Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinay çokkk bunaldım yaa çatlycam ben:85::85::85::85::85::85::85::84::84::84::84::84::84::84::84:

yat yerıne ıns bebegın tutacakk hamıs kalacaksın karnın kocaman olck ksel gıbı sende kalp atıslarını duyacaksın bagıra bagıra dogum yapacaksıınn bebegını kucagına alcan butun sıkıntın gıdecekkk:1::1::1::1::16::16::16::16::16:

kselcım bu sana :1::1:
MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari;))
face de gordum sana paylasayım dedım:1::1::1::1:kuzum

çok tatlı bişeyy yaa canım benim yüzümde gülücükler oldu sayende. nasılsın iyimisin bu arada?

çok tatlı bişeyy yaa canım benim yüzümde gülücükler oldu sayende. nasılsın iyimisin bu arada?

cok hosuma gttı paylasayım dedımm:16::16::16::16:
ıyım kuzum yaa oturuyorum ıstee kırmıları beklıyrm gelcekse geşlsede bu heycandan kurtulsamm
test yaptıım aksam ustuu tek cızgı bıde sabah ılk ıdrarla yapacamm:31::31:

kuzum troıt bezım az calıstıgı ıcın adet hep erken oluyoduu ıkı aydr duzenlı ılc kullanıyrmmm son aylardı ılk defa gunun de olmadı ya benım 10 gun erken oluyodu ya 2 gunnnn :31::31::31::31: gecıkınce umutlandım yaaa:26::26:
annem kırsehırın neresınden
kırşehirin içinden canımm. hımmmmm:21: bak yine ümitlendirmek istemem ama bu evdeki testler 50nin altındaki bhcgyi ölçemio zaten. sen yrnda gelmezse uzun tuttuğun bi tişle dene. yine gelmezse yrn sağlık ocağında kanda baktır derim canımm:16::16::16::16::16::16:
yok canim ne ilki :50::50::50::50: bir seneyi bitirdik.. sonbaharda 3ay korundum gerci asi oldugum icin, ama bi seneyi bitirdik saka maka derken.. sanirim benim stresle ilgili durumum, yazin ankaraya gelene kadar caliscam o zamana kadar olmazsa isten cikicam.. düsün bir de kreste calisiyorum.. ankarain neresindesin peki?? benim kaynanamda kirsehirli :1:
hiç doktora gittin mi peki? sperm falan bakıldımı? ayyyy sevmem ben kaynanaları sevemiycem onuda hemşerim diye:1::1::1: almanya güzeli almanyanın neresindesin??
yat yerıne ıns bebegın tutacakk hamıs kalacaksın karnın kocaman olck ksel gıbı sende kalp atıslarını duyacaksın bagıra bagıra dogum yapacaksıınn bebegını kucagına alcan butun sıkıntın gıdecekkk:1::1::1::1::16::16::16::16::16:
ayyyyyyyyyyyyyyy İnşallah yaaaaaa tamam yatıcam ben:17::17::17::17:

hosbulduk canim, burda zaten daha önce tanistigim arkadaslar var bilseydim daha önce gelirdim :1::1: sen nasilsin bakalim???
olsun canım çok geç kalmış sayılmazsın:34: iyiyim canım sağol ağzımın tadı yok sadece idare ediyorum işte sen nasılsın görüşmeyeli:16:
mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gözün aydın canım çok şükür Allaha sende gördün nasıl güzel bi duygu dimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:16::16: bizede 2 hafta dedi 1 haftası gitti çok şükür haftaya cuma gidecem bende 9 haftalık olacak inşallah

kırşehirin içinden canımm. hımmmmm:21: bak yine ümitlendirmek istemem ama bu evdeki testler 50nin altındaki bhcgyi ölçemio zaten. sen yrnda gelmezse uzun tuttuğun bi tişle dene. yine gelmezse yrn sağlık ocağında kanda baktır derim canımm:16::16::16::16::16::16:

hiç doktora gittin mi peki? sperm falan bakıldımı? ayyyy sevmem ben kaynanaları sevemiycem onuda hemşerim diye:1::1::1: almanya güzeli almanyanın neresindesin??

umutlenmekkkkkkk ıstyorumm yaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1: bebegım gelsın sabah yapayım olmasa gıdıp kan vercem artıkk saglık ocagında kan ne zman cıkıyoo

yerınden kalkma:57::57::57::57::57: tokatı yersın bakkk ankaradaymıssın gelırr sacını basını yolarımm:1::1:

olsun canım çok geç kalmış sayılmazsın:34: iyiyim canım sağol ağzımın tadı yok sadece idare ediyorum işte sen nasılsın görüşmeyeli:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gözün aydın canım çok şükür Allaha sende gördün nasıl güzel bi duygu dimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:16::16: bizede 2 hafta dedi 1 haftası gitti çok şükür haftaya cuma gidecem bende 9 haftalık olacak inşallah
MAAAŞALLAHHHHHH canım ya:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Aminnnnnnnnnn
umutlenmekkkkkkk ıstyorumm yaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1: bebegım gelsın sabah yapayım olmasa gıdıp kan vercem artıkk saglık ocagında kan ne zman cıkıyoo

yerınden kalkma:57::57::57::57::57: tokatı yersın bakkk ankaradaymıssın gelırr sacını basını yolarımm:1::1:

umudu bile güsel dimi:) kanda aynı gün çıkıo fakat bazı sağlık ocakları taa ertesi gün verio canım. :50:

saol canım evet bende gördüm bebişimin kalp atışlarını.hamile olduğuma inandım şimdi. dediğin gibi allah isteyen herkese nasip etsin canımm

heee şöyleee silkelen aç camı derin nefes alll. can sıkıntına kışşşşş kışşşşşş de bakemmm

:9::9::9::9: hihihiii ayni ben kaynana sevmez :1: ben almanyada frankfurt yakinindayim canim. evet dra gittim hormon testi güzel, dr bir de erkeklik hormonuna bakma icin kan aldi, 10güne felan aricak beni iste.. esimin de ultrason sonuclari temiz, sperm icin de yarin gitcez iste yarin büyük gün :18: insallah onda da bi sorun cikmaz.. eger benim erkeklik hormonunda bi sorun cikarsa kortizon vercekmis dr düsük düzeyde :18: ben de hic istemiyorum onu kullanmayi ama bakalim henüz belli degil, gerek kalmaz insallah.. sen ankaranin neresindensin peki?? cok özledim ben ankarami yaaaaaa hazirana ordayim amaaaa :52::52:

saglik olsun tatlim, dikkat et ikinize de :16: ben ayni ben hiiiiiiiiiic bi degisiklik yok iste.. tek gündem bebek.. bakalim 10 mart bat insallah ben de hamis olmusumdur :31: insallaaaahhhhh bekleyen herkes olmustur :16: 9 haftalik oluyormussunuz masallaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi akşamalar:3::3::3::3::3::3:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
papatyac,
ksel+,
regen,
belinaysu

MAAAŞALLAHHHHHH canım ya:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Aminnnnnnnnnn

umudu bile güsel dimi:) kanda aynı gün çıkıo fakat bazı sağlık ocakları taa ertesi gün verio canım. :50:

umudu cook gusel cnm gecen aylarr bı bakıyodum adetıme 10 gun var gelmıs kırmızılarr sınır oluyodummm ılk defa gec kaldıı kendımı hamıs sanıyomm yaa

saol canım evet bende gördüm bebişimin kalp atışlarını.hamile olduğuma inandım şimdi. dediğin gibi allah isteyen herkese nasip etsin canımm

heee şöyleee silkelen aç camı derin nefes alll. can sıkıntına kışşşşş kışşşşşş de bakemmm
kışladımmm canım:77::77::77::77::77::77:
:9::9::9::9: hihihiii ayni ben kaynana sevmez :1: ben almanyada frankfurt yakinindayim canim. evet dra gittim hormon testi güzel, dr bir de erkeklik hormonuna bakma icin kan aldi, 10güne felan aricak beni iste.. esimin de ultrason sonuclari temiz, sperm icin de yarin gitcez iste yarin büyük gün :18: insallah onda da bi sorun cikmaz.. eger benim erkeklik hormonunda bi sorun cikarsa kortizon vercekmis dr düsük düzeyde :18: ben de hic istemiyorum onu kullanmayi ama bakalim henüz belli degil, gerek kalmaz insallah.. sen ankaranin neresindensin peki?? cok özledim ben ankarami yaaaaaa hazirana ordayim amaaaa :52::52:

canım şu anda yenimalledeyim. ama evim bandırmada. ayyyy bende çok seviom ama yazını kardan bıktımmmmm:120::120::120:
kortizon mu:53::53::53::53:??? ilk defa duydum ama vardır bi bildiği heralde?
şayze kaynanalar:113::113::113:

Back
X