cnm gece yazmadın herald yada ben gormedım kocısın geldımı gece senı merak ettım
cnm bebk ıcın gıtttım kan verdım adetım 3 gunu ve az oluyrm kocıss benı sınır ettı az ısıom var yapayım anlatacamm
anladım cnmm gece geldi kocişimm sabah anlattım bayaa bi yazdım geçmişi okumadın sanırım tam detaylı anlattım orada bulup kopyalarım istersenn :)
neyse sen işini yapta gel benim kociş gelmesse ozamana kadar knuşuruzz gelirse eğer akşam konuşuruz :)
bende bugün kontrole gittim doktordaydım ....
yumurtalarımı kontrol ediyoda geçen çarşamba gitmiştim bizim burdaki dewlet hstnsine sağ tarafta bi kitle gördüm ya yumurtan olgunlaşmış yada kist olabilir dedi bugün çağırmıştı tekrar bende gittim işte ..
çatlamış yumurtam maşallahhh çok iyi dedi 3 gün çalışma yap ayaklarını duwara kaldır..we kask kısmının tam ortasına bastır çek bikaç defa tekrarla dedi ..wakum görewi yapsın spermleri çeksin dedi :))) ama 3 günden sonra cinsel perhize gir dedi adet gününü bekle eğer olursan 5.günü gel tahlil yapalım sana dedi :))
işte böle bu dr.benim dr.değil benimki özelde olduğu için ikide bir masraf çıkarmamak için buna gittim idarelik :)
öptüm seniii bebemmmm :)