Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun :16::16:

bende çok öpüyorum canım :54: iyi geceler

heheh bencede söyleme başağa ama bize söylersin dimii sölemeyis biz başağa merak etme :34::1: bidaa gitme o doktora ozaman canım başka doktor yok diil ya :19:

öyle yapacam var canım dr çokta bu dr yakındı bana kendim gider gelirim diye düşündüm bide yazın gittiğimde çok ilgiliydi onun için ona karar vermiştim

valla dra gidene kadar iştahla yaptım biraz işlerimi ama dr dan gelince bütün hevesim kaçtı... kardeşime verdim malzemeleri kurabiye yapacak bende poğaça ve kısır yada patates salatası yaparım yarın akşamadan yapacaklarımıda yapsam ama bakalım biraz sonra bi kendime gelirim

hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum
hosbulduk cnm dok gtmısın cnm hıc kafana takma baska dok bulll
bende bu ay dok gtcemm esımle :31::31::31::31:

öyle yapacam artık
seninde inşallah dr iyi gelir çok bekletmeden gelir bebişin

saklayacam yoksa alırsın bende vermem diyemem kendimi biliyom:1:
ay ben çok korkuyom ikizden kesin ikiz olur ablamda hep ikiz olsun diye dua ediyordu bana bende istemiyom diyodum bakalım görecez

yumurtanın durumu için çekilmiyoki rahim filmi rahimin içine bakılıyor bi pürüzmü var terslikmi yapışıklıkmı var onlara bakılıyor
bu dr larda saf görüyo bizi heralde nasıl sinir oldum bugün ya aklıma geldikçe keşke başka dra gitseydim diyorum bide profofösör olacak:47:

evet yaa bende ona sinir oldum ya zaateen hiç ilgilenmedi resmen bide en sonuncu bendim okadar 2 saat beklediydim sinirlerim boşuna bekledimişim diye nasıl tepeme çıktıydı varyaa içimden bi tane çakmak geldi vallaa doktoraa.. :57:

aman cnm boşver takma her dr un tarzı farklı canını sıkmasına izin verme,yeni bi dr bul gerekirse... dr dediğin önce moral verecek insana sonra tedaviyi daha kolay başarırsınız böyle olmaz yani... ayyy bak canım kısır istedi şimdi böyleeee ekşi ekşiiii ımmmmm

iyi uykularrrr

yarına unuturum da bugün daha atamadım sinirimi
bende hiç ekşi sevmem yemeklerde:120: içine koymam limonunu yanına kesip koyarım kim ne kadar istiyorsa koysun ama limonu portakal yer gibi yerim cinsim

cık cıklayacağına anlatsana be kadın :20::20::20:

çatlatacak insanı illaaaaa bak ben meraklıyım uyuyamam vallaaaaa:14::14:

topik kurulu başkanı yani (başak)

bende hiç ekşi sevmem yemeklerde:120: içine koymam limonunu yanına kesip koyarım kim ne kadar istiyorsa koysun ama limonu portakal yer gibi yerim cinsim

ıyyyy bak öyle söyleyince de dişlerim kamaştıııı:)

hııı sğl canım aydınlattığın içinnn:16::16: başak söylemeden kaçtıı

aman cnm boşver takma her dr un tarzı farklı canını sıkmasına izin verme,yeni bi dr bul gerekirse... dr dediğin önce moral verecek insana sonra tedaviyi daha kolay başarırsınız böyle olmaz yani... ayyy bak canım kısır istedi şimdi böyleeee ekşi ekşiiii ımmmmm

iyi uykularrrr

pazar öğlen günüm var canım kısır yapcam bende çok güsel yaparımda parnaklarını yersin vallaaa :56: beklerim sizleride kıslar daha neler yapcam neler haarika ötesi değişik bi börek yapıp buzluğa attım bilem çarşambadan hatta mozaik pastamı bilem yaptım attım onuda buzluğa bu arada harika börek tarifimi veriimmi istersinizmii? :1:

topiğimizin kurulumu varkim başkanı olsun peeh kısaca başağa topik sahibi desek olmuyomu saankiim :1:

pazar öğlen günüm var canım kısır yapcam bende çok güsel yaparımda parnaklarını yersin vallaaa :56: beklerim sizleride kıslar daha neler yapcam neler haarika ötesi değişik bi börek yapıp buzluğa attım bilem çarşambadan hatta mozaik pastamı bilem yaptım attım onuda buzluğa bu arada harika börek tarifimi veriimmi istersinizmii? :1:

oh ne güzel senin yiyecekler hazır sen bana postala onları elimi kaldırıp hiçbişeyle uğraşasım yok ama sen yinede tarifi ver ben kaydederim başka zaman yapmak için

ellerine sağlıkk çok severim ben öyle börek çörek şeyleri ama hiçde yapmadım vakit yaratamıyorum kendime aslında ne güzel olur şöyle yapıp koysam kocicimin önüne ne sevinir canım benim :) tarifi isterim ama belki yarın yapmayı denerimm

sen sin kadın ayol ben %100 kızım :12::12:

tkb topik kurulu başkanı dimek:9::9::9::9::9::9:

listeye kişi ekleyip silen kişiye deniyor

ben daha vajiyken bana kadın dedilermi ne biliyorsunuz kadın olduğumu kız olan kızım diyordum hani çocukmu var nerden belli diyordum onlarda bana tabi tabi bizde inandık kocan boşunamı tutuyor yanında diyorlardı
:1:halbuki ben doğruyu söylüyordum ama gerçeği bilmedikleri için şaka sanıyorlardı

ben daha vajiyken bana kadın dedilermi ne biliyorsunuz kadın olduğumu kız olan kızım diyordum hani çocukmu var nerden belli diyordum onlarda bana tabi tabi bizde inandık kocan boşunamı tutuyor yanında diyorlardı
:1:halbuki ben doğruyu söylüyordum ama gerçeği bilmedikleri için şaka sanıyorlardı

kimsenin aklına gelmez kuzum 7 sene olmayacağı:1:

evli bakirelerrrrr,bi vaji kitabının kapağında yazıyodu çook hoşuma gitmişti tam bizi anlatıyo diye:1::1: başakkk yoksa sendemi vajisinde diyemiyosun bize heee:43::43:

kız niye yalan dünyada sonra gelim annem önceden gelsem olmaz mı:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hadi kuzum işleri bitir ve çimde gel bende dün çimdim ohhhhh mis gibi olmdum:12::12::12::12: çimmek gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sara cım tatlım Allah'ım güzel haberlerini nasip etsinnnnnnn

mood cummm seninde inşalahhhhhhh

allahtan işyerinde işlerim pek yoğun değil bu aralar ve kimsecikler yok tek başımayım uyuyorum bol bol :))

daha küçük diilmi senin cnm? ikiz 9.haftada ortaya çıkan bile oluyo...

yaa kızlar ikiz geni kadındanmı geliyo varmı bilen? benim eşimin ailesi ikiz dolu inşallah bizede rastlar...
yaaaaaa başak ben yokum ya bi baktım erken den dolmuştunuz gördümmmm:27::27: kaç gündür taaaa geceleri geliodunuz. bugün noldu hepinize:43::43::43::43::43::43:
sen sin kadın ayol ben %100 kızım :12::12:

tkb topik kurulu başkanı dimek:9::9::9::9::9::9:

listeye kişi ekleyip silen kişiye deniyor

:92::92::92::92::92: :60::60::60::60::60::60::60: ay kadın lafı bana da hakaret gibi gelio sankimmm bayanım ben de:16::16::16::16:

evli bakirelerrrrr,bi vaji kitabının kapağında yazıyodu çook hoşuma gitmişti tam bizi anlatıyo diye:1::1: başakkk yoksa sendemi vajisinde diyemiyosun bize heee:43::43:

benmle yakından ilgilendiğin için sağol kuzum belkimde vajiyim ama burda herkes çatır çatır çalşırken ben söylemeye utanıyom:17::17::17:

yok hatun yaa benm zar sapasağlamda o yüzden kızım diyom

çift yumurta ikizi kadından canım, tek yumurta kadın ve adamdan gen gelmesi lazım die biliorumm

ayyy ne güzel işyeri ya eleman alıolar mı kselcim:16::16::16::16:

Back
X