Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaçıncı günün bugündü demi adet günün? sancın varmı hiç peki?

yok cnm hıc sancım yokk ama karnım sıs gecen hafta kabız olmustum ona baglıyrm goguslerımde sıız var bunuda adet baglıyrm
bıde gecelerı uvaltem gelıyo onuda usuttum dıyrm sanırsam hıcc belırtı yokk:36::36::36::36:

evet ya cook sogukkkk:2::2::2:
dıkkat et kuzum usutme sennn kımde kalıyposun akrabanz varmı

annemler burda oturuyo belinaycım. nsl dikkat ettim bu ay nsl ama tam transfer öncesi perişandım. hapşırmam 2 km .öteden duyulurdu o derece yani. şimdi daha iyiyim ama o günlere denk gelmesi çok üzüldüm ya. İnşallah etkilememiştir:85::85::85::85::85::85:

yok cnm hıc sancım yokk ama karnım sıs gecen hafta kabız olmustum ona baglıyrm goguslerımde sıız var bunuda adet baglıyrm
bıde gecelerı uvaltem gelıyo onuda usuttum dıyrm sanırsam hıcc belırtı yokk:36::36::36::36:

aslında anlattıkların hem adet hem hamişlik belirtisi. seni ümitlendirmeyelim. bugün gelmezse test yap yrn sabah ilk idrarla

annemler burda oturuyo belinaycım. nsl dikkat ettim bu ay nsl ama tam transfer öncesi perişandım. hapşırmam 2 km .öteden duyulurdu o derece yani. şimdi daha iyiyim ama o günlere denk gelmesi çok üzüldüm ya. İnşallah etkilememiştir:85::85::85::85::85::85:

yok canım bole dusunup stres yapma etkılememıstr kafana takma dualrım senınle ınsss tutar bebegınde saglıkla kucagına alırsınn:49:

yok canım bole dusunup stres yapma etkılememıstr kafana takma dualrım senınle ınsss tutar bebegınde saglıkla kucagına alırsınn:49:
İnşallah çok teşekkürederimm aminnnnnnn hepimiz İnşallah
bugun gecıreyım yarın ılk ısım test yapmak olck annem ben cıkırm kocıs uyandrcamm aksam grsrz optumm:16::16::16::16::54::54:

tamam canım öptümmmmm görüşürüsss:16::16::16::16:

selamlar...:3::3::3:
ben bugün pek giremem eşim evde
arada kaçamak yapabilirsem gelmeye çalışırım

nikoş nikoş nikoşşşş:124::124::124::124:

hayırlı günler canlarım....

mood yeşilllll nikoşşşşşşşşş

kız yeşil ben sana dün avatar topiki önerdim seçmedin mi bi avatar:22:
seçtim kuzum sağol :29:
kızlarr dayanamayıp test yaptımmmm tek cızgı:14::14:

üzülme canım belki erken yaptın diye çıkmamıştır yoksa bile doğru zamanı bekliyodur bebişin :29:

merhaba kizlaaarrr :3::3::3:

belinsu üzülme arkadasim biliyorum tek cizgiyi görmek moral bozucu, benim bir senedir tek cizgi görmekten gözlerim bozulcak :50::50::50: hep birlikte bebeklerimizin gelecegi günü ümitle bekliyoruz :54:

Son düzenleme:
kızlar geçmişe hiç bakmadan direk buradan yazıyorummmm eşinin kontroleri vardııııı mr falan çekildiiiii yeni geldik sayılırr r yorgunuktan ölmek üzereyimmmm çay yaptım kendimeeeee biraz yorgunluğumu alsın diyeeeeee
ya tüm has böyle yoksa sadece bizim buradaki (bizim burada dediğime bakmayın 3 saatlik yol yapıyorum has gitmek için )ünvrstmi böyle sababh saat 11 de mr için giriş yaptırdım ancak saat 15.30 aldılar yok acil has yok yoğun bakımdan öldüm beklerken yaaaaaaaaa

kselcim merak ettim seni dra gidecektin bugün ?

mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))

evet ya kselcim ben de mrk ettim:16:

meraklanmayınnn kuzum geldim şimcik. annemlerdeydik yemekte anca eve gelebildik. doktoro gittik ve içimde atan pıt pıt kalbi görünce inandım ben hamile olduğuma :)) yüce rabbim isteyen herkeşe bu duyguyu yaşatsın

kızlar geçmişe hiç bakmadan direk buradan yazıyorummmm eşinin kontroleri vardııııı mr falan çekildiiiii yeni geldik sayılırr r yorgunuktan ölmek üzereyimmmm çay yaptım kendimeeeee biraz yorgunluğumu alsın diyeeeeee
ya tüm has böyle yoksa sadece bizim buradaki (bizim burada dediğime bakmayın 3 saatlik yol yapıyorum has gitmek için )ünvrstmi böyle sababh saat 11 de mr için giriş yaptırdım ancak saat 15.30 aldılar yok acil has yok yoğun bakımdan öldüm beklerken yaaaaaaaaa

canim gecmis olsun konuyu tam bilmiyorum ama gercekten zor hastane isleri.. allah düsürmesin ama yoklugunu da vermesin tekrardan gecmis olsun

mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))

gözün aydin arkadasim :16::16::16::16: Allah nazarlardan saklasin :nazar::nazar::nazar::nazar:

canim gecmis olsun konuyu tam bilmiyorum ama gercekten zor hastane isleri.. Allah düsürmesin ama yoklugunu da vermesin tekrardan gecmis olsun

gözün aydin arkadasim :16::16::16::16: Allah nazarlardan saklasin :nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım ama gerçekten çok zor :50::50::50::50::50:[sıze=3][/sıze]

Back
X