Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kardeşine geçmiş olsun hürremcim Allah yardımcısı olsun inşallah çarçabuk atlatır bu günleri

yok tatlım ne gelen var ne giden iki aydır erken oluyodum ama bu ayda gecikeceği tuttu belim ağrıyo ama gelmesi yakın galiba

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım nasılsın nikocum

sağol saracım inşallah cnm hayırlısıyla

inşallah cnm sağol dktr miyomlarıda var onlar büyümüş keseye baskı yapmış ondan diyomuş kafam çok karışık bende hiç iyi değilim nolcak şimdi bilmiyorum bekliyoruz işte iyi haberlerini cnm

belki miyomdanda ameliyat olur belkide ilaç verirler ama ne olursa olsun inş iyi olur onun için.

çok sevindim cnm iyi olmana taramada iyi çıkacak eminim .ben iyiyim .Kardeşim malesef kürtaj oldu bebeği karnında ölmüş alındı canım sıkkın aslında bi size bakayım dedim:50:
:((((( çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinnnn. sebebini söylemişler mi? biri dış gebelik, acaba diğerini kurtaramıolarmıydı?:((((((((

kardeşine geçmiş olsun hürremcim Allah yardımcısı olsun inşallah çarçabuk atlatır bu günleri

yok tatlım ne gelen var ne giden iki aydır erken oluyodum ama bu ayda gecikeceği tuttu belim ağrıyo ama gelmesi yakın galiba[/I][/B][/COLOR]
:16::16::16::16::16::16:
İnşallahhhh 9 ay gelmezzzzz saracımmmm

belki miyomdanda ameliyat olur belkide ilaç verirler ama ne olursa olsun inş iyi olur onun için.

inşallah cnm herşeyin hayırlısı olsun bakalım ilk önce o parçanın diüşmesi lazımmış ondan sonra miyom tedavisine başlanacak

:((((( çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinnnn. sebebini söylemişler mi? biri dış gebelik, acaba diğerini kurtaramıolarmıydı?:((((((((

:16::16::16::16::16::16:
İnşallahhhh 9 ay gelmezzzzz saracımmmm

sağol cnm diğerininde kalbi durmuş zaten kurtarılamazdı sebebi miyommuş büyümüş keseyi ezmiş:50:

inşallah cnm herşeyin hayırlısı olsun bakalım ilk önce o parçanın diüşmesi lazımmış ondan sonra miyom tedavisine başlanacak

anladım hürremim seninle konuşmayı çok özlemişim inş ilerleyen zamanda yine seni mutlu görürüm.

anladım hürremim seninle konuşmayı çok özlemişim inş ilerleyen zamanda yine seni mutlu görürüm.

bende cnm özledim inşallah güzel haberler hakkında konuşuruz mutlu olmayı hepimiz hakediyoruz kardeşim iyi olana kadar mutlu olamam:50: en kısa zamanda iyileşirde mutlu oluruz cnm benim sağolasın gülüm sen kendine iyi bak iyi ol:34:

evet canım sen nerde oturuyodun?
canım ben bandırmada oturuorum ama şimdi ankaradayım. teyzemler etlikte karlıova sokaktamı neydi. etliği çok seviyorum benn:16::16::16::16:
sağol cnm diğerininde kalbi durmuş zaten kurtarılamazdı sebebi miyommuş büyümüş keseyi ezmiş:50:

:((((anladım canım. tekrar çok geçmiş olsun kısa sürede şifasını versin Rabbim

canım ben bandırmada oturuorum ama şimdi ankaradayım. teyzemler etlikte karlıova sokaktamı neydi. etliği çok seviyorum benn:16::16::16::16:

sağol cnm inşallah herşey allahtan

anladım canım evet etlik güzel ama yazın taşınmak zorundayız keçiörene kayınvalidemgilin mahallesine çocuğa onlar bakacak ben çalışacam ALLAH izin verirse.

sağol cnm inşallah herşey allahtan

hurrcum kardeşine üzüldüm, herşey allahtan canım benim, sabır isticez naparsın, benimde düşüğüm oldu doktor banada myomdan olabilir demişti ameliyat oldum bende işte, şimdi rabbim izin verirse hamiş kalmaya çalışıyorum:) üzülmeyin vardır herşeyde bir hayır dmi ama:54:

evet canım erkek zaten taaa 3 aylıkken dr erkege benziyo demişti geçen gata da eşim çalışıyo orda ultrason çekildi dr erkek.:emir_bebek:
eşim gatada nerde çalışıo kıs ben gatada yaptırdım tüp bebeği. İnşallah tutar.:14::14: daha bugün orda yaptıran bi arkadaş sonucunu almış tutmamış çok moralim bozuldu:14::14::14::14::14:

hurrcum kardeşine üzüldüm, herşey allahtan canım benim, sabır isticez naparsın, benimde düşüğüm oldu doktor banada myomdan olabilir demişti ameliyat oldum bende işte, şimdi rabbim izin verirse hamiş kalmaya çalışıyorum:) üzülmeyin vardır herşeyde bir hayır dmi ama:54:

sağol cnm tabiki allahın takdiri herşeyin hayırlısı cnm .inşallah sende en kısa zamanda kalırsın hamiş hayırlısıyla doğru sölüyosun cnm

Back
X