cık cık cıkkkkkk
cık cık cıkkkkkk
iyi bakalım bakakta görek![]()
cık cıklayacağına anlatsana be kadın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cık cık cıkkkkkk
cık cık cıkkkkkk
iyi bakalım bakakta görek![]()
çatlatacak insanı illaaaaa bak ben meraklıyım uyuyamam vallaaaaacık cıklayacağına anlatsana be kadın![]()
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun![]()
heheh bencede söyleme başağa ama bize söylersin dimii sölemeyis biz başağa merak etmebidaa gitme o doktora ozaman canım başka doktor yok diil ya
![]()
valla dra gidene kadar iştahla yaptım biraz işlerimi ama dr dan gelince bütün hevesim kaçtı... kardeşime verdim malzemeleri kurabiye yapacak bende poğaça ve kısır yada patates salatası yaparım yarın akşamadan yapacaklarımıda yapsam ama bakalım biraz sonra bi kendime gelirim
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum
hosbulduk cnm dok gtmısın cnm hıc kafana takma baska dok bulll
bende bu ay dok gtcemm esımle![]()
öyle yapacam artık
seninde inşallah dr iyi gelir çok bekletmeden gelir bebişin
saklayacam yoksa alırsın bende vermem diyemem kendimi biliyom
ay ben çok korkuyom ikizden kesin ikiz olur ablamda hep ikiz olsun diye dua ediyordu bana bende istemiyom diyodum bakalım görecez
yumurtanın durumu için çekilmiyoki rahim filmi rahimin içine bakılıyor bi pürüzmü var terslikmi yapışıklıkmı var onlara bakılıyor
bu dr larda saf görüyo bizi heralde nasıl sinir oldum bugün ya aklıma geldikçe keşke başka dra gitseydim diyorum bide profofösör olacak![]()
aman cnm boşver takma her dr un tarzı farklı canını sıkmasına izin verme,yeni bi dr bul gerekirse... dr dediğin önce moral verecek insana sonra tedaviyi daha kolay başarırsınız böyle olmaz yani... ayyy bak canım kısır istedi şimdi böyleeee ekşi ekşiiii ımmmmm
iyi uykularrrr
cık cıklayacağına anlatsana be kadın![]()
çatlatacak insanı illaaaaa bak ben meraklıyım uyuyamam vallaaaaa![]()
ıyyyy bak öyle söyleyince de dişlerim kamaştıııı:)yarına unuturum da bugün daha atamadım sinirimi
bende hiç ekşi sevmem yemeklerde:120: içine koymam limonunu yanına kesip koyarım kim ne kadar istiyorsa koysun ama limonu portakal yer gibi yerim cinsim
topik kurulu başkanı yani (başak)
aman cnm boşver takma her dr un tarzı farklı canını sıkmasına izin verme,yeni bi dr bul gerekirse... dr dediğin önce moral verecek insana sonra tedaviyi daha kolay başarırsınız böyle olmaz yani... ayyy bak canım kısır istedi şimdi böyleeee ekşi ekşiiii ımmmmm
iyi uykularrrr
yarına unuturum da bugün daha atamadım sinirimi
bende hiç ekşi sevmem yemeklerde:120: içine koymam limonunu yanına kesip koyarım kim ne kadar istiyorsa koysun ama limonu portakal yer gibi yerim cinsim
topik kurulu başkanı yani (başak)
pazar öğlen günüm var canım kısır yapcam bende çok güsel yaparımda parnaklarını yersin vallaaabeklerim sizleride kıslar daha neler yapcam neler haarika ötesi değişik bi börek yapıp buzluğa attım bilem çarşambadan hatta mozaik pastamı bilem yaptım attım onuda buzluğa bu arada harika börek tarifimi veriimmi istersinizmii?
![]()
pazar öğlen günüm var canım kısır yapcam bende çok güsel yaparımda parnaklarını yersin vallaaabeklerim sizleride kıslar daha neler yapcam neler haarika ötesi değişik bi börek yapıp buzluğa attım bilem çarşambadan hatta mozaik pastamı bilem yaptım attım onuda buzluğa bu arada harika börek tarifimi veriimmi istersinizmii?
![]()
cık cıklayacağına anlatsana be kadın![]()
sen sin kadın ayol ben %100 kızım
tkb topik kurulu başkanı dimek
listeye kişi ekleyip silen kişiye deniyor
ben daha vajiyken bana kadın dedilermi ne biliyorsunuz kadın olduğumu kız olan kızım diyordum hani çocukmu var nerden belli diyordum onlarda bana tabi tabi bizde inandık kocan boşunamı tutuyor yanında diyorlardı
halbuki ben doğruyu söylüyordum ama gerçeği bilmedikleri için şaka sanıyorlardı
evli bakirelerrrrr,bi vaji kitabının kapağında yazıyodu çook hoşuma gitmişti tam bizi anlatıyo diyeben daha vajiyken bana kadın dedilermi ne biliyorsunuz kadın olduğumu kız olan kızım diyordum hani çocukmu var nerden belli diyordum onlarda bana tabi tabi bizde inandık kocan boşunamı tutuyor yanında diyorlardı
halbuki ben doğruyu söylüyordum ama gerçeği bilmedikleri için şaka sanıyorlardı
kız niye yalan dünyada sonra gelim annem önceden gelsem olmaz mı
hadi kuzum işleri bitir ve çimde gel bende dün çimdim ohhhhh mis gibi olmdumçimmek gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sara cım tatlım Allah'ım güzel haberlerini nasip etsinnnnnnn
mood cummm seninde inşalahhhhhhh
allahtan işyerinde işlerim pek yoğun değil bu aralar ve kimsecikler yok tek başımayım uyuyorum bol bol :))
yaaaaaa başak ben yokum ya bi baktım erken den dolmuştunuz gördümmmmdaha küçük diilmi senin cnm? ikiz 9.haftada ortaya çıkan bile oluyo...
yaa kızlar ikiz geni kadındanmı geliyo varmı bilen? benim eşimin ailesi ikiz dolu inşallah bizede rastlar...
sen sin kadın ayol ben %100 kızım
tkb topik kurulu başkanı dimek
listeye kişi ekleyip silen kişiye deniyor
kimsenin aklına gelmez kuzum 7 sene olmayacağı![]()
evli bakirelerrrrr,bi vaji kitabının kapağında yazıyodu çook hoşuma gitmişti tam bizi anlatıyo diyebaşakkk yoksa sendemi vajisinde diyemiyosun bize heee
![]()
benmle yakından ilgilendiğin için sağol kuzum belkimde vajiyim ama burda herkes çatır çatır çalşırken ben söylemeye utanıyom
yok hatun yaa benm zar sapasağlamda o yüzden kızım diyom