım babamda Çağdaş olsun dedi:)
çok yakışıklı bişey böyle kenan imirzalıoğlu haltetmiş yani:34:

oyyy maaşallahhh :nazar::nazar:adıyla yaşasın ömrü uzun sağlıklı olsun inşallahh :nazar:

Günaydın kızlar:)aaaaaaa nerdesiniz bakiyim:19:
40yılın başı gelmişim zaten:)

kızlarr ablam doğum yaptı ,:nazar:nurtopu gibi bi oğlumuz oldu:)bana bu sıpa 1-2yıl yeter:)

nasıl bir kokusu var Allahımm.anlatamam..inşallah hepimize nasip olur canlarım:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebişi kucağıma aldığımda resmen,hormonlar fışkırdı benden:)bu ayda hamile kalmazsam valla çüş dicem kendime:)
Babamda az önce gördü torununu,aynı hastanede ablamın çıkış işlemleri yapılırken,babamda konrtole gitmişti:)

Allahım sen çok büyüksün yarabbi...:)

canım allah analı babalı büyütsün sağlık uzun ömürler versin. özledim seni ne yaptın baban nasıl oldu kib:54:

oyyy maaşallahhh :nazar::nazar:adıyla yaşasın ömrü uzun sağlıklı olsun inşallahh :nazar:
sağol canım amin:)darısı hepimizin başına:)
günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydın yetercimmm nasılsın tatlım:)
canım allah analı babalı büyütsün sağlık uzun ömürler versin. özledim seni ne yaptın baban nasıl oldu kib:54:

nikommmmm bende çok özledim seni canım:)nasılsın?yeğenim nasıl:)
babamda çok şükür iyi canım:)torunla birlikte daha da iyi olacak inşallah:)
bu bebiş hepimize moral oldu yaa:)kendi küçük etkisi büyük sıpaa:emir_bebek:

elimden geldiğince uğrarım canım,sen herhangi bir tedavi uyguluyormusun canım?

yok canım daha başlamadım ama artık beklemek istemiyorum şimdi dişlermi tedavi ediyorum onlar bitsin kısmet olursa aşılama yada tüp denemesi yapacam

günaydın seraycım nasılsın canım

merhabalar herkese kk nın güzel kızları:16:

günaydın nikocum nasılsın

günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın yetercim nasılsın

saracım bakalım belki bu ay tekrar doktora gidicem..şu ganopen mi sarafonmidir nedir ilaç yazsın bana doktor:P

aslında bilinen bi sorunum yok ama herhalde tek yumurtayla hep kötü şans bizi buluyor,şöyle 3-5yumurta yumurtlarsam belki şansım artar..

aslında bu son zamanda yaşadığım badirelerden sonra çocuk mocuk düşünecek hal kalmamıştı ama naparsın
içgüdü bu engel olamıyorsun...isyan etmemek şartıyla devam edeceğim çalışmalara:)

yarın adet tarihim,bakalım herhalde adet görünce doktora gitmek lazımmış..Allahtan hayırlısı..

evet canım yumurtlama tedavisi için adetin birinci yada ikinci günü doktora gitmek gerekiyo Allah yardımcın olsun inşallah yarın adet olmazsında bebeğin gelir onun yerine doktora gitmene de gerek kalmaz

sağol canım amin:)darısı hepimizin başına:)

günaydın yetercimmm nasılsın tatlım:)

nikommmmm bende çok özledim seni canım:)nasılsın?yeğenim nasıl:)
babamda çok şükür iyi canım:)torunla birlikte daha da iyi olacak inşallah:)
bu bebiş hepimize moral oldu yaa:)kendi küçük etkisi büyük sıpaa:emir_bebek:

canım bende bi kaza yaşadım üst geçitten inerken merdivenlerden yuvarlandım. hemen ambulans geldi allahtan bebişe bişi olmadı ama benim sırtım bacaklarım çok kötü oldu 3 haftaya yakın oldu sağ bacağım hala ağrıyo geçmedi. babanın iyi olmasına sevindim.ve yeğen gerçekten çok güzel oluyo benim de 3 ay önce abimin oğlu oldu emirhan ismi görmediğim zaman çok özlüyorum.

yok canım daha başlamadım ama artık beklemek istemiyorum şimdi dişlermi tedavi ediyorum onlar bitsin kısmet olursa aşılama yada tüp denemesi yapacam

teşekkürederim iyi sayılırım üşütmüşüm biraz başım ağrıyo topik 4000 bin olmuş hayırlı olsun...

kızlar bende işe gidiyorum öpüldünü z yeşilcim kedni bebişinimi sevmeye gidiyon:9:
evet doğurdum sevmeye başladım bileee:1::1::1: yok kıs kuzenimin bebişi onu sevdim ohhh mis gibiydi sıpa:nazar:
Günaydın kızlar:)aaaaaaa nerdesiniz bakiyim:19:
40yılın başı gelmişim zaten:)

kızlarr ablam doğum yaptı ,:nazar:nurtopu gibi bi oğlumuz oldu:)bana bu sıpa 1-2yıl yeter:)

nasıl bir kokusu var Allahımm.anlatamam..inşallah hepimize nasip olur canlarım:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebişi kucağıma aldığımda resmen,hormonlar fışkırdı benden:)bu ayda hamile kalmazsam valla çüş dicem kendime:)
Babamda az önce gördü torununu,aynı hastanede ablamın çıkış işlemleri yapılırken,babamda konrtole gitmişti:)

Allahım sen çok büyüksün yarabbi...:)
gözünüz aydın:nazar: dolunaycım Allah sağlıklı uzun ömürler versin yiğenine sanda en kısa zamanda nasip etsin
gel artık ya özlüyoruz valla:34:
merhabalar herkese kk nın güzel kızları:16:
merhaba tatlım nasılsın? :54:
günaydınnn kızlarrr nasılsınız??

günaydın kuzummm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:34:

sara ablacım nasılsın ?:29:
serayım naptın kuzum morelin düzeldimi ? :29:

evet doğurdum sevmeye başladım bileee:1::1::1: yok kıs kuzenimin bebişi onu sevdim ohhh mis gibiydi sıpa:nazar:

gözünüz aydın:nazar: dolunaycım Allah sağlıklı uzun ömürler versin yiğenine sanda en kısa zamanda nasip etsin

saol canım iyi gidiyo şimdilik sen nasılsın mersinde annene gitmiştin galiba öyle hatırlıyorum. senin nasıl gidiyo hamişlik

iyiyim yoğun bi şekilde çalışıozz...bugünlerde yoğun olcam sanırımm..sen nasılsınn ..

günaydınnn kızlarrr nasılsınız??

günaydın ksel cim iyiyim ben sen nasılsınnn?bebiş nasıl?

napim yeşilimmm iyiyimmm moralim hiç bozulmadıki kısss...pek umudum yoktu zaten..kısmet napalım ...düşünmüom hiç walla...keyfine yapıom :17::1::1::1::9::9::9::9: sen nasılsın?bebiş nasıl? nasıl gidio? mersindesin sanırım ohhh gez anacım gezz

saol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik?

iyiyim yoğun bi şekilde çalışıozz...bugünlerde yoğun olcam sanırımm..sen nasılsınn ..

günaydın ksel cim iyiyim ben sen nasılsınnn?bebiş nasıl?

napim yeşilimmm iyiyimmm moralim hiç bozulmadıki kısss...pek umudum yoktu zaten..kısmet napalım ...düşünmüom hiç walla...keyfine yapıom :17::1::1::1::9::9::9::9: sen nasılsın?bebiş nasıl? nasıl gidio? mersindesin sanırım ohhh gez anacım gezz

iyiyim canım çok saol . sürekli uyuyorum ben yaaa bugün işe geç kaldım zaten. bi uyandım saat 9.30 olmuş ben gelene kadar 11 oldu saat :))

Back
X