Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tık tıık ben geldim kimsecikley yokmuuu? :26::26:
:79::79::79::79::79::79::79::79:
Aa saracım nasılsın birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı çok şükür geldinanlarmısın sen peki rüya yorumlarından? :26:
merhaba herkese birazdan çıkacam bugün izin aldım hastaneye gidecem sonucumu alacam.
nazemir,ksel hoşgeldiniz kızlar![]()
selamlar benim çok işim var bugün temizlik yapıyorum yarına misafirim gelecek bi aksilik olmazsa
akşamada yiyecekleri hazırlayacam pek giremem bugün
biraz sonrada dr dan sonuçlarımı almaya gidicem
hepinizi çok öpüyorum ve ben çıkıyorum görüşürüz![]()
hoşbuldum canım ama çıkmam lazım görüşürüz![]()
canım rüyayı ilk neye yorarsan yadailk kime yorumlatırsan o yorum çıkarmış derler.o yüzden rüyanı herkese anlatmyacan ama ben senin rüyanı şöyle yorumladım balık her zaman kısmettir balıktan büyük halik derler.yani çok güzel bi rüya görmüşsün rüyan hayırlara vesile olsun inşallah.ve inşallah minik bebeğinin müjdesi olur sana bu rüyan canım menim.
ay amin canım inşallah yaa uzun zamandır böle güzel huzurlu bi rüya görmemiştim çok sevindirik oldum görünce içime bi umut doğduyduyaa niye anlatamıyos rüyayı yaa noolcakki sanki hem siz herkesmisiniz size anlatmıycamda kime anlatıcaktım
![]()
selamlar benim çok işim var bugün temizlik yapıyorum yarına misafirim gelecek bi aksilik olmazsa
akşamada yiyecekleri hazırlayacam pek giremem bugün
biraz sonrada dr dan sonuçlarımı almaya gidicem
hepinizi çok öpüyorum ve ben çıkıyorum görüşürüz![]()
bize anlatma demedim canım hani güvenmediğin kimselere anlatma dedim birisi kötü yorumlar canın sıkılır o yüzden yani yoksa içinden geldiği gbi davran sen![]()
sizden başka kimseye anlatmadımki zaatii ilk size söylüyom anlatmam canım zaten güvenmediğim kimselere bi kocişe anlatırım genelde bide annemegenelde ilk yorumu ben yaparım ay ben bebişe yordum inşallah o olur heheh
![]()
inşallah canım Allah gönlüne göre versin