Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nasılsınızz :3:
ben çok hastayım yatıyorum uyuyorum belim çokkk ağrıyo ayaklarıma kadarrr:5:zaten kasıklarım we karnımda ağrıyorduu ...
dün dr.a gittim ultrasonla baktı hayırlı şeyler war dedi ama geçenki gibi yorma kendiniii dedi yat dinlen bolbol :ssz:
tutunur inşallah dediii :14:

kızlar dualarınıza muhtacımmmmm lütfen dualarınızı esirgemeyinnn inşallah tutunur bebeğim
allahım bu mubarek cuma günü tüm dualarımızı kabul eylee.........:16:
kızlar bide rüyamda dün gece test yapmışım bekliyorum tek çizgi çıkmış tam atarken bi bakıyorum çift olmuşşşş çokk şaşırıyorummm ...
allahım yardım eyle bizlereeee amin....

Ayy canım yaa çok sevindiim ne kadarlık peki şuan ne zaman yumurtlamıştınki sen adet zamanın geçtimiydi? Ay yaa topikte millet teker teker hamiş kalmaya başladıı bi ben başak nazemir abla falan kaldık galibaa? :53: Başaktanda bu tembellikle ümit yok zati :1: yaa nazemir ablaa bide biz yapak ya galiii :18:

ben çok hastayım yatıyorum uyuyorum belim çokkk ağrıyo ayaklarıma kadarrr:5:zaten kasıklarım we karnımda ağrıyorduu ...
dün dr.a gittim ultrasonla baktı hayırlı şeyler war dedi ama geçenki gibi yorma kendiniii dedi yat dinlen bolbol :ssz:

kızlar dualarınıza muhtacımmmmm lütfen dualarınızı esirgemeyinnn inşallah tutunur bebeğim
kızlar bide rüyamda dün gece test yapmışım bekliyorum tek çizgi çıkmış tam atarken bi bakıyorum çift olmuşşşş çokk şaşırıyorummm ...

gözün aydın canım hamilemisin sen çok sevindim inanki dikkat et kendine ve kötüye yoprma tamam mı Allah büyük inşallah hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağına alırsın bebğini

Ayy canım yaa çok sevindiim ne kadarlık peki şuan ne zaman yumurtlamıştınki sen adet zamanın geçtimiydi? Ay yaa topikte millet teker teker hamiş kalmaya başladıı bi ben başak nazemir abla falan kaldık galibaa? :53: Başaktanda bu tembellikle ümit yok zati :1: yaa nazemir ablaa bide biz yapak ya galiii :18:

cadı bengisu beni niye unutuyon bende hamiş değilimki bende anne olmak istiyorum banane yaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
gözün aydın canım hamilemisin sen çok sevindim inanki dikkat et kendine ve kötüye yoprma tamam mı Allah büyük inşallah hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağına alırsın bebğini

cadı bengisu beni niye unutuyon bende hamiş değilimki bende anne olmak istiyorum banane yaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Aa evet sende vaydın dimi afedeysin? :17: Allah hepiciimise veyiy inşallaah :46:

Bu arada az önce çok güsel bi rüya gördüm kıslar bizim burda denizde babamla balık tutuyorus ben oltayı ilk bi atıyom babam şaşırıyo çok güsel atıyom birden bakıyomki şamandıram derine giriyo balık yakalanmış hemen çekiyom bi güzel çıkarıyom a bi bakıyom orta bi büyüklükte güsel bi balık ve bide arkasında yavru bi fok balığı şaşırıyorum babam çıkarıyo iğnelerini yere koyuyo balıkları benim gözüm fok balığında üzülüyorum yaralanmış diye kaçmaya çalışıyo kaçacam diye bi yerlere çarpıyo iyice üzülüyom tutup denize geri koymak geliyo içimden o arada bi adam tutuyo denize geri atıcaktı ben atmak istedim sonra onu orda uyanmışım yaa :14: keşke denize koyupda öyle uyanaydım denize kavuştuğunu göreydim yaa bu arada rüya tabirlerine baktım
"Rüyada fok baligi görmek, çok zorlu bir düsmaninizla karsi karsiya geleceginize, is hayatinizin büyük bir teh-like geçirmesi ihtimali bulunduguna; fok baligi yemek hükümette olan bir isinizin müspet bir sekilde sonuçlanacagina yorumlanır."
"Rüyada balık tutmak senin kısmetinin açılacağı ve evinin bereketinin artacağının habercisidir.Eger balık oltaya kendi geliyosa bu da kısmetin kendinden geleceğinin habercisiymiş"
Yani şimdi ne demek oluyo bu balık kısmet demek bildiğim kadarıylan ben ilk uyandığımda düşündüğüm şey dün geceki halvetten sonra acaba benimde minik balığımmı olucak diye düşünmeden edemedim bu ay hiç umudum yoktu bugün 23.günüm acaba 14. günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10 gün daha yumurtlama yok diyodu oyüzden fitil verdiydi hattaa o dediği süre doldu yumurtlamış olabilirmiyim acabaa dün sağ kasığımda halvetten sonra hafif bi batmalarda vardı ümitlenmedim diil yaani bide sabah bu rüyayı görünce :46: dedim inşallah yumurtlayabilmişimdir bu ay adetime 1 hafta falan var bakalım kısmet yaa Allahım benim kısmetimide tez zamanda yollar bana umarım :46::52:
balık kısmet ve dileğin demek:16::16::16:hayırlara vesile olsunn canım. yumurta takibi deneddin mi? döngün çok mu uzun??

:nazar::nazar:canım hamişlik belirtisi o ağrı takma kafana ama ayaklarını sıcak tut yat dinlen kasıklar da ağrır bazı hamişlerde. kanda bakmadı mı doktorun?????:44::44::44::44: usg de görmüşmü ki hemen? kan değerin kaç? canım Allah yardımcın olsun yatttt istirahat et kısmetse ben bugün okuycam dua İnşallah totomu yerimden kaldırırsam.
Aa evet sende vaydın dimi afedeysin? :17: Allah hepiciimise veyiy inşallaah :46:

ben :43::43::43::43::43::43:

balık kısmet ve dileğin demek:16::16::16:hayırlara vesile olsunn canım. yumurta takibi deneddin mi? döngün çok mu uzun??

:nazar::nazar:canım hamişlik belirtisi o ağrı takma kafana ama ayaklarını sıcak tut yat dinlen kasıklar da ağrır bazı hamişlerde. kanda bakmadı mı doktorun?????:44::44::44::44: usg de görmüşmü ki hemen? kan değerin kaç? canım Allah yardımcın olsun yatttt istirahat et kısmetse ben bugün okuycam dua İnşallah totomu yerimden kaldırırsam.

tamam papatyam sende vaysın :1: hatta daha biysüyü kişi vaymış yaa geri aliim bari sözümü hadi bi gayret bizde hamiş kalalım inşallah Allahım bizede versin :46:

Papos ve bengi kızlar başak hatun gelmişte bize bi selam vermeden gitmiş demeyin sakin çünkü cepten giriyorum var gibi gözüküyorum ama aslında yokum online gözüküyorum ama aslında offline yim in gözüküyorum ama aslında out um aktif gözüküyorum ama aslında pasifim sahada gözüküyorum ama aslında taç oldum ben yokum yani kısacası öptüm mucuk

yarın yapacam canım ama biraz daha beklesemmi diyede düşünüyorum aklım çok karışık oooof yaaaa

hayırrrrr sakın bekleme inan iyi değil geç öğrenmek. eğer hamiş çıkarsan doktor hemen prog. falan verir. ona göre izin rapor alıp iki hafta yatarsın. ben senin yerinde olsam bugünden baktırırdım. tutunmada ilk haftalar çok önemli. bari eczaneden test al saracım akşam evde onu dene. negatifse manası yok çünkü herzaman tespit etmio. ama ederseeee:124::124::124::124::nazar::nazar::nazar:

bu arada denemedim canım ümidim yoktu bu ay çünkü 14. günümde gittiydim tam doktora oda 1 hafta 10 gün daha görünmüyo yumurtlama didiydi bende dedim yumurtlayamıycam heralde bu ay didim hiç uğraşmadım o yüzden küçük bi ihtimal olsada bu aralar yumurtlamışımdır belkim dün ilişkiden sonra hissettimki sağ kasığımda hahif batma vardı belkim didim yumurtlamışımdır bu sefer totomu kaldırıpta yatmadıydım bilem yaa bi 10 dk uzanmış kalkmamıştım ama bide üstüne ikinci halveti yaptıydık nooldu bilemem artıkın neyse yaa kısmet ümidim çok yoktu ama öle güsel bi rüya görünce bebişe yorduydum bende 2 kısmet birden falan diye fokun anlamı biras farklıymış ama olsun ben hayra yoruyom rüyamı güzel haberler alıcam inşallah yakında zor olsada bu ay umarım istediğim haber olur bu :46: neysem döngüm derken 28-30 günde bi falan oluyo heralde normalde ama geçen ay klomen kullandığım halde 33.günümde adet olmuştum bide evlendiğimden beri ilk defa güsel adet gördüm hep sık ve az oluyodum incir kürü yaptıydım bu ay onun sayesinde güsel adet gördüm bu ya gene yaparım heralde bide klomen kullanırım belkim yine adet olunca doktora gidipte takip altında düşünüyom bakalım kısmet :46:

Papos ve bengi kızlar başak hatun gelmişte bize bi selam vermeden gitmiş demeyin sakin çünkü cepten giriyorum var gibi gözüküyorum ama aslında yokum online gözüküyorum ama aslında offline yim in gözüküyorum ama aslında out um aktif gözüküyorum ama aslında pasifim sahada gözüküyorum ama aslında taç oldum ben yokum yani kısacası öptüm mucuk

okuyabiliosan bunu akşam yalan dünyadan sonra hemen gel bak:54::54::54:

Aanladık anladık cepten giriyom demen yeterliydi sadecene çenen düştü gene hadi yürü git eve gelince pcden gir sarmıyo zati böle cepten oldummu? :1: tamam canım akşam girersin görüşürük bende bi temizlik mama ve bide bıcı yapiim bari bu arada ay hiç kalkasım yok yerimden ama yapmamda lazım oof ooof :50:

bu arada denemedim canım ümidim yoktu bu ay çünkü 14. günümde gittiydim tam doktora oda 1 hafta 10 gün daha görünmüyo yumurtlama didiydi bende dedim yumurtlayamıycam heralde bu ay didim hiç uğraşmadım o yüzden küçük bi ihtimal olsada bu aralar yumurtlamışımdır belkim dün ilişkiden sonra hissettimki sağ kasığımda hahif batma vardı belkim didim yumurtlamışımdır bu sefer totomu kaldırıpta yatmadıydım bilem yaa bi 10 dk uzanmış kalkmamıştım ama bide üstüne ikinci halveti yaptıydık nooldu bilemem artıkın neyse yaa kısmet ümidim çok yoktu ama öle güsel bi rüya görünce bebişe yorduydum bende 2 kısmet birden falan diye fokun anlamı biras farklıymış ama olsun ben hayra yoruyom rüyamı güzel haberler alıcam inşallah yakında zor olsada bu ay umarım istediğim haber olur bu :46: neysem döngüm derken 28-30 günde bi falan oluyo heralde normalde ama geçen ay klomen kullandığım halde 33.günümde adet olmuştum bide evlendiğimden beri ilk defa güsel adet gördüm hep sık ve az oluyodum incir kürü yaptıydım bu ay onun sayesinde güsel adet gördüm bu ya gene yaparım heralde bide klomen kullanırım belkim yine adet olunca doktora gidipte takip altında düşünüyom bakalım kısmet :46:

bengisucum rüyan çok güzelll İnşallah gönlünce hayırlara vesile olur:16::16::16::16: neye yorulursa ona çıkar unutma hayra yor
canım incir yumurtası oluşamayan bayanlara iyi gelio. adet düzensizliği için falan soğan suyu saraçoğlunun kürü çok iyi bu ay hamiş kalmazsan yap tavsiye ederim. bence yumurta takibi yaptır şansın çoook artar öle. yumurtan oluşuomu, ne zaman oluşuo genelde, ve çatlıomu, ne zaman çatlıo? öğrenirsin ve ona göre çalışmaları gönül raahatlığıyla yaparsın canım. takiplerden sonra bugün ilişkiye girin diye doktorun hem uyarır, hemde bi aksilik varsa tedavi uygular. rahim fili çekildin mi?

yarın yapacam canım ama biraz daha beklesemmi diyede düşünüyorum aklım çok karışık oooof yaaaa

ana sendemi hamişsin yoksa bide ayak yapıyon bana ben varım bebişsiz diye yaa vaymış ya belkim işte sendee geciktimi adetin nooldu anlat bakem merak ettim ayol bi hamişimiz dahamı oluyo yoksaam :46: ay hadi hayırlısıı :66::66: test yap bizede haber ver hemen hadi hadii git test yaap akşama cevabını ver bizee.. :46::46:

ana sendemi hamişsin yoksa bide ayak yapıyon bana ben varım bebişsiz diye yaa vaymış ya belkim işte sendee geciktimi adetin nooldu anlat bakem merak ettim ayol bi hamişimiz dahamı oluyo yoksaam :46: ay hadi hayırlısıı :66::66: test yap bizede haber ver hemen hadi hadii git test yaap akşama cevabını ver bizee.. :46::46:

heeee bende hamişim ama sizden gizliyom cadı kız bi iki sayfa öncesini okusan bazı belirtilerden dolayı şüphelerim var demiştim ama emin değilim üç gün gecikti reglim ama bakalım hayırlısı bugün test yapamam yarına inşallah

niye yapamayasın ki??

çünkü dışarıda felaket bi şekilde kar yağıyo bu karda kıyamette dışarıya çıkamam anca eve geldim hem acelesi yokki tatlım geç olsun güç olmasın yarında hasta olmazsam gidip özel bi hastanede test yaparım gelince size yazarım

Back
X