Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nsl anladı mood peki? alttan daha gözükmez ki? ben mi yanlış biliorum??
yeşilllll yeşill yeşiiiiilll yeşill die bi şarkı vardı ib. tatlısesinmiydi? naber yeşilcim?![]()
bende bilmiyorum cnm ama zaten yumurta takibi yaptırdığımız da gözüküyo ya bişeyler sanırım benimki rahime düşmüş çünkü yanlara bakmadan ortada kaldı ölece walla bende pek sormadım belimin ağrısıyla uğraşmaktan ama 5 gün sonra mutlaka gel dedi regli olsand a olmasan da gel dedi ...
belimin ağrısını sordum o yüzden dedi zorluyor şuan onu parçalamak için dedi işte parçalanırsa regli olcam kii inşallahh olmamm
şuanda ateş içinde yatıyorummm ağrılarım warrr uykum warr yaa allahım yalwarırım sonuç güzel olurrr![]()
selammmm canlarımmm nasılsınız
ağzım acı acı ya kselcim sen napıyosun sendede varmı acılık?
kız niye yalan dünyada sonra gelim annem önceden gelsem olmaz mıokuyabiliosan bunu akşam yalan dünyadan sonra hemen gel bak![]()
Aanladık anladık cepten giriyom demen yeterliydi sadecene çenen düştü gene hadi yürü git eve gelince pcden gir sarmıyo zati böle cepten oldummu?tamam canım akşam girersin görüşürük bende bi temizlik mama ve bide bıcı yapiim bari bu arada ay hiç kalkasım yok yerimden ama yapmamda lazım oof ooof
![]()
kselimmm uykucu şişko hamiş naber![]()
selam canım hoşgeldinn valla ayakta uyuyorum yine aniden çıkarsam bilki uykuma yenik düşmüşümdür :))
ben iyiyim miğdem 2 günden beri iyi çok şükür.bende acılık yok canım. bende limon yeme manyaklığı var sadece ekşi ekşi çok iyi geliyooo tuzlayıp yiyiyorumm
olsun tatlımm geçecek nşallah birazcık sabrederizzzz bi kaç aya normal insanlara dönersin heralde
nasılsın tatlım işler nasıl
aman iyi ol canım benim çok gıcık bişey bu bak kıs canımı istettin gidip limon yicem şimdi benimde canım hep ekşi şeyler istiyor
bu kk da 2 dk bakma hemen atıyor yaw
allahtan işyerinde işlerim pek yoğun değil bu aralar ve kimsecikler yok tek başımayım uyuyorum bol bol :))
iş yerinde de mi uyuyosun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
yeşilllllllllllllllllllll annemmmmmmmmmmmmm nbrrrrrrrrrrrrr
kız niye yalan dünyada sonra gelim annem önceden gelsem olmaz mı
hadi kuzum işleri bitir ve çimde gel bende dün çimdim ohhhhh mis gibi olmdumçimmek gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sara cım tatlım Allah'ım güzel haberlerini nasip etsinnnnnnn
mood cummm seninde inşalahhhhhhh
iş yerinde de mi uyuyosun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
yeşilllllllllllllllllllll annemmmmmmmmmmmmm nbrrrrrrrrrrrrr