Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nsl anladı mood peki? alttan daha gözükmez ki? ben mi yanlış biliorum??

bende bilmiyorum cnm ama zaten yumurta takibi yaptırdığımız da gözüküyo ya bişeyler sanırım benimki rahime düşmüş çünkü yanlara bakmadan ortada kaldı ölece walla bende pek sormadım belimin ağrısıyla uğraşmaktan ama 5 gün sonra mutlaka gel dedi regli olsand a olmasan da gel dedi ...
belimin ağrısını sordum o yüzden dedi zorluyor şuan onu parçalamak için dedi işte parçalanırsa regli olcam kii inşallahh olmamm :14::14::14:
şuanda ateş içinde yatıyorummm ağrılarım warrr uykum warr yaa allahım yalwarırım sonuç güzel olurrr:14:

yeşilllll yeşill yeşiiiiilll yeşill die bi şarkı vardı ib. tatlısesinmiydi? naber yeşilcim?:16:
:9: nerden aklına geldi papatyam ilahi iyiyim canım kociş göreve gitti bende bakınıyorum sen napıyosun ohh annişin kollarında bende annemi istiyorum işte:14:
bende bilmiyorum cnm ama zaten yumurta takibi yaptırdığımız da gözüküyo ya bişeyler sanırım benimki rahime düşmüş çünkü yanlara bakmadan ortada kaldı ölece walla bende pek sormadım belimin ağrısıyla uğraşmaktan ama 5 gün sonra mutlaka gel dedi regli olsand a olmasan da gel dedi ...
belimin ağrısını sordum o yüzden dedi zorluyor şuan onu parçalamak için dedi işte parçalanırsa regli olcam kii inşallahh olmamm :14::14::14:
şuanda ateş içinde yatıyorummm ağrılarım warrr uykum warr yaa allahım yalwarırım sonuç güzel olurrr:14:

canım hayırlı haberler vereceksin inşallah bu sefer bizlere bol bol dinlen hiçbişey yapma inşallah regli olmican tatlım :16::16: ılık bi duş almaya çalış ateşin düşer biraz

mood canım hamilelik ihtimalin varmış çok sevindim canım inşallah bebğin sana sımsıkı tutunur. senin için dua edicem canımmm benimm.

okuyabiliosan bunu akşam yalan dünyadan sonra hemen gel bak:54::54::54:
kız niye yalan dünyada sonra gelim annem önceden gelsem olmaz mı:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Aanladık anladık cepten giriyom demen yeterliydi sadecene çenen düştü gene hadi yürü git eve gelince pcden gir sarmıyo zati böle cepten oldummu? :1: tamam canım akşam girersin görüşürük bende bi temizlik mama ve bide bıcı yapiim bari bu arada ay hiç kalkasım yok yerimden ama yapmamda lazım oof ooof :50:

hadi kuzum işleri bitir ve çimde gel bende dün çimdim ohhhhh mis gibi olmdum:12::12::12::12: çimmek gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sara cım tatlım Allah'ım güzel haberlerini nasip etsinnnnnnn

mood cummm seninde inşalahhhhhhh

selam canım hoşgeldinn valla ayakta uyuyorum yine aniden çıkarsam bilki uykuma yenik düşmüşümdür :))

olsun tatlımm geçecek nşallah birazcık sabrederizzzz bi kaç aya normal insanlara dönersin heralde:9::9::9::9::9:

nasılsın tatlım işler nasıl

ben iyiyim miğdem 2 günden beri iyi çok şükür.bende acılık yok canım. bende limon yeme manyaklığı var sadece ekşi ekşi çok iyi geliyooo tuzlayıp yiyiyorumm

aman iyi ol canım benim çok gıcık bişey bu bak kıs canımı istettin gidip limon yicem şimdi benimde canım hep ekşi şeyler istiyor

bu kk da 2 dk bakma hemen atıyor yaw

olsun tatlımm geçecek nşallah birazcık sabrederizzzz bi kaç aya normal insanlara dönersin heralde:9::9::9::9::9:

nasılsın tatlım işler nasıl

allahtan işyerinde işlerim pek yoğun değil bu aralar ve kimsecikler yok tek başımayım uyuyorum bol bol :))

aman iyi ol canım benim çok gıcık bişey bu bak kıs canımı istettin gidip limon yicem şimdi benimde canım hep ekşi şeyler istiyor

bu kk da 2 dk bakma hemen atıyor yaw

ben tatlı şeylerden tiksiniyorum bu aralar zaten. git ye valla çok güzel oluyooo bende yiycem şimdi :)))

allahtan işyerinde işlerim pek yoğun değil bu aralar ve kimsecikler yok tek başımayım uyuyorum bol bol :))

iş yerinde de mi uyuyosun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:30::30::30::30::30::30::30::30::30:

yeşilllllllllllllllllllll annemmmmmmmmmmmmm nbrrrrrrrrrrrrr

kız niye yalan dünyada sonra gelim annem önceden gelsem olmaz mı:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hadi kuzum işleri bitir ve çimde gel bende dün çimdim ohhhhh mis gibi olmdum:12::12::12::12: çimmek gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sara cım tatlım Allah'ım güzel haberlerini nasip etsinnnnnnn

mood cummm seninde inşalahhhhhhh

sağol bitanesi inşalllah inşallah yakında hepimiz güzel haberleri veririz

Back
X