Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

istersen özelden ayrıntılı yaz ,dinlemek isterim derdini,
işte insanın sınavını ne zaman vereceği belli olmaz,senin en zor anında maddiyat konu oluyosa o noktada gerçekten sorun var demektir.demekki eşin sınavını verememiş,eğer burada açmak istemezsen özelden ayrıntılı yazsana
konuyu tamamen bilmeden bişey demek istemiyorum ,senin canın yanarken belkide sen yanlış anladın
bilemiyorum ki ...

yok canım bal gibi anladım ben..şuanda şükür atlattık o badireleri..daha da net görebiliyorum..

ben acılar içinde yanarken onu hayatına normal devam etmesi gücüme gitti..babam yeterki iyi olsun dedim..üstelemedim..
hiç bi adım yok..ama enson alıp karşıma söyledim kırıldığımı..
meğerse o beni çok alltan almış falan..klasik şeyler..

evlendiğimden beri tek gerçek var oda ödediğim kredi borçları..
hepsi yalan erenayım..
adama ev aldım..bide araba..
beni kullanmaya bile tenezül etmiyr kaba tabirle...çocuğumuz niye olmuyor?işte bundan..

özelimi kalmış herkes bilsin..

dolunayım canım komşularım geliyormuş çıkmak zorundayım özelden yaz burayada yazsan mutlaka bulup cevap yazacağım canım sana kendine iyi bak kimseye uyupta kendini üzme seni seviyorum görüşmek üzere..

merhaba erenayımmmmm:)serayımmm nabersiniz kızlar:)
:13:

merhaba dolunaycımmmm...iyiyim sen nasılsınn..anlasılan biraz moraller bozuk...hiç sıkma canını umarım herşey düzelir ...tam anlamadım ama mevzuyu...:17:

hoşbuldumm sabahtan beri bakıyomm kimsecikler yokk yalnız kaldımm burdaaaaa iyiki geldiniz yaa:34:

dolunayım canım nasılsın kuzumm ?
yeğeninizi güle güle sağlıkla büyütünn inşallah
keyfin nasıl bitanem?

nappıon kıssss...geldim ama işe daldım sonrada yoğunum ayy sistemden atabilir beni ben yine bi dönim işime gelirim 5 dk ya...

yok canım bal gibi anladım ben..şuanda şükür atlattık o badireleri..daha da net görebiliyorum..

ben acılar içinde yanarken onu hayatına normal devam etmesi gücüme gitti..babam yeterki iyi olsun dedim..üstelemedim..

hepsi yalan erenayım..
beni kullanmaya bile tenezül etmiyr kaba tabirle...çocuğumuz niye olmuyor?işte bundan..

sen yaşadın sen bilirsin ama sana yanaşmıyorsa istemiyorsa özlemiyorsa zaten sorun var demektir .beraber bişeyler yapmaya çalışmak beraber hayatı göğüslemek bu mudur?
borç beraber ödenir,mal beraber edinilir ama destek te evlilikte unutulmamalıdır.
sen kendin için en iyisini bilirsin,kimse için hayatını heba etme,bu günler geri gelmicekkk,çocuk istemiyorsa yapma ama biraz elini çek sende borç ödemekten ,bankamatik değilsin ödeme biriktir,bugün borcunu ödediğin şeyleri boşanırsan(allah korusun)paylaşmak zorunda kalacaksınn.kimseye acıma neler görüyoruz hayatta
sen en iyisini kendin bilirsin canımmm

sen yaşadın sen bilirsin ama sana yanaşmıyorsa istemiyorsa özlemiyorsa zaten sorun var demektir .beraber bişeyler yapmaya çalışmak beraber hayatı göğüslemek bu mudur?
borç beraber ödenir,mal beraber edinilir ama destek te evlilikte unutulmamalıdır.
sen kendin için en iyisini bilirsin,kimse için hayatını heba etme,bu günler geri gelmicekkk,çocuk istemiyorsa yapma ama biraz elini çek sende borç ödemekten ,bankamatik değilsin ödeme biriktir,bugün borcunu ödediğin şeyleri boşanırsan(allah korusun)paylaşmak zorunda kalacaksınn.kimseye acıma neler görüyoruz hayatta
sen en iyisini kendin bilirsin canımmm

hangi birini anlatayım ki...o ortamda işinden hiç izin almadı..bütün gün çalıştı..
hatta bendeki düşünceye bak ,hani bende hastanede olduğumdan yemek yapamıyorum eşime,sen iş çıkışı annenlere git
orda karnını doyur gel yanıma diyorum..yanıma tok geliyor ama bana açmısın tokmusun?yemek yiyomusun diye sormuyor çünkü
dolunay tövbe haşa ulu bir insan yaa onu düşünmeye gerek yok...başımın çaresine bakarım.

neyse beni eve götürecek uyuyabilirsem uyumak için, içim kan ağlıyor babamda babammm diyorum,oda
yolda diyorki annemlere bidaha uğrayacağım kuzeni varmış da onu evine bırakacakmış...

yani hayat kaldığı yerden devam ediyor,beni evde bırakıp gitti kuzenini bir daha alıp evine götürdü ..
hadi kuzeni denen kadın benim acımı görmediğinden bilmiyor,sen diyemiyormusun karım çok acılı
zaten bütün gün çalıştım 1dakika bile ayrılmamam lazım yanından diye..

velhasıl gitti kuzenini kırmadı ama benim ağzıma etti işte böyle..

kuzeninde 2tane oğlu var cipleri var,kızlarla sürteceklerine analarını alabilirler pekala..
neyse ertesi günde işe gidecek beyfendi

neden 10dakika erken kaldırmadım diye beni hastaneye bırakmadı...atladım bi taksiye sabahın köründe gittim babama..
hiç rahatsız olmadı..hani başıma o saatte bişey gelirmi gelmezmi...en fazla 10dakika işe geç kalacak haa..

bütün bunları görebilmem için maalesef bukadar acı olaydan mı geçmem gerekiyordu..
yemedim yedirdim bu adama...giymedim giydirdimm..o anasından bile çok hakkım geçmiştir kusura bakmayın ama...

öyle..hepsi boşmuş..hala daha kendini haklı görüyor ve bir gönül alma şöyle dursun,bana bide nefretli kinli..

Allaha havale ediyorumm napıyım...

hangi birini anlatayım ki...o ortamda işinden hiç izin almadı..bütün gün çalıştı..
hatta bendeki düşünceye bak ,hani bende hastanede olduğumdan yemek yapamıyorum eşime,sen iş çıkışı annenlere git
orda karnını doyur gel yanıma diyorum..yanıma tok geliyor ama bana açmısın tokmusun?yemek yiyomusun diye sormuyor çünkü
dolunay tövbe haşa ulu bir insan yaa onu düşünmeye gerek yok...başımın çaresine bakarım.

neyse beni eve götürecek uyuyabilirsem uyumak için, içim kan ağlıyor babamda babammm diyorum,oda
yolda diyorki annemlere bidaha uğrayacağım kuzeni varmış da onu evine bırakacakmış...

yani hayat kaldığı yerden devam ediyor,beni evde bırakıp gitti kuzenini bir daha alıp evine götürdü ..
hadi kuzeni denen kadın benim acımı görmediğinden bilmiyor,sen diyemiyormusun karım çok acılı

kuzeninde 2tane oğlu var cipleri var,kızlarla sürteceklerine analarını alabilirler pekala..

neden 10dakika erken kaldırmadım diye beni hastaneye bırakmadı...atladım bi taksiye sabahın köründe gittim babama..
hiç rahatsız olmadı..hani başıma o saatte bişey gelirmi gelmezmi...en fazla 10dakika işe geç kalacak haa..

bütün bunları görebilmem için maalesef bukadar acı olaydan mı geçmem gerekiyordu..
yemedim yedirdim bu adama...giymedim giydirdimm..o anasından bile çok hakkım geçmiştir kusura bakmayın ama...

öyle..hepsi boşmuş..hala daha kendini haklı görüyor ve bir gönül alma şöyle dursun,bana bide nefretli kinli..

dolunaycımmm yuh diom kocanaa...ama sen güçlü ol canım...muhtaç değilsin kocana...binip gitmişsin taksiye ..tınlama bakalım onu napcak...kredileride ver o ödesin artık ..neden sen ödüosunki? inan ne yazacamı şaşırdımm...üzülme ama..Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...güçlü ol yenilme hiçbişeye...baban için minicik yeğenin için ,tabiki başta kendin için oki;) öptüm tatlımm:54:...çok işim var aklım işde ama senide görünce yazmadan edemedim...

Son düzenleme:
selamlar nasılsınız benim misafirim bugün gitti artık rahat rahat gelebilirim buraya ama bugün çok işim var işlerimi yapıp akşama burda olurum hepinizi öpüyorum

hepsi yalan erenayım..

ahhh cnm ahhhh bende aynı özelliklere sahip bi erkekle ewliyimm ....benimkinde istek war arzu war ama başka şeylerde warrr we demişsin ya çocuğumuz nie olmuyo ewet bende bu sözü çok kullanıyorum kendikendime diorum demekki bu yüzden olmuyo allah wermiyo ama böle kişilerede wermesin haketmiyorlar bazen düşünüyorum çocuğumuz olunca değişir belki diyorum ama yok anamcm yok böle gelmiş böle gidr kafam çok karışık benimde uffff allah yardımcımız olsunn ...:5:

merhabalar herkese bugün dr gittim artık tam belli erkek cinsiyeti dolunayım boşver erkeklerin hepsi aynı benimki 10 ay peşimden koştu şimdi bi sinirlensin gözü hiç bişey görmüyo üzme kendini değmez.

ahhh cnm ahhhh bende aynı özelliklere sahip bi erkekle ewliyimm ....benimkinde istek war arzu war ama başka şeylerde warrr we demişsin ya çocuğumuz nie olmuyo ewet bende bu sözü çok kullanıyorum kendikendime diorum demekki bu yüzden olmuyo allah wermiyo ama böle kişilerede wermesin haketmiyorlar bazen düşünüyorum çocuğumuz olunca değişir belki diyorum ama yok anamcm yok böle gelmiş böle gidr kafam çok karışık benimde uffff allah yardımcımız olsunn ...:5:

Ben eşimi böyle olduğunu hiç bilmiyordum..belkide sonradan değişti..önceleri gerçekten seviyordu..
yaşadığımız olaylardan sonra benden nefret etmesi normal
neden mi?çünkü herşeyden önce ona hayatına yön vermesi için destek oldum..
iyi bir işe sahip olmasına ön ayak oldum,tahsilini sorun ediyordu,okula yazdırdım,parayla diplama sahibi olacak 3-5aya kadar..

süslü püslü gezmedim,o beni doğal halimi seviyordu hem...masraf çıkarmadım...kremler almadım yüzüme..
beyazlayan saçlarımla barışık olmaya çalıştım boyamadım..

evi herdaim temiz masada bi tabak yemek eksik etmedim..bende çalıştığım halde..

kendi anneme nakadar gittiysem onunkinede gitmeye çalıştım eşimin gönlü kalmasın diye..

ben elbetteki kıymetsiz olurumm...nezaman başı sıkışsa ben çareler ürettim..
babasının arabasıyla işe gidiyordu,babası arabayı altından almak istedi..
işi dolayısıyla arabasız kalmaması lazım eşimin enaz haftada 1-2kere arabayla gitmesi gerek..
bunu bilmelerine rağmen arabayı istediler,gittim dünya para kredi çektim araba aldım eşime..

masrafları senin ama dedim..arabanın kaskosunu osunu busunu yine ben yaptım..
kenara 2çeyrek altın attım zor günlerimizde kullanırız diye..ona bile kızdı

niye para biriktiriyormuşum onun cebinde para yokken..oysa ben gençliğimi yaşamıyorum
2kuruş para biriktiriyorum..olsunnn o öyle görmüyor..
çünkü hizmette sınır YOKTURRRRRRRRR

dolunaycım yazdıklarını okudum ve ne diyeceğimi bilemedim Allah eşini ıslah etsin inşallah tez zamanda hatasının farkına varırda seni daha fazla üzmez

Son düzenleme:
merhabalar herkese bugün dr gittim artık tam belli erkek cinsiyeti dolunayım boşver erkeklerin hepsi aynı benimki 10 ay peşimden koştu şimdi bi sinirlensin gözü hiç bişey görmüyo üzme kendini değmez.

Hayırlı olsun canım oğluşun:)

benimki 3ay yüzüme bakamıyodu heyecandan...bu kız şimdi benle çıkıyomu diye aptallaşmıştı...
ahhh ahhh aptal olan kimmiş şimdi anlıyorum..

bu konu öyle geçiştirebileceğim bişey değil..undan daha kötü günüm mü olur?yanımda yoktu ve üstüne üstlük
suanda halinden memnun vicdanen de rahat..

dolunaycım yazdıklarını okudum ve ne diyeceğimi bilemedim Allah eşini ıslah etsin inşallah tez zamanda hatasının farkına varırda seni daha fazla üzmez

saracım çok üzgünüm..burda hep gülmeye şakalşmaya alışığız...bunları yapan eşim mi hala inanamıyorum..
insanın güvendiği dağlara kar yağsa iyi...benim dağlarım hiç yokmuş ki...

canım benim dolunayım ne olur üzme kendini ben düştüğümde eşim hastaneye geldi koşarak beni dövecekti nerdeyse çocuğa bişi oldu diye beni hiç düşünmüyo bile barut gibi acayip bi sinir var ve dediğim dedik bişey diyosa hep onun dediği olacak benim dediğim bişey para etmiyo böyle başbaşa bişeyler yapmak istiyorum hiç ne gezme ne bişey işten eve evden işe romantiklik sıfır yani her ailede sıkıntı var hiç kimse dört dörtlük diil ama biz onlara verdiğimiz değer kadar değer istiyoruz çok fazla bişey istemiyoruz. am olmuyo erkeğin yapısı bu onlar bizim gibi asla olamazlar.

canım benim dolunayım ne olur üzme kendini ben düştüğümde eşim hastaneye geldi koşarak beni dövecekti nerdeyse çocuğa bişi oldu diye beni hiç düşünmüyo bile barut gibi acayip bi sinir var ve dediğim dedik bişey diyosa hep onun dediği olacak benim dediğim bişey para etmiyo böyle başbaşa bişeyler yapmak istiyorum hiç ne gezme ne bişey işten eve evden işe romantiklik sıfır yani her ailede sıkıntı var hiç kimse dört dörtlük diil ama biz onlara verdiğimiz değer kadar değer istiyoruz çok fazla bişey istemiyoruz. am olmuyo erkeğin yapısı bu onlar bizim gibi asla olamazlar.

canım geçmiş olsun?senmi düştün?nezaman?bişeyin yok dimi oğluş iyi inşallah?
kıyamam sana yaa...biz zaten eşimin ünlü vardiyaları sebebiyle zaten normal bir aile yaşantısına sahip değiliz..

bilmiyorum kızlar.vardiyası benim psikolojimi mahfediyor bakın çocuğumuzda olmuyor,işle ilgiili beyninde yeni
fikirlerden bahsediyorum oralı değil...benim vardiyamı biliyodun öyle evlendin diyor.

nikahta kerametmi var kıyametmi ben bilmiyorum..adam imzayı attı acayip değişti..

saracım çok üzgünüm..burda hep gülmeye şakalşmaya alışığız...bunları yapan eşim mi hala inanamıyorum..
insanın güvendiği dağlara kar yağsa iyi...benim dağlarım hiç yokmuş ki...

üzülme demek boşuna biliyorum ama karşına al konuş düşüncesi neymiş seni gözden çıkarmayı yüreği ve aklı kabul edebiliyomuymuş bi öğren sende ona göre karar ver hayatta hiç kimse için üzülmeye değmez

ayrıca burada hep sevinçlerimizi anlatacak değiliz canım sen rahat ol çünkü mutluluk kadar hüzünde hayata dair :34::34::34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun?senmi düştün?nezaman?bişeyin yok dimi oğluş iyi inşallah?
kıyamam sana yaa...biz zaten eşimin ünlü vardiyaları sebebiyle zaten normal bir aile yaşantısına sahip değiliz..

bilmiyorum kızlar.vardiyası benim psikolojimi mahfediyor bakın çocuğumuzda olmuyor,işle ilgiili beyninde yeni
fikirlerden bahsediyorum oralı değil...benim vardiyamı biliyodun öyle evlendin diyor.

nikahta kerametmi var kıyametmi ben bilmiyorum..adam imzayı attı acayip değişti..

canım üst geçitten inerken merdivenlerden yuvarlandım bebişe bişi olmadı:nazar:işte benim bacağım sırtım çok kötü oldu üç hafta oldu sağ bacağım hala ağrıyo. bide şöyle bişey var bebek strestende olmaz. çok bebek istiyosa eşin önce seni üzmemeyi öğrensin.

üzülme demek boşuna biliyorum ama karşına al konuş düşüncesi neymiş seni gözden çıkarmayı yüreği ve aklı kabul edebiliyomuymuş bi öğren sende ona göre karar ver hayatta hiç kimse için üzülmeye değmez

ayrıca burada hep sevinçlerimizi anlatacak değiliz canım sen rahat ol çünkü mutluluk kadar hüzünde hayata dair :34::34::34::34::34::34::34:

canım bugünde regl günüm daha olamadım ama eli kulağındadır....şimdi ben bu haldeyken,onunla konuşursam

evde cinnet geçirebilirim..

bu son yaşadığım olay artık bazı şeyleri görmeme vesile oldu..
bundan öncede adamı yatak odasına taşıyana kadar imanım gevriyodu..
top falan değil eşim ama ona mecburum ya onu bile gıdım gıdım yapıyor..
çocuğumuzun olmama sebebi kesinlikle bu..
yoksa benim yumurtlamamda gayet sağlıklı adet günlerimde düzenli..
gerçek bir adamla evli olsaydım ikinciye hamile kalmıştım..bukadar açık söyliyim..

canım üst geçitten inerken merdivenlerden yuvarlandım bebişe bişi olmadı:nazar:işte benim bacağım sırtım çok kötü oldu üç hafta oldu sağ bacağım hala ağrıyo. bide şöyle bişey var bebek strestende olmaz. çok bebek istiyosa eşin önce seni üzmemeyi öğrensin.

canım çok geçmiş olsun..Allah saklamış ikinizide...ama nasıl olur canım yaa..evet bebeğinizde çok kıymetli ama eşi olarak

sana böyle davranması çok büyük haksızlık..bebeği bir erkek herkesten yapabilir ama önemli olan çocuğuna layık bir "anne"
ve kendine bir hayat arkadaşına sahip olmasıdır..

haa birde sanki sen o kazayı bilerek yaşadın..tövbe tövbe yaa..vallahi iyi dayanmışsın canım..

eşimin bebek istediği falan yok canım..ilk zamanlar gayet açık bir türkçeyle diyordu bunu zaten..

ama baktı bizden sonra evlenenlerin hepsi aile oldu ozaman benim analık ihasretime daha fazla karşı gelemedi...

diyeceksinki korundunuzmu ilk sene,cevabı çok komik...kendi bile korunmuyordu çünkü ayda bir iki ile bu işlerin olmayacağını oda adı gibi biliyor..

Back
X