sen yaşadın sen bilirsin ama sana yanaşmıyorsa istemiyorsa özlemiyorsa zaten sorun var demektir .beraber bişeyler yapmaya çalışmak beraber hayatı göğüslemek bu mudur?
borç beraber ödenir,mal beraber edinilir ama destek te evlilikte unutulmamalıdır.
sen kendin için en iyisini bilirsin,kimse için hayatını heba etme,bu günler geri gelmicekkk,çocuk istemiyorsa yapma ama biraz elini çek sende borç ödemekten ,bankamatik değilsin ödeme biriktir,bugün borcunu ödediğin şeyleri boşanırsan(allah korusun)paylaşmak zorunda kalacaksınn.kimseye acıma neler görüyoruz hayatta
sen en iyisini kendin bilirsin canımmm
hangi birini anlatayım ki...o ortamda işinden hiç izin almadı..bütün gün çalıştı..
hatta bendeki düşünceye bak ,hani bende hastanede olduğumdan yemek yapamıyorum eşime,sen iş çıkışı annenlere git
orda karnını doyur gel yanıma diyorum..yanıma tok geliyor ama bana açmısın tokmusun?yemek yiyomusun diye sormuyor çünkü
dolunay tövbe haşa ulu bir insan yaa onu düşünmeye gerek yok...başımın çaresine bakarım.
neyse beni eve götürecek uyuyabilirsem uyumak için, içim kan ağlıyor babamda babammm diyorum,oda
yolda diyorki annemlere bidaha uğrayacağım kuzeni varmış da onu evine bırakacakmış...
yani hayat kaldığı yerden devam ediyor,beni evde bırakıp gitti kuzenini bir daha alıp evine götürdü ..
hadi kuzeni denen kadın benim acımı görmediğinden bilmiyor,sen diyemiyormusun karım çok acılı
zaten bütün gün çalıştım 1dakika bile ayrılmamam lazım yanından diye..
velhasıl gitti kuzenini kırmadı ama benim ağzıma etti işte böyle..
kuzeninde 2tane oğlu var cipleri var,kızlarla sürteceklerine analarını alabilirler pekala..
neyse ertesi günde işe gidecek beyfendi
neden 10dakika erken kaldırmadım diye beni hastaneye bırakmadı...atladım bi taksiye sabahın köründe gittim babama..
hiç rahatsız olmadı..hani başıma o saatte bişey gelirmi gelmezmi...en fazla 10dakika işe geç kalacak haa..
bütün bunları görebilmem için maalesef bukadar acı olaydan mı geçmem gerekiyordu..
yemedim yedirdim bu adama...giymedim giydirdimm..o anasından bile çok hakkım geçmiştir kusura bakmayın ama...
öyle..hepsi boşmuş..hala daha kendini haklı görüyor ve bir gönül alma şöyle dursun,bana bide nefretli kinli..
Allaha havale ediyorumm napıyım...