Bu arada az önce çok güsel bi rüya gördüm kıslar bizim burda denizde babamla balık tutuyorus ben oltayı ilk bi atıyom babam şaşırıyo çok güsel atıyom birden bakıyomki şamandıram derine giriyo balık yakalanmış hemen çekiyom bi güzel çıkarıyom a bi bakıyom orta bi büyüklükte güsel bi balık ve bide arkasında yavru bi fok balığı şaşırıyorum babam çıkarıyo iğnelerini yere koyuyo balıkları benim gözüm fok balığında üzülüyorum yaralanmış diye kaçmaya çalışıyo kaçacam diye bi yerlere çarpıyo iyice üzülüyom tutup denize geri koymak geliyo içimden o arada bi adam tutuyo denize geri atıcaktı ben atmak istedim sonra onu orda uyanmışım yaa

keşke denize koyupda öyle uyanaydım denize kavuştuğunu göreydim yaa bu arada rüya tabirlerine baktım
"Rüyada fok baligi görmek, çok zorlu bir düsmaninizla karsi karsiya geleceginize, is hayatinizin büyük bir teh-like geçirmesi ihtimali bulunduguna; fok baligi yemek hükümette olan bir isinizin müspet bir sekilde sonuçlanacagina yorumlanır."
"Rüyada balık tutmak senin kısmetinin açılacağı ve evinin bereketinin artacağının habercisidir.Eger balık oltaya kendi geliyosa bu da kısmetin kendinden geleceğinin habercisiymiş"
Yani şimdi ne demek oluyo bu balık kısmet demek bildiğim kadarıylan ben ilk uyandığımda düşündüğüm şey dün geceki halvetten sonra acaba benimde minik balığımmı olucak diye düşünmeden edemedim bu ay hiç umudum yoktu bugün 23.günüm acaba 14. günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10 gün daha yumurtlama yok diyodu oyüzden fitil verdiydi hattaa o dediği süre doldu yumurtlamış olabilirmiyim acabaa dün sağ kasığımda halvetten sonra hafif bi batmalarda vardı ümitlenmedim diil yaani bide sabah bu rüyayı görünce

dedim inşallah yumurtlayabilmişimdir bu ay adetime 1 hafta falan var bakalım kısmet yaa Allahım benim kısmetimide tez zamanda yollar bana umarım