Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldiiimmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kaçtıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10:

Bu arada az önce çok güsel bi rüya gördüm kıslar bizim burda denizde babamla balık tutuyorus ben oltayı ilk bi atıyom babam şaşırıyo çok güsel atıyom birden bakıyomki şamandıram derine giriyo balık yakalanmış hemen çekiyom bi güzel çıkarıyom a bi bakıyom orta bi büyüklükte güsel bi balık ve bide arkasında yavru bi fok balığı şaşırıyorum babam çıkarıyo iğnelerini yere koyuyo balıkları benim gözüm fok balığında üzülüyorum yaralanmış diye kaçmaya çalışıyo kaçacam diye bi yerlere çarpıyo iyice üzülüyom tutup denize geri koymak geliyo içimden o arada bi adam tutuyo denize geri atıcaktı ben atmak istedim sonra onu orda uyanmışım yaa :14: keşke denize koyupda öyle uyanaydım denize kavuştuğunu göreydim yaa bu arada rüya tabirlerine baktım
"Rüyada fok baligi görmek, çok zorlu bir düsmaninizla karsi karsiya geleceginize, is hayatinizin büyük bir teh-like geçirmesi ihtimali bulunduguna; fok baligi yemek hükümette olan bir isinizin müspet bir sekilde sonuçlanacagina yorumlanır."
"Rüyada balık tutmak senin kısmetinin açılacağı ve evinin bereketinin artacağının habercisidir.Eger balık oltaya kendi geliyosa bu da kısmetin kendinden geleceğinin habercisiymiş"
Yani şimdi ne demek oluyo bu balık kısmet demek bildiğim kadarıylan ben ilk uyandığımda düşündüğüm şey dün geceki halvetten sonra acaba benimde minik balığımmı olucak diye düşünmeden edemedim bu ay hiç umudum yoktu bugün 23.günüm acaba 14. günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10 gün daha yumurtlama yok diyodu oyüzden fitil verdiydi hattaa o dediği süre doldu yumurtlamış olabilirmiyim acabaa dün sağ kasığımda halvetten sonra hafif bi batmalarda vardı ümitlenmedim diil yaani bide sabah bu rüyayı görünce :46: dedim inşallah yumurtlayabilmişimdir bu ay adetime 1 hafta falan var bakalım kısmet yaa Allahım benim kısmetimide tez zamanda yollar bana umarım :46::52:

Aa saracım nasılsın birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı çok şükür geldin :46: anlarmısın sen peki rüya yorumlarından? :26:

canım rüyayı ilk neye yorarsan yadailk kime yorumlatırsan o yorum çıkarmış derler.o yüzden rüyanı herkese anlatmyacan ama ben senin rüyanı şöyle yorumladım balık her zaman kısmettir balıktan büyük halik derler.yani çok güzel bi rüya görmüşsün rüyan hayırlara vesile olsun inşallah.ve inşallah minik bebeğinin müjdesi olur sana bu rüyan canım menim.

selamlar benim çok işim var bugün temizlik yapıyorum yarına misafirim gelecek bi aksilik olmazsa
akşamada yiyecekleri hazırlayacam pek giremem bugün
biraz sonrada dr dan sonuçlarımı almaya gidicem
hepinizi çok öpüyorum ve ben çıkıyorum görüşürüz:54:

selamlar benim çok işim var bugün temizlik yapıyorum yarına misafirim gelecek bi aksilik olmazsa

hoşbuldum canım ama çıkmam lazım görüşürüz:54:

tamam canım kolay gelsin sana

canım rüyayı ilk neye yorarsan yadailk kime yorumlatırsan o yorum çıkarmış derler.o yüzden rüyanı herkese anlatmyacan ama ben senin rüyanı şöyle yorumladım balık her zaman kısmettir balıktan büyük halik derler.yani çok güzel bi rüya görmüşsün rüyan hayırlara vesile olsun inşallah.ve inşallah minik bebeğinin müjdesi olur sana bu rüyan canım menim.

ay amin canım inşallah yaa uzun zamandır böle güzel huzurlu bi rüya görmemiştim çok sevindirik oldum görünce içime bi umut doğduydu :46: yaa niye anlatamıyos rüyayı yaa noolcakki sanki hem siz herkesmisiniz size anlatmıycamda kime anlatıcaktım :16::21:

ay amin canım inşallah yaa uzun zamandır böle güzel huzurlu bi rüya görmemiştim çok sevindirik oldum görünce içime bi umut doğduydu :46: yaa niye anlatamıyos rüyayı yaa noolcakki sanki hem siz herkesmisiniz size anlatmıycamda kime anlatıcaktım :16::21:

bize anlatma demedim canım hani güvenmediğin kimselere anlatma dedim birisi kötü yorumlar canın sıkılır o yüzden yani yoksa içinden geldiği gbi davran sen:34::34::34::34::34::34::34:

canım benimde pazara misafirim gelicek günüm var pazara pazartesi salı akşamınada kocişimin memleketten arkadaşı eşi ve çocuğuytla beraber gelicekmiş ay umarım çaya gelirler hazır günümde varken pastalarımı fazla yaparım çayada yeter heheh :46: yemekle uğraşmam umarım neyse bende zaten bugün biraz temizlik falan yapayım diyom yarına bırakmayım hepiciinii :1:

bize anlatma demedim canım hani güvenmediğin kimselere anlatma dedim birisi kötü yorumlar canın sıkılır o yüzden yani yoksa içinden geldiği gbi davran sen:34::34::34::34::34::34::34:

sizden başka kimseye anlatmadımki zaatii ilk size söylüyom anlatmam canım zaten güvenmediğim kimselere bi kocişe anlatırım genelde bide anneme :1: genelde ilk yorumu ben yaparım ay ben bebişe yordum inşallah o olur heheh :46::52:

sizden başka kimseye anlatmadımki zaatii ilk size söylüyom anlatmam canım zaten güvenmediğim kimselere bi kocişe anlatırım genelde bide anneme :1: genelde ilk yorumu ben yaparım ay ben bebişe yordum inşallah o olur heheh :46::52:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin

kızlar nasılsınızz :3:
ben çok hastayım yatıyorum uyuyorum belim çokkk ağrıyo ayaklarıma kadarrr:5:zaten kasıklarım we karnımda ağrıyorduu ...
dün dr.a gittim ultrasonla baktı hayırlı şeyler war dedi ama geçenki gibi yorma kendiniii dedi yat dinlen bolbol :ssz:
tutunur inşallah dediii :14:

kızlar dualarınıza muhtacımmmmm lütfen dualarınızı esirgemeyinnn inşallah tutunur bebeğim
allahım bu mubarek cuma günü tüm dualarımızı kabul eylee.........:16:
kızlar bide rüyamda dün gece test yapmışım bekliyorum tek çizgi çıkmış tam atarken bi bakıyorum çift olmuşşşş çokk şaşırıyorummm ...
allahım yardım eyle bizlereeee amin....

Back
X